Nu nevajag jaukt kopā savu personīgo attieksmi ar likumdošanu. Nu ir izsmērētas robežas, kur sākas vienas grupas tiesības un beidzas otras - ir! Nav iespējams izstrādāt universālos likumus - ar to jau likumdošana, kas cenšas regulēt pilnīgi visu, ablomās. Nav iespējams pārskaitīt visus izņēmumus.
Un nevar pateikt vienkārši nē - ne šajos laikos, jo klientam ir tiesības uzzināt atteikuma iemeslu, savādāk tas met šaubu ēnu par etnisko, dzimumu, vecuma, abilitātes, seksuālās orientācijas u.c. diskrimināciju. Un to lietu var bīdīt tālāk. Varbūt šeit uz vietas vēl tas neietu cauri, bet ilgi jau nebūs jāgaida, kad arī šeit tas kaķīs cauri.
L.Š. vienkārši nolažojās un viss. Būtu vienkārši nosaukusi nepaceļamu ciparu, kas saistāms ar sezonu un miers. Ir savas priekšrocības apslepenotai cenu politikai.
Schneider:Laikam jau es arī, zinot mūzdienu tolerastu lobiju visās dzīves jomās, drīzāk pateiktu, ka man beidzies darba laiks, jābaro sunītis, laukos atnesas govs vai kamerai neglābjami nosprāguši akuļi.
MaurI: L.Š. vienkārši nolažojās un viss. Būtu vienkārši nosaukusi nepaceļamu ciparu, kas saistāms ar sezonu un miers. Ir savas priekšrocības apslepenotai cenu politikai.
Tie laikam būtu meli. ..un domāju, ka L.Š nemaz nejūtas nolažojuises.
Citagaisma: Kristietis tā neteiks, jo tā būtu melošana.
ak kas par patētiskām frāzēm jau sen pierādīts ka melo visi cilvēki un kristieši tajā skaitā, īpaši, melo paši sev. Tikai lielākie liekuļi pateiks ka nekad nemelo
Nu labi, oponēšu tiem, kuri saka, ka lai iet bekot! Nu tad nevajag tak samierināties tikai ar fotogrāfa uzmetienu, dawai, netirgosim viņiem maizi, pienu, nepārdosim kino un teātra biļetes. Novērsīsimies no tiem un pateiksim, lai iet ar kājām, taksometrs nav priekš viņiem. Ko vēl varētu tiem liegt? Mēs tomēr esam toleranta sabiedrība. Es domāju, problēma komunikācijā un tikai...
ak kas par patētiskām frāzēm jau sen pierādīts ka melo visi cilvēki un kristieši tajā skaitā, īpaši, melo paši sev. Tikai lielākie liekuļi pateiks ka nekad nemelo
Kristieši varētu sākt laboties oficiāli un kategoriski atsakoties no Ziemassvētku vecīša.... Bet Kārļa teikto papildina fakts, ka Padomju impērijā nelietoja melu detektorus, jo melo taču pilnīgi visi! Un ja detektors apstiprinātu, ka cilvēks tic komunismam, tad kuram gan tāds idiots būtu vajadzīgs, vismazāk jau drošības dienestiem...
Ja Tu melo sev un citiem, tad tas nenozīmē, ka citi ir Tev līdzīgi. ..bet par kristiešīem, Tev ne mazākās sapratnes nav, attiecīgi arī spriest par viņiem Tu vari tikpat kompetenti cik par melno caurumu vai Toričelli tukšumu.
Vispārējā ziņa: Nav zināms,kā šī slimība (vai novirze), ceļas, vai ir lipīga, ir vai nav ārstējama, cik lielas briesmas visai cilvēku kopienai,kā ar to cīnīties,
Labā ziņa: Šie individi nevar paši vairoties.
Sliktā ziņa: Drīz parādīsies likums, ka obligāti visi mazie bērni jāatdod šiem pāriem audzināšanā (izmantošanā)
Gaisma:Manuprāt sanāca negaidīti labs PR, nevis sabojāta karjera.
pilnīgi piekrītu!
nu labi būs ļautiņi, kas dēļ šitā ies viņai gar līkumu (bet cik tad tādi būs), bet citi varbūt tāpēc arī aizies tieši pie viņas, turklāt vēl visi tie, kuri iepriekš par viņu nemaz nezināja!
Vispār jāsāk būtu ar latviešu valodas kropļošanu. Nu cik tad var un nevienam nav nekādas daļas. Piem vārds gejs. Nu nav tāda vārda latviešu valodā. Ir pederasts. Tālāk raksta seksuālās minoritātes. Nav latviski vārda seks. Ir pi,sties. Un vārds minoritāte. Pareizi jāsaka mazākums. Tātad - pederastu pi,selīgais mazākums. Viss skaidri un saprotami. Un man tādi būtu jāciena ?????
