forum.gif
Ar pirkstiem griežamas skrūvītes M4x16
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Ar pirkstiem griežamas skrūvītes M4x16
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.06.17 21:28
 citēt
Meklēju 2 gab. apmēram šitādas te

vai

Jebajā ir, bet cūcīgi dārgas, par pāris skrūvītēm maksāt ap desmitnieku skopums žņaudz.
Vai varbūt kur Rīgā ir tādu liberiņu veikals?
Publicēts: 14.06.17 21:29
 citēt
paņem un uzvirpo, vo!
Publicēts: 14.06.17 21:36
 citēt
Tūliņ, bļē, tik virpu nopirkšu un usstādīšu istabas vidū. :anger:
Publicēts: 14.06.17 21:57
 citēt
Vajadzētu kaučkur būt, bet diemžēl neesmu mājās- nakc vaktē.
Rīt centīšos neaizmirst palūrēt.
Tikai Tev Ogres braukšana izmaksās dārgāk, nekā polšs vietējam virpotājam...:face-grin:
Publicēts: 14.06.17 22:03
 citēt
Špickastes lieluma sūtījums pa Omnivu gan jau maksās mazāk par polšu.
Publicēts: 14.06.17 22:19
 citēt
Dodies uz pilseetas dtorservisu. Citi destskopa kastes skruuvee ar liidziigaam
Publicēts: 14.06.17 22:23
 citēt
Paldies, vajadzēs painteresēties.
Publicēts: 15.06.17 00:12
 citēt
Izkrita skrūvīte un pazuda ? ai ai
Publicēts: 15.06.17 08:42
 citēt
Sliktākajā gadījumā varētu derēt arī ar spārniņiem, bet gribas, lai mazāk kas ķeras aiz abģērba un krūmu zariem. Tas man būtu optikas stiprinājumam pie plintes, lai varētu uzlikt/noņemt bez tās mazās 6-kantes aclēdziņas, kurai ir tendence mūžīgi kaukur pazust.
Publicēts: 15.06.17 09:30
 citēt
Šneider, atcerējos un pavandījos pa krājumiem.
No M6 ir tikai šādas (metāla skrūves garums ap 10 mm, plastmasas rokturīša diametrs- 25,5 mm).
Pārējās līdzīga tipa ir tikai M3, M4, M8..:face-crying:

Sorry par "mākslu"- pēc negulētas nakc nav lustes čakarēties..:face-wink:

Publicēts: 15.06.17 09:43
 citēt
Piedošan- pēc negulētas nakts galva nestrādā. Meklēju M6 un tikai tagad ievēroju, ka Tev vajag M4. Nācās pārbildēt :face-crying:
Vienīgās līdzīgās ir šādas (metāla M4 skrūves garums 12 mm, plastmasas rokturītis- 15 mm diametrs, 14 mm garums)

Publicēts: 15.06.17 10:01
 citēt
Hmmm... 12 mm laikam būs par īsu.
Publicēts: 15.06.17 10:14
 citēt
Schneider:Hmmm... 12 mm laikam būs par īsu.

Nju- tad jem vienu "Preiļu nikno" un joz pie virpotāja. Droši, ka būs ātrāk un lētāk (ja vien abi neaizrausieties)..:face-grin:
Publicēts: 15.06.17 10:24
 citēt
Nevella, pārmērīju un izrādās, ka rezerve ir gandrīz centimetrs, tātad derēs. Varbūt vari ietīt kādā vecā avīzē, ka tik Omnivas šiltes uzlīmēšanai pietiek vieta, un atsūtīt? Es ar niknajiem neaizraujos un, ja pa visiem Preiļiem ir palicis kāds virpotājs, diezin vai viņam būs laiks un patikšana pindzelēties ar tādiem diviem sīkiem štruntiņiem. Labāk es tev pārskaitīšu tā polša vērtību, ierausi uz manu veselību kādā svētkā. :face-wink:
Publicēts: 15.06.17 10:27
 citēt
Prieks, ka varu izlīdzēt, bet nepatīk tā Omnivas padarīšana. Varbūt rīt saņemšos, sapakošu, aizbraukšu un tās pogas saspaidīšu...:face-wink:
Tur laikam vajadzēja noprecizēt Tavu saņemšanas vietu.
Publicēts: 15.06.17 11:04
 citēt
Omniva ir vispareizākais risinājums, jau nākamajā dienā ir klāt, Latvijas Pasts ar zirgu no Rīgas 200 km ved 3 dienas. Vari nesteigties, jo rīt ap pusdienām laižos prom uz Ventspili, tur deju svētki, atpakaļ būšu svētdien dziļā naktī, pirmdien no rīta pa taisno uz dežūru.
Omnivas saņemšanas vieta Preiļos tik viena, mans tel. tev ir, vairāk neko arī nevajag, konta Nr un mīļākā dzēriena cenu varēsi paziņot atsevišķi.
Publicēts: 16.06.17 08:47
 citēt
priore:Man mīļākais dzēriens ir atšķaidīts vīns...

