forum.gif
KONKURSS - labākais kritiķis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / KONKURSS - labākais kritiķis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.03.07 17:19
 citēt
Tatad, esmu nedaudz iededzies ar vienu nelielu ideju: izsludinat uz nenoteiktu laiku konkursu tepat fotobloga galerijaa: labakais kritikjis.

Konkursa noteikumi pavisam vienkarshi: postejam sheit jusuprat veiksmigakas juusu (vai citu) kritikas, skatisimies, kas mums sanaak, un vienosimies, kuram tad vislabak, vismaigaak, vispareizaak un visadi citadi REZULTATIVAK ir izdevies nokritizet cita bildi, nebaidoties ielikt 3 (vai 2).

Aiziet :twisted:

PS Balvas neizpaliks 8)
Publicēts: 03.03.07 17:21
 citēt
Raadot paraugu: neiztureja man nervs redzot shai bildei gandriz 6: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 03.03.07 17:36
 citēt
Laps :)
Publicēts: 03.03.07 17:49
 citēt
neeez..
piem, daudzas buildes, kur esmuj centies, rakstijis "pa punktiem" ir dzeestas.
Publicēts: 03.03.07 17:51
 citēt
neeez..

esi aizdomajies, kapec? :)
Publicēts: 03.03.07 18:00
 citēt
neeez..

esi aizdomajies, kapec? :)

nu, bet ja autors negrib dzirdeet kritiku, vai ari pasham dalec ka bilde slikta... tad tas ir vinja tiesiibas.
Publicēts: 03.03.07 18:03
 citēt
ir ok versatiile ;) piekritu tev

rekur viens traapiigs kritiks: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 03.03.07 18:49
 citēt

rekur viens traapiigs kritiks: [url=http://www.fotoblog.lv/?f=34&id=28910

a]http://www.fotoblog.lv/?f=34&id=28910
a[/url] kapec te nav bildes???
Publicēts: 03.03.07 20:10
 citēt

rekur viens traapiigs kritiks: [url=http://www.fotoblog.lv/?f=34&id=28910

a]http://www.fotoblog.lv/?f=34&id=28910

a[/url] kapec te nav bildes???

muwahahahaha, autors izdzesa bildi :) versatile, tavs paregojums piepildaas :lol:
Publicēts: 03.03.07 20:14
 citēt
nu taa luuk...
jadoma administracijai cits veids, ka realizet konkursu.
Publicēts: 03.03.07 20:15
 citēt
nav jadomaa. tie, kuru kritizeejumu bildes ir izdestas, no konkursa izkriit ;)
Publicēts: 03.03.07 20:19
 citēt
Shad, nav godiigi. laba kritika autoram atver acis, vinjsh saprot kljudu, bildi iznjem, izlabo, ieliek atpakalj. a ko kritikjis?

arvisv, kads printskreen, ja 30+ komenti un kritika apakshaa? (nu okei, es varu uztaisiit arii tadu screenshot :mrgreen: :) :)
+ te jau tadi shopa guru, kaa autentiskumu pieradisi?
Publicēts: 03.03.07 20:22
 citēt
tas tikai sarezhgii uzdevumu. esmu 100% parliecinats, ka visi, kam izteikta veseliga kritika, savas bildes tapec vien araa nedzeesiis. jo es pats atstaju visas bildes, ko esmu sheit ielicis. un noteikti ir vel kads taads.

think positive ;)
Publicēts: 03.03.07 20:32
 citēt
Shad, think different ;) and think real ;)
Publicēts: 03.03.07 20:36
 citēt
Shad, think different ;) and think real ;)

shito es katru dienu darbaa daru, blogs man ir prieksh positive only :idea:
Publicēts: 03.03.07 20:38
 citēt
gygy, tad jau vareji nelikt arii paroles lodzinju, lai katrs pats izveelas par kuru useri logoties no saraksta :) visi taksh godiigi :D
sorr par offtopic, protams.
bet tomer, uzskatu, ka administracijai vaajdzeja logot komentus (kopa ar bildem) un tad izvertet, par konkursu pazinjojot tikai kopa ar balvu dalishanu. jo savadak tagad... oiiii.... uz kadiem 3iem naktii, kad blogaa maz tautas, man pamodiisies iedvesma :d un riit man bus juura 111 :D
Publicēts: 03.03.07 20:40
 citēt
a kā notiks vērtēšanas sistēm,a pēc kuras noteiks uzvarētāju?
Publicēts: 03.03.07 20:51
 citēt
Doma ir sekojosha: ar shii topika palidzibu iegut informaciju par tiem, kas tiesham velta laiku kritizeshanai, tad izveidot sarakstu un tepat forumaa veikt balsoshanu. uzvaretaju noteiks pashi blogeri. talakais lai paliek noslepumaa
Publicēts: 03.03.07 21:09
 citēt
tikko pamaniju: www.fotoblog.lv...