Pareizi Rej!!!! Jāciena ir NORMĀLI cilvēki. Psihiski slimie ir JAĀRSTĒ!!! nevis jāļauj vadīt valsti un izdot stulbus likumus, kas slavina visu šo varzu. HA!
All-marss:Pareizi Rej!!!! Jāciena ir NORMĀLI cilvēki. Psihiski slimie ir JAĀRSTĒ!!! nevis jāļauj vadīt valsti un izdot stulbus likumus, kas slavina visu šo varzu. HA!
Izejot no pieņēmuma, ka normāliem cilvēkiem ir diezgan vienalga, ko un kā citi dara guļamistabās, no šīs diskusijas ļoti labi izkristalizējas necienāmo cilvēku saraksts.
PS. Un lai par kristīgām vērtībām pukst tie, kas nekad nav skatījušies internetā vai kur citur kustīgās bildes ar divām vai vairāk mazapģērbtām dāmām izrādām padziļinātu interesi vienai par otru
Visvairāk šajā cilvēku sabiedrībā neciešu svētulīgos liekuļus, tie uzdzen šermuļus. Cilvēcība, cieņa, tolerance, atklātība, gudrība ir pretmets reliģijām, tajā skaitā kristietībai. Regulārie pedofīlijas gadījumi starp kristiešu garīdzniekiem jau atklāj to iekšēji sapuvušu sistēmu, bet kāds vēl te sludina ka melot nav iespējams, tas jau ir mazākais ļaunums bez kā vispār cilvēce nevar pastāvēt. meli ir izdzīvošanas un sadzīvošanas taktika.
Starp citu - vārda pederasts sakne arī nav meklējama latviešu valodā, kā arī tā nozīme ir specifiskāka kā vārdam gejs un labāk piemērota atsevišķu Katoļu baznīcas pārstāvju un ar varu apveltītu indivīdu raksturošanai.
Versatile! No tava nesakarīgā pentera nav īsti skaidrs, vai tu esi par vai pret šiem slimajiem cilvēkiem. Vai arī tu piederi pie tiem "normālajiem", kuri pieturas pie prātulas: Ne mana cūka, ne mana druva..." Sak,kamēr tevi pašu nedrāž un tavus bērnus neizvaro tu vari dzīvot. Bet kas būs talāk!!! Šitiem slimniekiem ir tendence palikt arvien agresīvākiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HA!
All-marss:Versatile! No tava nesakarīgā pentera nav īsti skaidrs, vai tu esi par vai pret šiem slimajiem cilvēkiem. Vai arī tu piederi pie tiem "normālajiem", kuri pieturas pie prātulas: Ne mana cūka, ne mana druva..." Sak,kamēr tevi pašu nedrāž un tavus bērnus neizvaro tu vari dzīvot. Bet kas būs talāk!!! Šitiem slimniekiem ir tendence palikt arvien agresīvākiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HA!
arī tu esi dzīvnieks, kas ar katru tekstu paliek agresīvāks.
Atsauce? Populārzinātniska literatūra neskaitās. P.S. Cilvēki, kas brauc virsū ticīgajiem, paši nav īpaši gudri, jo nesaprot, piemēram, to, ka ticīgie nav kaut kāda viendabība masa, uz kuru var izdarīt kaut kādus vispārinājumus!
Ritz: P.S. Cilvēki, kas brauc virsū ticīgajiem, paši nav īpaši gudri, jo nesaprot, piemēram, to, ka ticīgie nav kaut kāda viendabība masa, uz kuru var izdarīt kaut kādus vispārinājumus!
Cilvēki, kas brauc virsū cilvēkiem, kas brauc virsū ticīgajiem, paši nav īpaši gudri, jo nesaprot, piemēram, to, ka cilvēki, kas brauc virsū ticīgajiem, nav kaut kāda viendabība masa, uz kuru var izdarīt kaut kādus vispārinājumus!
Karlis_K: meli ir izdzīvošanas un sadzīvošanas taktika.
Viens no melu iemesliem ir bailes un gļēvulība, cits iemesls ir alkatība un nesātība. Citu iemeslu meliem nav. Ja Tu bez meliem nespēj sadzīvot, tas nenozīmē ka citi ir gļēvi un alkatīgi.
