forum.gif
atsakot klientam fotogrāfs sabojā karjeru
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / atsakot klientam fotogrāfs sabojā karjeru
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.05.17 20:42 labots
 citēt
Schneider:Ir kāds pētījums par meļu procentuālo attiecību kristiešu/atejistu vidū?

Nu nez vai visu to baznīcas melu gūzmu, visus tos tumsoņu pekstiņus un mītus ar kuriem šamie baro savas avis, var salīdzināt ar meliņiem atejā :face-grin:
Publicēts: 31.05.17 20:52
 citēt
Nu gan viss ir sagājis putrā. Bet labi tēmu paplašināsim. Es teiktu ka ir meļi, mīzēji, gļēvuļi. Redziet visi žēlojas ka valdība zog utt. Ja kāds ko tādu apgalvo un ir pārliecināts, tad viņa, kā pilsoņa pienākums ir par to ziņot Policijai, lai vainīgie tiktu tiesāti. Ja viņi to nedara, tad viņi ir gļēvuļi un mīzēji'
Starp citu es teiksim neredzu ka piem Šķēle zog. Tā ir tāda dīvaina zagšana, jo naudas tad viņam nav. Viņš kaut ko nozog, tad naudu iegulda kādā uzņēmumā vai ražotnē tādejādi radot jaunas darba vietas. Cilvēkiem ir darbs un viņi var saņemt algu un dzīvot. Kur te zagšana ?
Publicēts: 31.05.17 21:26 labots
 citēt
jā, patiesi, kur zagšana, valsts uzņēmumu nopērkot krietni zem tirgus vērtības, izmantojot ietekmi.
kur zagšana, par augstākām cenām piespiežot valsti pirkt pakalpojumus, teiksim ventilatoru ģenerēto strāvu, atkritumu savākšanu, ciparisko tē-vē. Darbavietas tak.

Bet fakts ir fakts.
Tie, kas ņirgājās par Šķēles runu, kur šams teica mācīties angļu valodu, padsmit gadus vēlāk žēlojās, ka nevar atrast darbu, jo visur vajag valodu un savos 40 esot grūti mācīties...
Publicēts: 31.05.17 21:52
 citēt
Karlis_K:Nu nez vai visu to baznīcas melu gūzmu, visus tos tumsoņu pekstiņus un mītus ar kuriem šamie baro savas avis, var salīdzināt ar meliņiem atejā :face-grin:

Ar meliem ideoloģijas mārketinga, un šizoterikas veidā tiek nepārtraukti barota visa civilizācija, neatkarīgi no reliģiskās pārliecības.
Publicēts: 31.05.17 21:55
 citēt
Schneider:
Ar meliem ideoloģijas mārketinga, un šizoterikas veidā tiek nepārtraukti barota visa civilizācija, neatkarīgi no reliģiskās pārliecības.

Nu ja par to jau iet runa, vienkārši vislabāk esmu iepazinis kristiešus :face-wink:
Publicēts: 01.06.17 01:25
 citēt
Jā Uldi, vari sludināt ka es nepazīstu arī latviešus un man sveša viņu daba, jo es taču tikai kontaktējos ar dažiem no tiem :face-smile:
Vienu īpašību kristiešos es tomēr apbrīnoju, tā neizsmeļamā enerģija kult sviestu. Tiesa mūsdienu vidējais kristietis ir visai saguris un pakuļ to sviestiņu labi ja pāris reizes gadā.
Publicēts: 01.06.17 07:14
 citēt
Lai kā arī kādam te gribētos domāt, ka cilvēki ir ļoti daudzveidīgi - personības un individualitātes - tā nav. Cilvēki ir pat ļoti vienādi gan savā domu procesā, gan rīcībā. Tāpēc mūs var arī klasificēt pēc kaut kādiem standartizētiem iedalījumiem un mēs ļoti labi pakļaujamies statistikai.

