forum.gif
Spoguļkameras izvēle studentam.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Spoguļkameras izvēle studentam.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.07.17 12:54
 citēt
Labdien!Gribu vērsties pie pieredzējušiem cilvēkiem ,fotogrāfiem -ir vajadzīga palīdzība.
Vēlos studēt nevis kursos,bet studēt foto skolā un iegūt profesiju fotogrāfs.
Kādu spoguļkameru ir vislabāk izvēlēties iesācējam foto skolas studentam?
Doma ir tāda ar kuru varētu pilnvērtīgi mācīties un ja pēc tam tiek praksē ar viņu vēl varētu
turpināt kādu laiku strādāt reāli darbā kā praktikantam,jaunam fotogrāfam.
Lai nav tā ka nopērk Nikon D 3300 skolā viņš ir ciešami,bet praksē pasaka puisi ar šito verķi šeit gan neies cauri
un jāmeklē uz sitienu kaut kas jauns.
Ceru jūs varat man palīdzēt un kaut ko ieteikt šajā situācijā.
Pats domāju starp Nikon D 7100 un Canon EOS 760,ar tādiem varētu sasniegt savu vidējo punktu?
Paldies jau iepriekš.
Publicēts: 17.07.17 15:51
 citēt
Ja tā nopietna skola (kaut kur Londonā utml.), tad paši pateiks, kas mācībām vajadzīgs. Ja nenopietna (purčikā utml.), skaties, ko vari atļauties.
Publicēts: 17.07.17 17:04
 citēt
Es neesmu tik ļoti izglītots tajā jomā,bet vai tad sony diezgan nesen nesāka tikai ražot tieši spoguļkameras??
Vai tad nebūtu tieši otrādāk ja jāizvēlas starp Canon un Sony nebūtu vienozīmīgi jāņem Canon?
Publicēts: 17.07.17 17:16
 citēt
A kas ražo sensoru tavam Canonam?
Publicēts: 17.07.17 17:49
 citēt
Noteikti ņem Nikon. Nekādā gadījuma ne Sony, ne Pentax, ne Canon
Publicēts: 17.07.17 18:07
 citēt
zavadskis:Noteikti ņem Nikon. Nekādā gadījuma ne Sony, ne Pentax, ne Canon

Ja tas domāts nopietni, tad šādam apgalvojumam gan noteikti derētu kāds pamatojums... :face-wink:
Publicēts: 17.07.17 18:39
 citēt
Priekš mācīšanās der jebkura spoguļkamera (bezspoguļi, gandrīz, bet pagaidām labāk vēl nē, pasniedzēji vēl nav tam gatavi :) ), ar manuālo režīmu un kit objektīvu.Ja mērķis ir bliezt purnus un tikai purnus kameras jepegā, ar studijas vai dabīgo gaismu, tad viennozīmīgi Canon. Toties ja ir doma bildēt kādu reportāžu ar zibspuldzi, tad nedo dies sasieties ar canon, tas ir pilnīgs pizģec.
Sony,Pentax,Fuji,Olympus, un citi panasoniciem, jābūt apzinātai izvēlei.Ko es vēl tur aizmirsu pieminēt? Ak jā pareizo izvēli… nu tā ko tu jautājumā pieminēji bet es atbildē nē :)
Publicēts: 17.07.17 20:15
 citēt
Nopietni skolā - ne mazāku par D7X00, ja grib lai kāds uztver nopietni...
:face-grin:
Publicēts: 17.07.17 21:34
 citēt
Spoguļkamera pagātne, tagad ar bezspoguļiem vālē, VO!
.
GoPro 4-5 labs variants, bildē automātā un filmē ar, VO!
Publicēts: 17.07.17 22:11
 citēt
PhotoMaster:
Hugo:Spoguļkamera pagātne, tagad ar bezspoguļiem vālē, VO!
.
GoPro 4-5 labs variants, bildē automātā un filmē ar, VO!

Ja čalis aizies uz skolu ar GoPro kabatā, izmetīs jau pirmā dienā ar visu kameru :face-grin:

Nevienu ne no kurienes neizmetīs, maksas izglītības iestādēs ir tādi skolnieciņi, kuriem stundā ausīs austiņas, šņukurs telefonā, un pilnīgs mīkstais uz ko tas idiots tur priekšā muld un uzdevumiem kas tiek doti, jo skolnieciņš taču ir SAMAKSĀJIS par diplomu un diplomu viņš beigās arī saņem.
P.S. nū vismaz dažās mācību iestādes ir tehnika mācību procesa nodrošināšanai, tā ka sava nav tik ļoti obligāta, to var nopirkt vēlāk kad kaut kas pamazām sāk pielekt.
Publicēts: 17.07.17 23:09
 citēt
Es domāju, ka tev vispirms vajag saprast, kur tad tu iesi "studēt", tad iepazīsties ar mācību kursa saturu, sazināties ar mācību iestādi un noskaidrot, kas ko kā. Nav pilnīgi nekādas jēgas skriet laikam pa priekšu. Tikpat labi, iespējams, skolas vajadzībām var iztikt ar kādu vecu lietotu štruntiņu, kuru pēc izglītību apliecinoša dokumenta iegūšanas nebūs arī žēl palikt zem trambulīna riteņiem.

Ietiekt ko ņemt, ko neņemt - tas ir bezjēdzīgi. Vēl mazs komentārs...Universitātēs un ne tikai pēc pirmās sesijas ir ļoti liels atbirums - atsevišķās programmās 50% ir +/- norma gadu no gada. Tas saistāms gan ar to, ka cilvēki saprot, ka tas nav tas , ko viņi bija iztēlojušies (vilšanās), gan nespēja pielāgoties mācību procesam, kas tomēr ir atšķirīgs no ierastās pamatskolas/vidusskolas pieejas. Tāpēc ieinvestēties, lai pēc tam saprastu, ka nu nebūs...nav gudri. Ar Latvijas foto izglītību tas pat ir ļoti iespējams. Bez tam tajā pašā pirmajā semestrī varbūt līdz fotogrāfēšanai netiksi - būs visādi mākslas vēstures u.c. kursi...

Nu tas tā - viela pārdomām.
Publicēts: 20.07.17 17:48
 citēt
zavadskis:Noteikti ņem Nikon. Nekādā gadījuma ne Sony, ne Pentax, ne Canon

Vismaz viena sakarīga atbilde :) :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas