forum.gif
Varbūt kādam ir lieks CPL 62 mm?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Varbūt kādam ir lieks CPL 62 mm?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.08.17 18:16
 citēt
Vēlams B+W, Rodenstock, Heliopan par ķīnīzeru noneima cenu. :face-grin:
Publicēts: 01.08.17 18:43
 citēt
Schneider:Vēlams B+W, Rodenstock, Heliopan par ķīnīzeru noneima cenu. :face-grin:

Varu piedāvāt Ķīnīzeri par ķīnīzera cenu! 5 EUR

Ja ir interese par nopietnāku filtru, tad varu piedāvāt NiSi vai Kenko
Publicēts: 01.08.17 19:34
 citēt
Kāds tieši Kenko un pa cik?
Publicēts: 02.08.17 08:33
 citēt
Schneider:Kāds tieši Kenko un pa cik?

KENKO FILTER CELESTE C-PL - 96.00 EUR (Ar PVN)
Publicēts: 02.08.17 09:37
 citēt
Nekorekts piedāvājums! :face-crying:
Šneiders takš grib nopirkt Rolsroisu pa Moskviča cenu :face-wink:
Publicēts: 02.08.17 10:16
 citēt
Nu pavisam nekorekts! Un veikals jokains - tirgo tik ķīniešu pļerdakus un Rolsroisus:amazing:, bet man vajag golfiņu.
Būs vien jāiet uz Jebaju, tur ir Kenko Smart par 20-30 €.
Publicēts: 06.08.17 05:52
 citēt
62 CPL PRO1D Hoya n 30,0
62 CPL DHG Marumi n 30,0
62 CPL Super (w) Hoya u 26,0
62 CPL DigPro Jessops n 26,0
62 CPL MC Marumi u 25,0
62 CPL HTMC (W) (pokritije) Hama u 24,0
62 CPL PRO1D *3 (defects) Hoya n 10,0

Jurijs, 26851134
Publicēts: 06.08.17 07:56
 citēt
Pa Omnivu sūti? HAMA derēs.
Publicēts: 30.08.17 19:39
 citēt
Man ir Hoya CIR-PL 62mm pilnīgi jauns. Sajaucu ciparus pasūtot ebay. Tagad vienkārši guļ atvilknē.pa 20 eirām atdošu.
Publicēts: 30.08.17 21:21
 citēt
Pa Omnivu sūti?
Publicēts: 31.08.17 07:09
 citēt
Es vecās paaudzes cilvēks, ar tādiem navarotiem kā omniva vēl neesmu iepazinies.
Kurā krajā dzīvo? Varbūt pa tiešo var sarunāt.
Publicēts: 31.08.17 07:24 labots
 citēt
Dzīvoju Preiļos. Ja luste, vari vest, bet ceļu no Kolkas vai Apes neapmaksāšu. :face-grin:
Ja kas, es arī esmu no tās paaudzes, kura vēl Hruščovu atceras, bet Omnivu lietoju, iesaku arī tev, jo piegādā daudz ātrāk par Latvijas pastu.
Publicēts: 31.08.17 08:16 labots
 citēt
Šķiet, ka man ir viens liekulis, ikurāt uz 62mm. Ja atradīšu - izdomāšu ciparu. Teiksim 11,11 eur skan ideāli :)
PS atradu, Sigma
Publicēts: 31.08.17 08:17 labots
 citēt
scrnly:
Schneider:Kāds tieši Kenko un pa cik?

KENKO FILTER CELESTE C-PL - 96.00 EUR (Ar PVN)

mļa, nākamreiz lielākā boldā iepird, lai visi redz kas pa krānu! Un vēl ar pvn, vaaaau
Publicēts: 31.08.17 09:06
 citēt
NilsS:Šķiet, ka man ir viens liekulis, ikurāt uz 62mm. Ja atradīšu - izdomāšu ciparu. Teiksim 11,11 eur skan ideāli :)
PS atradu, Sigma

Tad tu man būsi lielāks draugs, pat par 55,55%.
Atliek tik noskaidrot, vai Hruščovu atceries un Omnivu lieto.
Publicēts: 31.08.17 09:27 labots
 citēt
Schneider:
NilsS:Šķiet, ka man ir viens liekulis, ikurāt uz 62mm. Ja atradīšu - izdomāšu ciparu. Teiksim 11,11 eur skan ideāli :)
PS atradu, Sigma

Tad tu man būsi lielāks draugs, pat par 55,55%.
Atliek tik noskaidrot, vai Hruščovu atceries un Omnivu lieto.

