Nerunāji tieši par šo situāciju, bet tā kopumā Kad es biju meklējumos Nikon FF ar sākumā domāju un meklēju lietotu, bet tad pārdomāju un nolēmu labāk jaunu no veikala, ja jau taisos pāri 1000 eiro maksāt
Bet nav jau nikonam nekas jūtami labāks, pie lielas izšķirtspērjas, parādījies. 810 ir bišķi ātrāks procis, vairāk plastmasas (aš 30g. ieekonomējuši) un noņemti filtri sensoram. Attiecīgi jocīgi ir tas, ka D700 tirgo par 600-700€ ne D800 ar 14K.adriem par 1200€. Tā jau tā kaste maksā - par 1000€ izrautu no nagiem.
Maris:... Tā jau tā kaste maksā - par 1000€ izrautu no nagiem.
Es jau arī neiebilstu par b/u cenu šim konkrētajam eksemplāram, es iebilstu pret mēģinājumu salīdzināt to ar "jauna" cenu šodien, kad nez vai kāds tādu pirktu vispār. Pats neesmu mērķa auditorija šiem 36MP monstriem, man vajag 8+FPS.
P.S. Vakar paņēmu otru D700. Ja atmet klāt pielikto un man noderīgo aksesoriju cenu (piem. Lexar CF karte un USB3 karšu lasītājs), tad pa 450€ ar 130k nobraukumu. Pēc izskatā pat labākā stāvoklī nekā jau esošais D700 ar 100k klikšķiem.
Katreiz lasot līdzīgus tēmu nosaukumus "Nikon D800 ar gripu" mana samaitātā fantāzija piedāvā vēl citus variantus: "Nikon D800 ar encefalītu" , "Nikon D800 ar plakano pēdu", "Nikon D800 ar sifilisu" u.t.t. P.S. man domāt ~25.07 izšķirs šī piedāvājuma likteni, vai nu vilšanās ka nekas ja īpašs tajā jaunajā verķī nav, ņems to pašu D800 par labu cenu, vai arī, da nū nafig to veco sūda D800 viņš tak nav tās štukas vērts.
Maza "noskrējiena" (uzņemti ap 14 000 kadri) superjaudīga spoguļkamera pilnīgā tehniskā kārtībā ar gripu, ar divām atmiņas kartēm 2 x 16 GB, akumulatoru un lādētāju.