forum.gif
Slapjā laboratorija_Kur var izīrēt Rīgā?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Slapjā laboratorija_Kur var izīrēt Rīgā?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.10.10 08:06 labots
 citēt
gribētos atgriezties un pamēģināt .
Un kur var nopirkt papīru, reaģentus ?

ja kāds piedāvā, cik maksā stundā ?
vēlams ar A3 formātu , lai var strādāt ...
Publicēts: 01.10.10 09:30 labots
 citēt
Brieža iela 3
Barona 83
Abas adreses Rīgā. Tas par reaģentiem.
Publicēts: 01.10.10 11:04
 citēt
Koziola studijā kādreiz varēja izīrēt melnbalto laboratoriju.Fotocentrā kādreiz bija tāda iecere,bet laikam nav realizēta.Ķīmija un melnbaltais papīrs arī Lāčplēšielas komisjonkā bija nopērkami.
Publicēts: 01.10.10 12:08
 citēt
Man ir pāris neatvērtas pakas vācu m/b fotopapīra "Tura" 18x24 cm/100 loksnes (balts, glanz, ar plast.pārklājumu) pēc kodiem varētu būt 1996.g.
No ķīmijas laikam palikušas tikai dažas rentgena materiālu fiksāžas (ātrā, skābā) pakas uz 3 (vai 5?) L šķīduma.
Publicēts: 01.10.10 12:41 labots
 citēt
Gribi šito atkārtot www.youtube.com... ? Mums Lielbriedis vakar ieteica kā labu LAIKA pavadīšanas veidu ar čomiem un grilu :face-wink::face-grin:
Publicēts: 01.10.10 20:00
 citēt
pie manis Jelgavā var - stroķi ūberie - DurstLaborator1200, Rodenstock, Schneider, bet grūti pirmajā reizē būs Tev tikt galā ar 45cm garo malu

ķīmiju papīru bfs var dabūt
Publicēts: 01.10.10 20:04
 citēt
ImkaSm:gribētos atgriezties un pamēģināt .
Un kur var nopirkt papīru, reaģentus ?

ja kāds piedāvā, cik maksā stundā ?
vēlams ar A3 formātu , lai var strādāt ...

Apsveicu ar sapratni par par patiesám vértíbám fotográfijá.Veiksmi!!!
Publicēts: 01.10.10 20:05
 citēt
Maris:pie manis Jelgavā var - stroķi ūberie - DurstLaborator1200, Rodenstock, Schneider, bet grūti pirmajā reizē būs Tev tikt galā ar 45cm garo malu

Kādus škidrumus lieto? (varētu kādreiz aizbraukt ciemos)
Publicēts: 01.10.10 20:18
 citēt
Luxferre:
Maris:pie manis Jelgavā var - stroķi ūberie - DurstLaborator1200, Rodenstock, Schneider, bet grūti pirmajā reizē būs Tev tikt galā ar 45cm garo malu

Kādus škidrumus lieto? (varētu kādreiz aizbraukt ciemos)

nu tas atkarīgs no sezonas - ja nu vienīgi šampi nesmādēju cauru gadu

laborī pārsvarā Ilford šķidros atjaucamos + Tetanal filmu tīsteklis patīk ja vajag kontrastu pacelt - papīrus pagaidām tikai polietilēna bāzes - viss ātri, šiki (nu relatīvs protams tas ātrums)

sagribēsies uz FB... nezinu - meklēšu mok laborants atrodams - man jau tā ir vairāki amati... RC no skata ar ir kaifs
Publicēts: 01.10.10 20:33
 citēt
Maris:

sagribēsies uz FB... nezinu - meklēšu mok laborants atrodams - man jau tā ir vairāki amati... RC no skata ar ir kaifs

Sen nav darkrūmā strādāts, esmu atpalicis- ko nozīmē FB un RC?
Publicēts: 01.10.10 20:40
 citēt
RC ir papīrs kur *sidrabs* oksidējas salīdzinoši plānā polietilēna slānī, kas i papīram pa virsu - no tā arī sekas - ātri attīstas, skalojas, fiksējas - izžūst vnk nosviests uz galda pilnīgi taisns

FB oksidēšanās notiek dziļāk, ilgāk, papīrs metās bogenos, attīstot var *vilkt* gaišās vietas tumšākās izceļot no vannas (RC ekspozīcija jātrāpa perfekti), bet galarezultāts stāv 100+ gadi a RC mok stāv mok nestāv :D
Publicēts: 01.10.10 20:55 labots
 citēt
Maris:RC ir papīrs kur *sidrabs* oksidējas salīdzinoši plānā polietilēna slānī, kas i papīram pa virsu - no tā arī sekas - ātri attīstas, skalojas, fiksējas - izžūst vnk nosviests uz galda pilnīgi taisns

FB oksidēšanās notiek dziļāk, ilgāk, papīrs metās bogenos, attīstot var *vilkt* gaišās vietas tumšākās izceļot no vannas (RC ekspozīcija jātrāpa perfekti), bet galarezultāts stāv 100+ gadi a RC mok stāv mok nestāv :D

P-dies! Sajutos, kā tumšs un dumšs mežonis...:face-wink:
Tā ir, kad ar padumijas papīriem vien strādāts..:face-sad:
Publicēts: 01.10.10 21:53
 citēt
Lunis:Gribi šito atkārtot www.youtube.com... ? Mums Lielbriedis vakar ieteica kā labu LAIKA pavadīšanas veidu ar čomiem un grilu :face-wink::face-grin:

Jā Tu maita :) ar savu video piebeidzi mani ! jau sen gribēju atgriezties !
Publicēts: 01.10.10 21:56
 citēt

Jūtu, būs pirmajā reizē jāapgūst jaunie materiāli...pēdējo reizi ņēmos ar krievu materiāliem 1986/87. gadā... :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):