Pra Hruščova ņepoņal, labprātāk lietoju Karlsberu. Bet ja kas jāsūta Omniva ir ļoti ok.
Atsūti man pm adresi uz kurieni postēt to labumu, es aizsūtīšu konta rekvizītus.
Publicēts: 31.08.17 10:27
 citēt
Ko tur ņepoņatj, paskaties šārīta postus, izrādās, ka var būt paaudze, kurai Omniva liekas par nesaprotamu navarotu. Tik īsti nav skaidrs, kurā vietā tai saprašanai būtu jāsākas - tagadējā brīvvalstī, Hruščova vai cara laikos dzimušajiem.
Publicēts: 31.08.17 11:08
 citēt
ir 62mm NiSi, ja kas.
Publicēts: 31.08.17 11:56
 citēt
Ķīniešu negribu, pirms gadiem pacmit jebajā tādu biju nopircis 77 mm par smieklīgu cenu, pagrieziena laikā mainīja ne vien polarizācijas efektu, bet arī krāsu - no dzeltenas līdz gaižzilai.

Un vispār - kur jūs bijāt, kad es to sludekli ierakstīju tieši pirms mēneša, ka tik šodien piesakās kā uz sevišķi blēdīgu būvniecības konkursu? :face-devil-grin: Tūlīt jau vasaras gubu mākoņi pazudīs no ainavas, bet noķert sarmu saulainā ziemas dienā izdodas tik reizi 10 gados.
Publicēts: 31.08.17 14:10
 citēt
Kur biju, kur biju - Tu tur par Rodenpaniem un Heliostockiem, a, izrādās, šmigma ar der. Nu, ja der šmigma, moš NiSi ar der.
Neatceros gan, par cik prikun vai/kāpēc nepatika. Vienkārši platjaam ir 72mm, tam ir b+w gan c-pol, gan ND.
Publicēts: 31.08.17 14:21
 citēt
Nu bet ko lai dara, ja te visi tādi skopdirši, ka Helioštoku par 1,5 aliņu negrib addot...
Publicēts: 07.09.17 17:08
 citēt
Negribu likties uzbāzīgs, bet: Aū-ū-ū, Nils, kur tu paliki ar savu Šmigmu???!!!
Publicēts: 07.09.17 22:06
 citēt
versatile:ir 62mm NiSi, ja kas.
Publicēts: 07.09.17 22:20
 citēt
Kasu ķobi un nevaru saprast...
Cik maksās?
Publicēts: 07.09.17 23:14
 citēt
Hz. Paskatījos, cik samaksāju - man akurāt šitāds. www.ebay.com...
ievērtēs rīt stāvokli, bet nu laikam jau nav arī tas, ko meklē. Kādi 12 eur varētu būt, jo man viņu baigi nevajag.
Publicēts: 08.09.17 07:49
 citēt
Domāšu līc pirmdienai, varbūt:
1. Nils pamodīsies (izies no cietuma, beigs bēguļot no alimentiem, beigs plostu, vajadzīgo pasvītrot) :face-grin:
2. Kāds iemācīs I_D lietot Omnivu.
3. Vairāk iepatiksies jaunas Ķenko/Hoijas jebajā.
Publicēts: 08.09.17 08:37
 citēt
Da nav probl, domāju, ka jau tiki pie sava filtra, atraksti savu tel.n. sazvanīsimies, sarunāsim, gan jau kaut kā aizsūtīšu:face-smile:
Publicēts: 08.09.17 08:42
 citēt
Aizrakstīju.
Publicēts: 08.09.17 09:51
 citēt
Paldies visiem par uzmanību, I_D jau pako un nes uz Omnivas skapi.
Diviem sugasbrāļiem, kaut arī viens raibs, bet otrs strīpains, tomēr laikam vieglāk sarunāt.
Publicēts: 08.09.17 11:28
 citēt
Offt.

Nezinīša jautājums: Kāpēc Omniva, ne pasts? Lētāk? Omnivas kastes pie mājas sienas?