Ja par kristiešiem, tad pilnīgi noteikti viena liela grupa pievērsusies Dievam, jo grib sev kaut kādu labumu - tā nav un nebūs nekāda patiesā ticība. Kristieši ir gatavi ziedot draudzei, apmeklēt rituālus, lai tā teikt veiksmi un labo Dieva gribu pievilinātu sev. Šo fenomenu ir pētījis arī Freids. Viņš atklāj, ka pat visnereliģiozākais cilvēks - nosauksim to par ateistu vai agnostiķi krīzes brīdī, kad loģiskais prāts pārkarst un nespēj tik ar situāciju galā (respektīvi situācija nav atkarīga no paša un cilvēks to nespēj nekādi ietekmēt), izdomā kaut kādus "rituālus", kuru ievērošana vērsīs situāciju par labu. Šis fenomens varbūt vairāk izpaužas bērnībā, bet pilnīgi noteikti kaut kādā mērā velkas līdzi pieaugušajā dzīvē. Nu kādi varētu būt piemēri - tā pati klasiskā māņticība ir viens no piemēriem (to vispār arī var uzskatīt kā reliģijas analogu [arī pagānismam droši vien līdzīgas saknes], ko vecākās paaudzes nodod jaunākai, un mēs taču visi zinam, cik lielu veiksmi nes stārķa pļutka uz galvas vai melns minka neveiksmi), bet varbūt kāds izdomā, ja viņš kāps pāri ēnām (stabu), tad tas nesīs laimi (principā arī māņticība), vai, ja kāda tuvinieka dzīvība apdraudēta, gatavs lūgties, solīt darīt nez ko kaut kādai nedefinētai vienībai, kas ir pārāka un varenāka par pašu.

Un jā - es uz klasisko rietumu reliģiju skatos vienkārši kā uz kultūrvēsturisko mantojumu.
Publicēts: 01.06.17 08:29 labots
 citēt
Citagaisma:
Karlis_K: meli ir izdzīvošanas un sadzīvošanas taktika.

Viens no melu iemesliem ir bailes un gļēvulība, cits iemesls ir alkatība un nesātība. Citu iemeslu meliem nav.
Ja Tu bez meliem nespēj sadzīvot, tas nenozīmē ka citi ir gļēvi un alkatīgi.

Kur ta nu tik šauri?
Nav citu iemeslu?!
Ir iemesls kādu iepriecināt patēlojot Ziemassvētku vecīti, ir iemesls kādu pasargāt nestāstot un pamelojot par nelaimēm un slimībām, ir iemesls nemaitāt citiem garastāvokli runājot par savām problēmām, kas tik un tā nevienu neinteresē. Ir iemesls neatklāt draugiem vai draudzenēm, ka viņa otrā pusīte "laiž pa kreisi" , lielu nelaimi tādas "taisnības dzeguzes" var piesaukt.
Bet vispār, varam tikai lepoties, ka Fotoblogā ir lieliski, nemelojoši cilvēki.:face-smile:
Publicēts: 01.06.17 09:48
 citēt
Un vēl - māksla, literatūra un vispār dajepkura daiļrade ir vieni lieli meli, jo ne Pelnrušķīte īstanībā ar ķirbi uz balli brauca, ne Rigoleto pasūtīja hercoga slepkavību.
Tā mēs te aizrunāsimies hēzē līdz kam.
Publicēts: 01.06.17 10:11
 citēt
Ja atgriežamies pie tēmas - vai konkrētā fotogrāfe atteiktu fotosesiju, ja tā nebūtu "ģimenes" fotosesija (kurā, piemēram bučojas un maigojas divas sievietes), bet, piemēram, individuālas fotosesijas, kurās atsevišķi piedalās minētas sievietes?
Domāju, ka neateiktu, līdz ar to varam vispār aizmirst par kaut kādu diskrimināciju!
Publicēts: 01.06.17 10:16
 citēt
GunarsII:
Citagaisma:
Viens no melu iemesliem ir bailes un gļēvulība, cits iemesls ir alkatība un nesātība. Citu iemeslu meliem nav.
Ja Tu bez meliem nespēj sadzīvot, tas nenozīmē ka citi ir gļēvi un alkatīgi.

