Pēc CX formāta izmēriem tas būtu starp 10 un 30 mm.
Papildus komentārus neizvēršu, jo ja kādam būs, ko piedāvāt, tad būs saprotams, ko meklēju. Tā kā šai tirgus nišai ir nestabila cenu situācija - netaisos arī maksāt par kaut ko tuvu veikala cenai.
'' Tā kā šai tirgus nišai ir nestabila cenu situācija - netaisos arī maksāt par kaut ko tuvu veikala cenai. ''
Jūsu rakstītais komentārs pēc paustā satura neatbilst (diez vai atbilst) manis paustajai domai. Šķiet, ka Jums ir skaidrs burziņš ap šī Nikon standarta norisēm - piemēram, te photographylife.com... (bet to es rakstu priekš citiem lasītājiem - pieņemu, ka Jūs jau zināt). Un Jūs taču arī zināt, ka Nikon 1 "kit" 11-27.5 veikalā (pēc salidzini.lv) maksā par dažiem eiro lētāk nekā, piemēram, S2 fotoaparāts ar jau iekļautu 11-27.5.
Izklausās (protams) vīzdegunīgi, bet - neesmu teicis, ka netaisos maksāt. Manis veiktā, sākotnējā, piezīme veikta ar mērķi, lai izvairītos no liekām runām par uzpūstiem piedāvājumiem. Bet lūk, no viena spama pie - cita.
Bet, protams, es jau tikai tāds "upuris", kurš uzrāvās uz troļļa slazda. Kurš tad ir tas trollis? (droši vien, ka es pats, ne jau Jūs)