liktu 4 no 5, bet zinot, kads tu mums agresiivz, varbut pat 5

par kritikas kvalitati
Publicēts: 03.03.07 22:09
 citēt
tagad tad jau visi ceps un noliks baigos sedevrus! :P
Publicēts: 03.03.07 23:00
 citēt
Es tai kritikai dotu labi ja 2 balles, jo kritikas autors demonstrē, labākajā gadījumā, savu nespēju atkāpties no šabloniem. Burbuļu pūšana pa tukšo ...

Smieklīgs tas konkurss izvēršas :)

par kritikas kvalitati
Publicēts: 03.03.07 23:15
 citēt
konkretaja gadijuma, piekritu sandijam.
Publicēts: 04.03.07 00:17
 citēt
gaidu jusu izpildijumu
Publicēts: 04.03.07 00:20
 citēt
kritikas antiparaugs (pirmais koments): www.fotoblog.lv...
Publicēts: 04.03.07 10:32
 citēt
Uz mani neceri, jo pats teici, ka "tie, kuru kritizeejumu bildes ir izdestas, no konkursa izkriit". Šeit ir ļoti maz spēcīgu darbu un tiem tāpat nav jēgas rakstīt kritiku - var ielikt pelnītus 3x5, lai palīdzētu šos darbus izcelt uz kakuču fona. 95% darbu ir tādi, kas būtu jādzēš, ja autors saklausītu kritiku. Līdz ar to, pēc manām domām, "konkursa" noteikumi ir pretrunā ar mērķiem.

gaidu jusu izpildijumu
Publicēts: 04.03.07 11:13
 citēt
sandijs, labi noformuleeji, vakar naca miegs, nevareju izdomaat, bet doma taa pati :D

otmazalsja
Publicēts: 04.03.07 12:39
 citēt
s viedoklis par to konkretio bildi bija ka ta ir nedaudz samociita, turklat trauceja virzienu krustoshaanas. pats nosaciitaa horizonta sliipums netrrauceeja nemaz.
vieta kur beegt varbut ari nav nepiecieshama, ja ir no kurienes beegt. jaskataas uz ko bildee uzsvars, nevis tikai uzreiz jaakliedz ka nav likums ieveerots - maakslaa jau nav likumu, likumi ir kompoziicijaa un gaismas speelees.

patika kraasas, labi pauda noskanju. bilde likas mazliet plakana, bet nu tur var but dazhadi celonji.
visaa visumaa, nebija slikts darbs, ir te bijuishi daudzi trakaaki.

mreinis, davoļen?
Publicēts: 04.03.07 13:13
 citēt
how da hell tu vari zianat, ka autors/e ir "jaunais/aa"?
Haidukam jau arii sakumaa brauca augumaa ;)

tas taa, viela pardomaam.

aa, un RENO bilzhu autentiskums vispar tika apshaubiits sakumaa, kad kads atpazina no photosight. vinju ari tu butu gribejis pamacit?
Publicēts: 04.03.07 13:24
 citēt
veciit, open your mind.

Tev, skjiet, ir visai skaidrs priekshstats par mani, nu tad lai taa arii butu. uz to Tu laikam esi ieciklejies, nav mana darishana.

doma bija, ka tavai kritikai nepiekriitu, jo taa bija parak shabloniska. bilde nebija 555 veerta, 444 vai 534 veerta gan noteikti. vismaz bloga standartos.

es te neaizstavu bildi, bet savu viedokli, just like you.

nespamosim konkursa topikaa, okei? :)
Publicēts: 04.03.07 13:26
 citēt
how da hell tu vari zianat, ka autors/e ir "jaunais/aa"?
Haidukam jau arii sakumaa brauca augumaa ;)

vai tad tu domā, ka tagad ir kas mainījies, ieej manās bildēs un palasi, un man ir prieks, ka ir daudzi māk savu domu man saprotoši pateikt,
Bet par labi pateiktu foto kritiku ir vajadzīgs tas, kas ir šīs tēmas sākumā, arī tā ir liela māksla izteikt savu domu un kad ieej izstādē nav glupi jablenž un jāklusē...ir par ko parunāt.
Publicēts: 04.03.07 13:32
 citēt
man jau, protams, ljoti interesanti, kas tad sho "loti labo" prieksstatu sabojaaja...
starp citu, abpuseeji. iesaku privatu diskusiju.
mans msn njam_njam@inbox.lv, skype - ajurjans (I have no fear against fair criticsim)
Publicēts: 04.03.07 21:17
 citēt
...shis konkurss zinaamaa meeraa veicina taadu kaa neiecietiibu. varbuut tas bija taads meerkjis, bet tie izteicieni, kuri paraadiijushies pie bildeem, piemeeram, "dirst", "zaibis" u.c., varbuut tos vareetu padzeest un lietotaajus pabriidinaat...
Publicēts: 04.03.07 21:19
 citēt
www.fotoblog.lv...

