forum.gif
Zibspuldze un sinhronizators Alpha 7 kamerai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Zibspuldze un sinhronizators Alpha 7 kamerai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.08.17 10:26
 citēt
Sveiki, esmu noskatījis šādu zibspuldzi:
GODOX SPEEDLITE V860II SONY
un dinhronizatoru:
GODOX – X1-S.
Varbūt ir kādi ieteikumi kur pirkt? Latvijas internet veikali nepiedāvā (izņemot profoto un tur nav sinhronizatora)
Der arī ārzemju internet veikali.
Publicēts: 03.08.17 10:41
 citēt
bhphotovideo.com amazon.de
Publicēts: 03.08.17 11:03
 citēt
Vai no šiem resursiem būs jāmaksā nodoklis?
Publicēts: 03.08.17 11:23 labots
 citēt
Ģeniāls ieteikums, ķīniešu izstrādājumu pirkt no jeņķu BH, nebeidzamas ovācijas!
Kas no Ķīnas nācis, tas aliexpresā arī jāpērk.
Tai lampai cerams ir normāli aķi vai ķīnīzeru racionalizācija ar dzimtajiem litijniekiem?
Publicēts: 03.08.17 11:56 labots
 citēt
Konkrēti šis modelis ir ar akumulatoru. Sinhronizātors gan uz baterijām.
Ja pērk no Aliexpress tad nodoklis gan būs jāmaksā? Nekad tur neesmu pircis neko dārgāku par 40 eur, toreiz tad nebija tax.
Publicēts: 03.08.17 12:11
 citēt
Tad es silti ieteiktu izvēlēties lampu ar normālām pirkstiņakumulatoriem. Iespēja samaksāt PVN+ muitu protams pastāv, bet ķīnas sūtijumiem iepējamība ir zem 1%, galvenais neizvēlēties kā piegādes veidu jebkuru kurjerpastu, tad gan maksāsi dārgu piegādi+nodokli.
Publicēts: 03.08.17 13:09
 citēt
Es ieteiktu V860II-S vietā labāk piekrāt naudēnu klāt un ņemt AD200, jo universāla gaisma jebkurai sistēmai un 3reiz jaudīgāka par to 860, tikai sony raidītāju paņem. Ja vien priekšnoteikums nav vēlme to 860 ekspluatēt arī kā on camera flash. Pašam ir pārītis AD200 + AD600, ārkārtīgi portabls combo ar pieklājīgu jaudu. Pie mums cipari kosmosā, bet tu pameklē tieši ebay.de vai ebay.co.uk un skaties, kur ķīnietis ir pārdevējs, bet piegāde no Eiropas noliktavas, to ķīnaizeri ir pēdējā laikā samuhļījuši. Pieāde ļoti ātri, nekādi papildus nodokļi utt. Un AD200 litija aķis ir prīmā, beidzot ir brīvība no vairākiem desmitiem AA aķīšu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):