Temats nav jauns, bet nekur nevarēju atrast forumā, tāpēc sorry, ja kādam šis temats jau līdz ručkai. Tātad, ir nepieciešamība pēc iespējas labākā price/performance printera A5 un A4 izdrukām un ar zemāko bildes pašizmaksu. Ir mēģināts uz lētajiem Canon, bet tur sanāk dārgas tintes. Arī uz dārgā gala Epson ir darīti darbi, bet nu tomēr tā aparāta cena kož. Varbūt kāds var padalīties ar savu pieredzi?
traktors: Ir mēģināts uz lētajiem Canon, bet tur sanāk dārgas tintes.... . Varbūt kāds var padalīties ar savu pieredzi?
Jau ilgus gadus lietoju Canon pixma sēriju- sākumā IP 4200, tagad IP 4850 (tagad laikam šajā sērijā aktuālais ir kaučkāds IP7250 modelis- ja nemaldos) . Kādreiz man viņiem bija aktuāla CD disku apdrukas iespēja. Nedomāju, ka tintes būtu jāuzskata par dārgām, ja 3x "kreisie" komplekti (15 kārtridži) ar visiem čipiem izmaksā ap 10 Eur.. Pērku no viena pārdevēja un nav nācies vilties:
Krāsu bildes uz pieklājīga foto drukas papīra iznāk tīri labi- vismaz manām privātām vajadzībām pietiek. Nopietākām drukām izmantoju fotosalona pakalpojumus.
Man pašam ir Canon Pixma MG-550 un arī neko sliktu nevaru pateikt. Es gan pērku tikai oriģinālās tintes un tur sets sanāk ap 60-70 eur. Malziet bail tos kreisos komplektus pirkt, jo nav nekādas garantijas par krāsu noturību izdrukām. Oriģinālās pārbaudītas. Pusgadu uz palodzes turēju vienu uz otras saiktas izdrukas un nekas tā arī neizbalēja.
Varbūt kādam ir kas vairāk sakāms par neoriģinālajām tintēm?