Jēziņ ak tu svētulīgais nemelotājs Pirmkārt es nekad neesmu saticis cilvēku kurš nemelotu, daudz vai maz bet visi man ir kādreiz samelojuši. Arī tu citgaismiņ melo, varu sameklēt vairākus pierādījumus te pat foruma, tikai tas ir lieki un man nevajadzīgi. Regulāra melošana ir pieklājības pamatā, ja nemelosi būsi rupeklis un aizvainosi cilvēkus
Par ticību ! Nu ko ticīgie stulbeņi, par ko tad šodien vēlēsiet. Jo ja jau vēlē tad tic, ka partijas kandidāts būs labs, nemelos utt. Arī tā ir ticība....
Karlis_K:Jēziņ ak tu svētulīgais nemelotājs Pirmkārt es nekad neesmu saticis cilvēku kurš nemelotu, daudz vai maz bet visi man ir kādreiz samelojuši. Arī tu citgaismiņ melo, varu sameklēt vairākus pierādījumus te pat foruma, tikai tas ir lieki un man nevajadzīgi. Regulāra melošana ir pieklājības pamatā, ja nemelosi būsi rupeklis un aizvainosi cilvēkus
Pasaki kas ir Tavi draugi, un es pateikšu kas esi Tu. Attiecīgi, ja pats esi melis, tad arī satiecies ar meļiem. Tā, ka Tavs ir normāls, cilvēcīgs gadījums, taču nav attiecināms uz visiem. Vienlaikus, ja esi melis, ko atzīsti, tad arī Tavi apgalvojumi, ka es meloju ir vistīrākie meli. Attiecīgi, visi Tavi apgalvojumi par visām lietām ir vismaz apšaubāmi, ja ne melīgi.
versatile: PS. Un lai par kristīgām vērtībām pukst tie, kas nekad nav skatījušies internetā vai kur citur kustīgās bildes ar divām vai vairāk mazapģērbtām dāmām izrādām padziļinātu interesi vienai par otru
Interese par pretējo dzimumu tomēr ir intriģējošāka un ar asākām izjūtām: www.tvnet.lv...
Pa ko te vispār iet runa. Kādā sakarā te ir Baznīca ? Es runāju par ticību un ticīgajiem. Un ticīgie ir tie, kas iet uz vēlēšanām un tic ka valstī kaut kas mainīsies. Starp citu es arī esmu ticīgais - šodien jau novēlēju. Un te vēl gāja runa par meliem. Nu kā reiz naglai uz galvas. Visas partijas tik sola un sola. Nu gluži kā paradīzē. Un visi uzskata ka Ušakovs ir no elles. Viss kā no Bībeles.
Slims vai vesels, tas viss ir relatīvs. Tāpat kā normāls/nenormāls. Tas, ka mums skolā vēsturē māca par to, kā Krusta karos uzvarējām, nenozīmē, ka citur nemāca par to, kā atvilkās neticīgie un piesmēja uz gadsimtiem. Par vienu un to pašu notikumu. Un naids ir naids, vienalga, vai pret homoseksuāļiem vai homofobiem. Turklāt, kā šai diskusijā izcili redzams, naids saēd paša nīdēja smadzenes astrālā pakāpē.
Citagaisma: Vienlaikus, ja esi melis, ko atzīsti, tad arī Tavi apgalvojumi, ka es meloju ir vistīrākie meli. Attiecīgi, visi Tavi apgalvojumi par visām lietām ir vismaz apšaubāmi, ja ne melīgi.
Nū pēc tik ģeniālas loģikas sanāk ka es neesmu melis, jo es taču sameloju ka arī meloju
Citagaisma:Pasaki kas ir Tavi draugi, un es pateikšu kas esi Tu. Attiecīgi, ja pats esi melis, tad arī satiecies ar meļiem. .
Nejauc jēdzienu melot un meļi, tas ir kā dirst un dirsējs, uztvēri ? Melo visi, pārsvarā tie ir nekaitīgi ikdienas meliņi lai nenokļūtu neveiklā situācijā, vai arī lai parādītu sevi nedaudz labākā gaismā (oi citagaisma ) Bet par meļiem jau sauc pataloģiskus melotājus kuri melo vienā laidā, īpaši sev. Bet kristiešus es lielisku pazīstu, jo viss mans lielais radu pulks ir kristieši, arī liela daļa draugu un paziņas. Tāpēc lieliski pārzinu kristiešu attiecības ar melošanu Dzīvē esmu sastapies ar dažiem svētuļiem kuri tāpat apgalvoja ka nemelo nekad un ir sirdsšķīsti godīgi. Diemžēl tie bija visglumākie liekuļi ar kādiem nācies sastapties, ļoti nepatīkami tipi