Kur ta nu tik šauri?
Nav citu iemeslu?!
Ir iemesls kādu iepriecināt patēlojot Ziemassvētku vecīti, ir iemesls kādu pasargāt nestāstot un pamelojot par nelaimēm un slimībām, ir iemesls nemaitāt citiem garastāvokli runājot par savām problēmām, kas tik un tā nevienu neinteresē. Ir iemesls neatklāt draugiem vai draudzenēm, ka viņa otrā pusīte "laiž pa kreisi" , lielu nelaimi tādas "taisnības dzeguzes" var piesaukt.
Bet vispār, varam tikai lepoties, ka Fotoblogā ir lieliski, nemelojoši cilvēki.:face-smile:

Citu lielo iemeslu nav, tikai bailes un iekāre. Visi pārējie ir atvasinājumi. Vienīgais no kā kristietim ir jābaidās ir Dievs un viņa sods, bet Viņu nu nekādīgi nepiemānisi.;-)
1. Kristieši netēlo Ziemassvētku vecīšus.
2. Par savām problēmām kristieši runā ar Dievu vai draudzi, attiecīgi viņi neapgrūtina svešus cilvēkus.
3. Pa "kreisi" dievbijīgi cilvēki nelaiž.
Publicēts: 01.06.17 10:24
 citēt
Citagaisma:
Citu lielo iemeslu nav, tikai bailes un iekāre. Visi pārējie ir atvasinājumi. Vienīgais no kā kristietim ir jābaidās ir Dievs un viņa sods, bet Viņu nu nekādīgi nepiemānisi.;-)
1. Kristieši netēlo Ziemassvētku vecīšus.
2. Par savām problēmām kristieši runā ar Dievu vai draudzi, attiecīgi viņi neapgrūtina svešus cilvēkus.
3. Pa "kreisi" dievbijīgi cilvēki nelaiž.
:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Cita gaisma tak ir viens labais komiķis - nosmējos vēderu turēdams, paldies!
Publicēts: 01.06.17 10:55
 citēt
Grēcīgi ir ne tikai kristieši, bet pat Dieva eņģeļi. Lai atceramies Gaismas nesēju, kurš sacēlās pret savu radītāju, bet tā vietā, lai tiktu vienkārši dematerializēts nafik, saņēma visai mūzdienīgu sodu - rotāciju uz elli par valdes priekšsēdētāju.
Publicēts: 01.06.17 12:05
 citēt
Citagaisma pat nikā ir iešifrējis savu viltus sludinātāja dabu
cita gaisma - ne velti krieviski cits ir drugoj, inoj - un inoj ir svešs.
Tātad, sveša gaisma, ne Radītāja gaisma.
Publicēts: 01.06.17 12:06 labots
 citēt
LT_:
Cita gaisma tak ir viens labais komiķis - nosmējos vēderu turēdams, paldies!

Nepārmet, kungs dzīvo citā realitātē. Tādā, kurā, piemēram, pēdējie veikali aizvērās 2014. gada janvārī, jo nebija eiro, ko izdot...
Paralēli gāna visus par izzaKto valsti un tai pat laikā forumā uzdod jautājumus, aiz kuriem saskatāmas es fondu "apgūšanas" "shēmas".

Bildē gan smuki, nav ko pārmest.
Publicēts: 01.06.17 12:15
 citēt
sabojāja karjeru :D yeah right. Laba reklāma.
Publicēts: 01.06.17 12:20
 citēt
Tas jau vēl otršķirīgi - es, tāpat kā tā juriste, kura komentēja situāciju, labāk gribētu, lai šis aiziet līdz tiesai un tad redzēt, ko labā reklāma dos - vai atpelnīsies :face-glasses:
Publicēts: 01.06.17 12:41 labots
 citēt
A karjeru nesabojās.
Maxima ar cilvēkiem pilna
GanBei ar cilvēkiem pilns
Čili Pica Liepājā ar cilvēkiem pilna

Nebalso Latvijā cilvēki ar maciņu.
Publicēts: 01.06.17 17:36
 citēt
Citagaisma = Par savām problēmām kristieši "runā ar Dievu"