Cik esmu sūtījis No Rīgas uz pilsētām, tad Cēsīs, Mālēnijā, Balvos sūtījums tiek saņemts nākošajā dienā.
Publicēts: 08.09.17 11:38
 citēt
Pasts ir laimes spēle, man reizēm ir gadījies no Rīgas gaidīt, liekas, ka 200 km nes kājām vai, labākā gadījumā, ved ar velosipēdu.
Publicēts: 08.09.17 12:14
 citēt
Schneider:Pasts ir laimes spēle

Cieti!

wily2 visu nosapņoja - iespējams dzērēja delīrijās, homoseksuāļa murgos vai saklausījās komunistu propogandā (visticamāk visi reizē) - jo pastā nekas nav mainījies kopš 1961 gada, kad Gagarins Jura to aizēnoja.
Publicēts: 08.09.17 13:24
 citēt
...dzērēja delīrijās, homoseksuāļa murgos vai saklausījās komunistu propogandā (visticamāk visi reizē)

Nosauci visas savas "labākās" īpašības? :face-grin:

Nav murgi, varbūt vienkārši veicas, nosauktās vietas ir pēdējo 4 mēnešu sūtījumu galamērķi.
Publicēts: 08.09.17 14:00
 citēt
Neņem pierē, Mārim teksti paliek arvien nesakarīgāki, laikam rudens depresija.
Un es esmu viņa vienīgais prieciņš blogā, pat ja nedodu iemeslu, viņš nenocietīsies un arī galīgā bezsakarā pieminēs Šnaideru ar viņa provinces avīžniecību.
Publicēts: 08.09.17 16:42 labots
 citēt
wily2:...dzērēja delīrijās, homoseksuāļa murgos vai saklausījās komunistu propogandā (visticamāk visi reizē)

Nosauci visas savas "labākās" īpašības? :face-grin:

Nav murgi, varbūt vienkārši veicas, nosauktās vietas ir pēdējo 4 mēnešu sūtījumu galamērķi.

Ne tikai Tev - pāris mēneši atpakaļ sūtīju naželi uz čehiem, pēc 12h tas bija poļos un pēc 36h jau gaidīja kad čehs ies pakaļ ( LV pasta sūtījumiem ir trekingnumbers pēc kura rāda ceļošanas punktus) i maksāja tas 2,ciktur € - 10 gadus atpakaļ, kad spekulēju ar vecu, gaišu optiku, strīdīgās lietas vācieši saņēma atpakaļ trijās dienās tik maksa bij ap 4lvl.
Publicēts: 08.09.17 17:28
 citēt
Un vēl - mazpilsētas pastā ir divi lodziņi, no kuriem vienā parasti ir šilte "Atvainojiet, jūs apkalpos blakus", bet pie strādājošā gara rinda ar pensiju saņēmējiem un visu iespējamo komunālos maksājumu veicējiem.
Mūzdienās, kad rindu vairāk nav palicis, pasts ar tām vienkārši besī. :anger:
Publicēts: 08.09.17 22:34
 citēt
Nu un? Un kas? Kur kkāda hrenova atziņa ja Tu skaidri zini, ka viss ir atstojs? Nu kam Tev kāadas bezvērtas blaknes? A?
Publicēts: 09.09.17 10:57 labots
 citēt
Ja runā par LP sūtījuma pārvietošanās ātrumu, tad tas mani apmierina.
Dzīvesvietā pastā rindas, apkalpošanas kultūra nu jau stabīls 3+, bija daudz sliktāk.
Man grēks sūdzēties, darbā Kolchoznieku namā ir pasta nodaļa, reti kad sastopu vēl kādu klientu, apkalpošana ideāla. :face-smile:
Žēl, ka no turienes var tikai nosūtīt.
Publicēts: 09.09.17 11:18
 citēt
Tad jums labi, mazpilsētai laikam tomēr sava specifika.
Publicēts: 09.09.17 15:32
 citēt
Notikums iz dzīves pēdējo 24 stundu laikā, no kura sastādīts teksta uzdevums apmēram 3.klasei:
I-D filtru ielika Omnivas pakomātā 18.00 piektdienas vakarā. Šodien (sestdien) 13.05 man nopīkstēja īsziņa, es aizgāju un brīvi izņēmu. Kurā dienā un cikos es būtu ticis pie sava sūtījuma pa pastu, ja zināms, ka:
1. Pasts sestdienās vispār nestrādā.
2. Piektdienas/sestdienas naktī neviens pastu neved uz slēgtu nodaļu.
3. Avīzes, arī visus paziņojumus manā kastē pastniece iemet ap 11.00.
4. Ir sācies pensiju izmaksas laiks.

Mana atbilde - pirmdienas vakarā, jo darba laikā man nav laika stāvēt rindā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):