forum.gif
Mazlietots Canon EF-S 15-85 mm f/3.5-5.6 IS USM objektīvs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Mazlietots Canon EF-S 15-85 mm f/3.5-5.6 IS USM objektīvs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.07.17 15:04 labots
 citēt
Uz tirdziņu mazlietots Canon EF-S 15-85 mm f/3.5-5.6 IS USM objektīvs. Mentoliskā stāvoklī, korpus bez nolietojuma pazīmēm, stikli smuki, tīri.

Cena: 339.00 EUR

Komplektā ar kasti un abiem vāciņiem.
Saprāta robežās cena ir nedaudz runājama.

Varat rakstīt PM, vai info@camerabag.eu
p.s. ir pieejami arī citi objektīvi un kameras.
Publicēts: 05.07.17 15:30
 citēt
Priecājies vien pats par savu tumšo Canon mēslu,
tādu pat pa velti maz kam vajadzēs. :haha:
Publicēts: 05.07.17 18:04
 citēt
Ja kas, labākais no Ķenona kropotajiem zūmiem.
Gaišais EF-S 17-55/2,8 ir putekļusūcējs ar lūstošu kontaktu šlepi par vājprātīgu cenu.
Publicēts: 05.07.17 18:46
 citēt
Hugo:Priecājies vien pats par savu tumšo Canon mēslu,

Es priecājos par jebko, kas ir manā klāstā, kā arī par jebkuru, kaut vai nedaudz trulu komentāru, kurš ļauj sludinājumam dzīvot. :)
Vajadzēs kādreiz kaut ko, droši vērsies, atradīsim arī Tavam maciņam un gaišajām ačtelēm ko tīkamu.
Publicēts: 05.07.17 21:15
 citēt
Schneider:Ja kas, labākais no Ķenona kropotajiem zūmiem.
Gaišais EF-S 17-55/2,8 ir putekļusūcējs ar lūstošu kontaktu šlepi par vājprātīgu cenu.

Nu, nu ... ir jau arī gaišāki un lietojami zoom stikli > Canon EF 24-70mm f/2.8L II ... pat pirmā versija ir lietojama, vo!
Publicēts: 05.07.17 21:28
 citēt
Mācies lasīt, runa bija par kropa stikliem. Šodien, kad lietojami ir ISO kaut 32000, ja nav mērķis ar zūmu bildēt auxtas māxlas foto, tad 15-85 ir daudz operatīvāks reportāžās, kur 24 ar saviem mazāk kā 60 grādiem var izrādīties arī par šauru.
Vo!!!
Publicēts: 05.07.17 22:59
 citēt

Šitāda lecīguma dēļ nīkuļo Fotoblogs. Bet varbūt es kļūdos un ar tik dziļu izpratni par lietām Hugo var droši sūtīt savu CV uz Canonu un, kazi, sākt strādāt par produktu stratēģijas un plānošanas vadītāju.:face-grin:
Publicēts: 05.07.17 23:09
 citēt
Nīkuļošanai tādi gailēni nebūs par iemeslu, domāju, ka visādi feizbuki un instahlami isskatās vainīgāki. Par citiem (auto-moto-copmaņu-mednieku) forumiem nezinu, bet antik-warā arī ir jūtami kritusies aktivitāte.
Publicēts: 11.07.17 13:19 labots
 citēt
GunarsII:

Šitāda lecīguma dēļ nīkuļo Fotoblogs. Bet varbūt es kļūdos un ar tik dziļu izpratni par lietām Hugo var droši sūtīt savu CV uz Canonu un, kazi, sākt strādāt par produktu stratēģijas un plānošanas vadītāju.:face-grin:

Par to nīkuļošanu, komentāriem protams nedaudz jāpiekrīt (ne pirmais, ne pēdējais gadījums).
Es kaut kā cenšos tam viegli soļot pāri, jo mana specifika saistīta ar jauns un mazlietotas foto/video tehnikas & piederumu tirdzniecību. Ja iedziļinātos katrā komentārā, laikam sen nedarītu to ko daru.
Izteikties jau nav liegts, ļaunu prātu neturu. :)

p.s. Tātad, ja kādam ko no foto un video kārojās, zin kur vērsties, kur komentēt! :face-glasses:
Droši var arī pa tiešo rakstīt uz info@camerabag.eu
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):