Nu cerams, ka ne Agdams, kas atšķaidīts ar krutku.
Publicēts: 16.06.17 10:04
 citēt
Schneider:

... Agdams, kas atšķaidīts ar krutku.

Cik esmu dzirdējisi, mūsu reģionā tiem īstajiem melnsvārčiem oficiālā marka esot Kagors...
Ko dzer mūsu viltvārdis, gan nezinu...:face-grin:
Publicēts: 16.06.17 10:31
 citēt
Par Kagoru, kuram uz etiķetes svētbilde, vēl 90-tajos bija skandāls, jo pravoslavu baznīca saskatīja zaimošanu tajā, ka vīns tiek izdzerts, bet visus svētos ar tukšo pudeli izmet miskastē.

Publicēts: 21.06.17 11:39
 citēt
Virpotāju atradi?
Publicēts: 21.06.17 12:25 labots
 citēt
Neatradu. Bet tepat blogā ir lāga čoms vārdā Frīdis, kurš atsūtīja kaukādas ar lielām plastmasas galvām un caurumiem noplombēšanai, ar šmirģeli dabūju pareizo galvu izmēru un viss kārtībā:

Vo!!!
Publicēts: 21.06.17 14:04
 citēt
A Teu pravas uz to plinti iraid?
Ka tik nedabonam vienā būrī sēdēt...:face-grin:
Publicēts: 21.06.17 15:05
 citēt
Iraid. Nedabosim. Pat mednieka apliecība ar stāžu no 1979.gada iraid, tā, ka arī štrāpi par nošautu zaķi us pusēm nebūs jāmaksā. :face-wink:
Publicēts: 21.06.17 16:19 labots
 citēt
Man ir kkas tāds.

Publicēts: 21.06.17 18:30
 citēt
Man nāk prātā, ka M4 skrūvītes bija padomjlaika elektroiekārtās - palaidējos, utt.
Publicēts: 21.06.17 18:36
 citēt
Bērnu konstruktoros, tajos, kuri no caurumainiem bleķīšiem, visas skrūvītes bija tik M4.
Publicēts: 22.06.17 12:02
 citēt
Ņu nē- M4 ir dažādi- bērnu konstruktoros vieni, militāristiem- citi.
Man tā pa vidam- kādreiz paveicās strādāt kantorī, kur norakstīšanai ārdīja dažādus tehniskos līdzekļus.
Tā tehnika tika iznīcināta (galvenokārt), bet neviens takš neliedza skrūvītes savākt savām vajadzībām...
Atceros vēl tādu kantori "Vtorcmetmet" Krustpils ielā- no priekšas to sargāja draudīgi menti ar stroķiem, bet no aizmugures (dzelzceļa puses) varēja mierīgi ienākt, staigāt un visādus dārgumus lasīt. Un to bija gana! Ko tik mēs tur neatradām- jo sevišķi sovjetu nabadzības laikos..
Man pat tagad dažreiz kastītēs atrastie pārsteidz..:)
Publicēts: 22.06.17 13:10
 citēt
Tās, kuras atsūtīji, jau arī nav vienkāršas izolētas klemmes, galvās bija caumuri, bija domāti drātiņas izvēršanai un noplombēšanai. Būsi piesavinājies liberiņus no kāda niknās usskaites kontroļnij pribora.
Publicēts: 22.06.17 18:32
 citēt
Gunār - noplombē savu verķi
Publicēts: 22.06.17 20:40
 citēt
Schneider:Tās, kuras atsūtīji, jau arī nav vienkāršas izolētas klemmes, galvās bija caumuri, bija domāti drātiņas izvēršanai un noplombēšanai. Būsi piesavinājies liberiņus no kāda niknās usskaites kontroļnij pribora.

Lai arī kādā slepenā verķī tā nebūtu, skrūve paliek skrūve...:face-wink:
Bet caumuriņi skrūvēs bija domāti ne tikai aptrakušu čekistu fobiju apmierināšanai, bet arī daudz nopietnākām vajadzībām- caumurā ievērtā drātiņa tika savīta un piestiprināta citai skrūvei vai kādam konstrukcijas elementam, neļaujot netīšām atskrūvēties. Lielai daļai aviācijas skrūvju ir tāda "kontrēšana"- vismaz bija manā aviācijas jaunībā... :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):