biju maza dāma un atceros ka pa tv reklamēja filmu kurā kaut kādam čalim baigi veicās ar stopēšanu. manuprat, bija rādīts, ka viņš nostopē lidmašīnu un tā. tad tas nebija aktuali, bet tagad baigā skrobe un nevaru atrast, bet dikti gribētos. Varbūt kāds zin par ko runa? apraksts gan man tāds trūcīgs par to ko meklēju, bet ceru atrast.
man ir liidziigs jautaajums par filmu, kas reiz man pasham lika aizstaat autobusu ar stopeeshanu, sizjets taads-meitenei no dzimshanas ir lieli iikshkji un vinja izstopeejusi USA krustaam shkjeersaam tagad vairs neatceros nosaukumu un gribeetu atcereeties
Man arī jautājums. Bija kādreiz (vēl padomju laikos) leļu filma, kur viens džeks brauca ar moci, nositās un satika Dievu. Tālāk, kaut kāda iemesla dēļ, ar to moci Dievs braukāja un šo tur ceļu policija nostopēja bez tiesībām un sāka satiksmes noteikumus izprašņāt. Moš kāds varētu nosaukumu atgādināt?
smartins:Man arī jautājums. Bija kādreiz (vēl padomju laikos) leļu filma, kur viens džeks brauca ar moci, nositās un satika Dievu. Tālāk, kaut kāda iemesla dēļ, ar to moci Dievs braukāja un šo tur ceļu policija nostopēja bez tiesībām un sāka satiksmes noteikumus izprašņāt. Moš kāds varētu nosaukumu atgādināt?
Tukšā Ķivere viņa saucās Latviešu filma ko reku var paskatities foto1.inbox.lv...
Filmas nosaukumu neatceros, bet aktrisi, manuprāt, Uma Tūrmane.
martins_goncars:man ir liidziigs jautaajums par filmu, kas reiz man pasham lika aizstaat autobusu ar stopeeshanu, sizjets taads-meitenei no dzimshanas ir lieli iikshkji un vinja izstopeejusi USA krustaam shkjeersaam tagad vairs neatceros nosaukumu un gribeetu atcereeties
smartins:Man arī jautājums. Bija kādreiz (vēl padomju laikos) leļu filma, kur viens džeks brauca ar moci, nositās un satika Dievu. Tālāk, kaut kāda iemesla dēļ, ar to moci Dievs braukāja un šo tur ceļu policija nostopēja bez tiesībām un sāka satiksmes noteikumus izprašņāt. Moš kāds varētu nosaukumu atgādināt?
Tukšā Ķivere viņa saucās Latviešu filma ko reku var paskatities foto1.inbox.lv...
Andreass:Filmas nosaukumu neatceros, bet aktrisi, manuprāt, Uma Tūrmane.
martins_goncars:man ir liidziigs jautaajums par filmu, kas reiz man pasham lika aizstaat autobusu ar stopeeshanu, sizjets taads-meitenei no dzimshanas ir lieli iikshkji un vinja izstopeejusi USA krustaam shkjeersaam tagad vairs neatceros nosaukumu un gribeetu atcereeties
paldies! zinot galvenaas lomas atveidotaaju, filmu viegli atrast.. ja kaadam interesee filma saucas Even cowgirls get the blues