vismaz viens uzskates materiaals :)
Publicēts: 04.03.07 21:20
 citēt
...shis konkurss zinaamaa meeraa veicina taadu kaa neiecietiibu. varbuut tas bija taads meerkjis, bet tie izteicieni, kuri paraadiijushies pie bildeem, piemeeram, "dirst", "zaibis" u.c., varbuut tos vareetu padzeest un lietotaajus pabriidinaat...

un IDIOTS!!!
cerams kāds viņu izņems no aprites
vai arī cenzūra kā tāda te nepastāv???
Publicēts: 04.03.07 21:20
 citēt
cerams, ka balsojumam ar sho konkursu nav nekada sakara. bet lietotajs, protams, drikst izteikties, kaa grib. acimredzot shis konkretais nevelas kritiku ... un balsojumus savam bildem ...
Publicēts: 04.03.07 21:44
 citēt
...lai kritizeetu, uz zinaamas "kara takas" jaanostaajas... tas noziimee, ka, lai vai kas, kaads uzdroshinaas teikt, ko domaa, nevis kaa izdeviigi vai taapeec, ka draugi, pazinjas... bet es domaaju labdabiigi "kara taku", jo cilveeks uzdroshinaas izteikt savas domas un ir cilveeki, kuriem pat viens 4 izraisa probleemas... un te man gribaas piebilst, ka skaitliskais veerteejums ir ok, bet prasaas tomeer pievienot tekstu "kaapeec"...
peersooniigi es apzinos, ka man veel ilgi jaamaacaas un kritika man patiik, ja vien taa ir konstruktiiva un bez personiigiem apvainojumiem vai klisheju uzspieshanas...
Publicēts: 05.03.07 09:31
 citēt
:lol: Ogogogoooooo!!! Sākās jaunas raganu medības... Super! Shadow Tu man patīc...
Ja jau reiz konkurss ir par labāko kritiķi, tad kāpēc Tu sāc ar nepamatoti labo novērtējumu bildēm, kurām varbūt tas nepienāktos... un arī tas vēl ir jautājums...
Varbūt izmantot, ka pie katras kritikas Es varu pielikt punktiņu, piekrītu, nepiekrītu vai neitrāli... pieņemu, ka tas ir pamatīgs darbs, lai izveidotu šādu kritiku vērtēšanas sistēmu, bet tas būtu krietni vērtīgāk, par raganu tvarstīšanu... un ietaupītu, nu kaut vai, manu nervu sistēmu...:))))) un galu galā arī vairāk cilvēki tad piedalīsies kritikas novērtēšanā, tā būs objektīvāka, nevis izplūdīs emociju ūdeņos (kā Es nupat to izdarīju :lol: ).

Bet tagad - pasmaidi... Tev piestāv!!!!! :)
Paldies, ka tiktāl izlasīji... :P
Publicēts: 05.03.07 10:35
 citēt

par kritikas kvalitati

Ha ha... kāda tur kritika... pfff... kā var kritizēt lietas, cilvēkus ko redzi bildē? kritizēt vajag fotogrāfiju ne objektus! Roka nav, māja sķība. Vai tad jāzīmejas ar visām savām extremitātēm? Un māja ir šķība tādēļ, ka nav prependikulāri fotogrāfēta, tagad visiem vajadzēs leitot t/s objektīvus? Ā un skriet pret kalnu arī laikam nav dabīgi? :roll:

Nesaku, ka šī ir laba bilde, bet kritika .... :lol:

Es to nosauktu par apd***** ne kritiku!
Publicēts: 05.03.07 13:03
 citēt
REZ, davaj uzraksti, kaa tu butu kritizejis sho bildi. tad salidzinasim. nav ko patuksho runat.
Publicēts: 05.03.07 13:16
 citēt
REZ, davaj uzraksti, kaa tu butu kritizejis sho bildi. tad salidzinasim. nav ko patuksho runat.

Nemāku kritizēt bildi, kurā nesaskatu domu/vēstījumu. Ja autors vismaz nosaukumā būtu ierakstījis savu domu tad varētu mēģināt. Bet šajā gadījumā pat neuzskatu, ka vispār ir vērts par šo bildi runāt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas