forum.gif
Filma par stopēšanu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Filma par stopēšanu.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.09.10 19:59
 citēt
biju maza dāma un atceros ka pa tv reklamēja filmu kurā kaut kādam čalim baigi veicās ar stopēšanu.
manuprat, bija rādīts, ka viņš nostopē lidmašīnu un tā.
tad tas nebija aktuali, bet tagad baigā skrobe un nevaru atrast, bet dikti gribētos.
Varbūt kāds zin par ko runa?
apraksts gan man tāds trūcīgs par to ko meklēju, bet ceru atrast. :)
Publicēts: 30.09.10 22:31
 citēt
Nu tas bija čalim.Mazas dāmas nedrīkst stopēt-tas ir bīstami,jo lidotāji mēdz būt dažādi.:face-glasses:
Publicēts: 30.09.10 22:43
 citēt
mazām dāmam ir liela dūša :p
Publicēts: 30.09.10 23:40
 citēt
Man patik this movie
www.imdb.com...
Publicēts: 30.09.10 23:59
 citēt
vispēr galīgi labi un iedvesmojoši - Into the wild
Publicēts: 01.10.10 00:00
 citēt
shauttra:vispēr galīgi labi un iedvesmojoši - Into the wild

o jaa. nedeljas laika skatijos 3x - ja njem vera ka filma ir 3h gara...
Publicēts: 01.10.10 00:14 labots
 citēt
man ir liidziigs jautaajums par filmu, kas reiz man pasham lika aizstaat autobusu ar stopeeshanu, sizjets taads-meitenei no dzimshanas ir lieli iikshkji un vinja izstopeejusi USA krustaam shkjeersaam :) tagad vairs neatceros nosaukumu un gribeetu atcereeties
Publicēts: 01.10.10 01:05
 citēt

Varu tik pievienoties. Arī n-tās reizes skatīta + vēl grāmata izlasīta. Visnotaļ iedvesmojoši!
Publicēts: 01.10.10 02:22 labots
 citēt
Stopēšana tas tipa Procesa pārtraukšana?:) Ooo man te Lielbriedis šodien ieteica filmu par "Processu" ieskaitot stopēšanu protams arī :face-wink::face-grin: www.youtube.com...
Publicēts: 01.10.10 07:51
 citēt
ā, nezinu par filmu, bet vēl ir grāmata "Ceļā" angl. "on the road", tīri pa stopētāju
Publicēts: 01.10.10 10:05
 citēt
Man arī jautājums. Bija kādreiz (vēl padomju laikos) leļu filma, kur viens džeks brauca ar moci, nositās un satika Dievu. Tālāk, kaut kāda iemesla dēļ, ar to moci Dievs braukāja un šo tur ceļu policija nostopēja bez tiesībām un sāka satiksmes noteikumus izprašņāt.
Moš kāds varētu nosaukumu atgādināt? :bad_smile:
Publicēts: 01.10.10 10:45 labots
 citēt
smartins:Man arī jautājums. Bija kādreiz (vēl padomju laikos) leļu filma, kur viens džeks brauca ar moci, nositās un satika Dievu. Tālāk, kaut kāda iemesla dēļ, ar to moci Dievs braukāja un šo tur ceļu policija nostopēja bez tiesībām un sāka satiksmes noteikumus izprašņāt.

Tukšā Ķivere viņa saucās :) Latviešu filma ko reku var paskatities foto1.inbox.lv...
Publicēts: 01.10.10 11:10
 citēt
Filmas nosaukumu neatceros, bet aktrisi, manuprāt, Uma Tūrmane.

martins_goncars:man ir liidziigs jautaajums par filmu, kas reiz man pasham lika aizstaat autobusu ar stopeeshanu, sizjets taads-meitenei no dzimshanas ir lieli iikshkji un vinja izstopeejusi USA krustaam shkjeersaam :) tagad vairs neatceros nosaukumu un gribeetu atcereeties
Publicēts: 01.10.10 11:11 labots
 citēt
Lunis:
smartins:Man arī jautājums. Bija kādreiz (vēl padomju laikos) leļu filma, kur viens džeks brauca ar moci, nositās un satika Dievu. Tālāk, kaut kāda iemesla dēļ, ar to moci Dievs braukāja un šo tur ceļu policija nostopēja bez tiesībām un sāka satiksmes noteikumus izprašņāt.

Tukšā Ķivere viņa saucās :) Latviešu filma ko reku var paskatities foto1.inbox.lv...
Ir īstais :big_smile:
Publicēts: 01.10.10 11:25
 citēt
versatile:

o jaa. nedeljas laika skatijos 3x - ja njem vera ka filma ir 3h gara...

es ar kaukad shonedeelj noskatiijos. taa iegruzii mazliet tomeer
Publicēts: 02.10.10 22:44 labots
 citēt
Andreass:Filmas nosaukumu neatceros, bet aktrisi, manuprāt, Uma Tūrmane.

martins_goncars:man ir liidziigs jautaajums par filmu, kas reiz man pasham lika aizstaat autobusu ar stopeeshanu, sizjets taads-meitenei no dzimshanas ir lieli iikshkji un vinja izstopeejusi USA krustaam shkjeersaam :) tagad vairs neatceros nosaukumu un gribeetu atcereeties

paldies! zinot galvenaas lomas atveidotaaju, filmu viegli atrast..
ja kaadam interesee filma saucas Even cowgirls get the blues
Publicēts: 03.10.10 19:18
 citēt
ev, bet puikas un meiteņi, Even cowgirls get the blues , ir īstā.!
nezinu kapēc biju domajusi ka par čali. :O
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):