Publicēts: 01.06.17 17:56
 citēt
Hugo, tevi bērnībā ir bijusi kāda nepatīkama pieredze ar kādu garīdznieku, ka nevari beigt cepties? Vai arī kāds tuvinieks norakstīja sektantiem savu māju, tāpēc tev nācās dzīvot uz ielas?
Publicēts: 01.06.17 18:48
 citēt
es vispār īsti nesaprotu, kāds sakars te vispār ar lezbietēm, jo vai tad pērkot maizi veikalā parasti cilvēks sāk ar frāzi- es guļu ar sievieti, vīrieti vai esmu zoofils... un tad, lūdzu, dodiet man 2 kukuļus baltmaizes! Nu aizgājušas fotografēties, tak ne jau seksa scēnas gribēja no fotogrāfa izspiest, bet tad kur problēma?
Kas tā par modi tomēr šīm dīvainām būtnēm sevi tik ļoti izcelt?
Publicēts: 01.06.17 19:40 labots
 citēt
versatile:Citagaisma pat nikā ir iešifrējis savu viltus sludinātāja dabu
cita gaisma - ne velti krieviski cits ir drugoj, inoj - un inoj ir svešs.
Tātad, sveša gaisma, ne Radītāja gaisma.

Kur Tu sludināšanu redzi?;-0 Ne man kāds ir devis uzdevumu sludināt, ne man to vajag. Ja še dzīvotu cilvēki, kuri neko par bauslību vai Dievu nebūtu dzirdējuši, tad vēl varētu kāds kādam sludināt... Bet tā atliek tik gaidīt, kad postkristiāniskā pasaule savā izvirtībā izmirs, ..un cerēt, ka Latvijā kādreiz atkal morāle aizstās likumus, ..un vienalga vai tā morāle sakņojas kristietībā, vai dievturībā, vai kādā citā Dieva bijāšanas formā.
Publicēts: 02.06.17 09:48
 citēt
Pēc gadiem 40, domājams, visi būsim vegāni musulmaņi.
Publicēts: 02.06.17 10:24
 citēt
Citagaisma: Bet tā atliek tik gaidīt, kad postkristiāniskā pasaule savā izvirtībā izmirs, ..
Ja neesi pamanījis, tad pasaulē ar katru gadu cilvēku skaits tikai pieaug.
Publicēts: 02.06.17 10:49
 citēt
Bet diezin vai tas notiek uz kristīgās daļas rēķina.
Publicēts: 02.06.17 11:20
 citēt
Pasauli pārņems ķīnieši. Viņu genomā ieplānots, ka ķīnieti:face-wink::face-wink:s var precēties ar ko vien grib, trešā, ceturtā paaudzē vienmēr iznāks ķīnieši - strādīgi, paklausīgi, viegli vadāmi.:money:
Publicēts: 02.06.17 12:11
 citēt
Pasauli pārņems bioroboti, kuri klonēsies, taisīs neskaitāmus profilus un jūsmos paši par sevi, jo ignorēšana viņus noved līdz histērijai.
Publicēts: 02.06.17 12:59
 citēt
Bioroboti esam mēs VISI! Arī TU, kungs Šnaider... Ha!
Publicēts: 02.06.17 13:30
 citēt
Schneider:Pasauli pārņems bioroboti, kuri klonēsies, taisīs neskaitāmus profilus un jūsmos paši par sevi, jo ignorēšana viņus noved līdz histērijai.

----------------------

Domā TesMens jau ir viens no tiem?:face-devil-grin:
Publicēts: 02.06.17 13:54
 citēt
LT_:
Citagaisma: Bet tā atliek tik gaidīt, kad postkristiāniskā pasaule savā izvirtībā izmirs, ..
Ja neesi pamanījis, tad pasaulē ar katru gadu cilvēku skaits tikai pieaug.

..un esmu vēl pamanījis, ka pieaugums nenotiek uz postkristiānisma areāla rēķina. Kāpēc velkomisti aicina muslimus? Tamdēļ, ka negrib ne radīt, ne audzināt savus bērnus. Tamdēļ, ka ģimenes un Dieva vietā viņiem ir savas iegribas, alkatība un ego.
Publicēts: 14.06.17 19:55
 citēt
Par savām problēmām kristieši "runā ar Dievu"

Publicēts: 15.06.17 09:21
 citēt
Hugo, kur biji palicis? Psihenē uzlika tev stingrāku režīmu? Vai tavs gultas draudziņš aizmirsa tevi piesietu ķēdē, tāpēc netiki pie neta?
Publicēts: 21.06.17 12:34 labots
 citēt
Par savām problēmām kristieši turpina "runāt ar Dievu"

Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: