Vajadzētu būt augstākai cenai nekā atbilstoša svara hantelei. Cenā, starp šiem priekšmetiem, atšķirība noteikti būs nesalīdzināmi lielāka nekā pielietojumā.
Maris:Vajadzētu būt augstākai cenai nekā atbilstoša svara hantelei. Cenā, starp šiem priekšmetiem, atšķirība noteikti būs nesalīdzināmi lielāka nekā pielietojumā.
Bet ir pasaulē arī dīvainīši, kuriem vienkārši patīk labas, skaisti nostrādātas mantiņas. Man jau arī F4 patīk labāk par F5, ja nebūtu žēl naudas, nopirktu, noliktu plauktā un priecētu acis.
Schneider:Bet ir pasaulē arī dīvainīši, kuriem vienkārši patīk labas, skaisti nostrādātas mantiņas. Man jau arī F4 patīk labāk par F5, ja nebūtu žēl naudas, nopirktu, noliktu plauktā un priecētu acis.
F4 vajadzētu maksāt letāk nekā F5. Nekas dīvains te nav.
Grammaton:Kādas ir racionālākās un būtiskākās atšķirības starp F4 un F5?
F4 smukāks, pacieš pre AI objektīvus, nostalģiski priekš tiem kas no Советское Фото 1988 gada novembra numura uzzināja ka ka nikons izlaidis jaunu kameru - F4. F5 ēd G sērijas objektīvus, labāks autofokuss. Abi nesadarbojās ar mūsdienu zibspuldzēm, pēdejā nikona zibspuldze kas sadarbojās ar filmu kamerām ir SB 800.
P.S. praktiskam pielietojumam arī F100 ir neslikta izvēle.
Grammaton:Kādas ir racionālākās un būtiskākās atšķirības starp F4 un F5?
F4 smukāks, pacieš pre AI objektīvus, nostalģiski priekš tiem kas no Советское Фото 1988 gada novembra numura uzzināja ka ka nikons izlaidis jaunu kameru - F4. F5 ēd G sērijas objektīvus, labāks autofokuss. Abi nesadarbojās ar mūsdienu zibspuldzēm, pēdejā nikona zibspuldze kas sadarbojās ar filmu kamerām ir SB 800.
P.S. praktiskam pielietojumam arī F100 ir neslikta izvēle.
Paldies par komentāru. Pats pašlaik lietoju FE, bet gribās kaut ko labu un automātisku.
Lunis:F5 pedejo reiz redzeju PILNIGI jaunu kaste pa 199Eur vacija Tas pats F4 ar lielo motoru tur maksaja 350Eur bet FM2 bija 300Eur
Neliekas loģiskas cenas. F2 dārgāks par F5? Kāpēc?
Tapec ka F2 un FM2 ir pilniba dzelzgabali , 100% mehaiskas kameras visiem mehaniskajiem laikiem manuali Bet F5 sen nocecojis nekad isti populars nav bijis modelis. Piemarm visadi CANON EOS 1 serijas monstri ari nemaksa dargak par 150-200Eur kaut agrak maksaja pat 2-3 T
Nav jau loģiska iemesla - vnk nejēgā smaga kamera kas neatbalsta pēdējo gadu optiku + malkascirtējiem neder jo par jaunu. Nekāda vintāžskata.
Svars nav būtisks. Lietošu D sērijas optiku, kas der gan F4, gan jaunākiem aparātiem. Pričom malkas ciršana?
Kā pričom? Tas tak vienīgais skaidrojums kāpēc pirkt kameru bez loģiska pamatojuma - skatam - pie bārdas, aifina, kafijas un feika treka velosipēda kam brīvrumba ielikta.
Grammaton:
Svars nav būtisks. Lietošu D sērijas optiku, kas der gan F4, gan jaunākiem aparātiem. Pričom malkas ciršana?
Kā pričom? Tas tak vienīgais skaidrojums kāpēc pirkt kameru bez loģiska pamatojuma - skatam - pie bārdas, aifina, kafijas un feika treka velosipēda kam brīvrumba ielikta.
Gudri cilvēki saprot kad vajag paklusēt, pārgudri nē.
Kápéc meklé kádu, kas nepárdod? Es nepárdodu,noteikti.. Man ir 5 un 4. noteikti labáks, bez displejiem un menjú. Var izmantot vecos manuálos Nikon objektívus aperture priority rezhímá, F5 to nevar.