Pēc ilgām pārdomām, esmu nolēmis pārdot visu manu foto tehniku, jo visiem hobijiem diemžēl neatliek laika. Kamera mazlietota (Samyang objektīvs nav lietots gandrīz nemaz). Par pašu kameru neko nerakstīšu - tas kas viņu gribēs nopirkt ir izbūries cauri internetam un zin, ka kamera ir izcila. Pati kamera (Body) - 700 EUR Objektīvi: 1. XF 18-55mm f/2.8-4.0 - 350 EUR; 2. XF 56mm f/1.2 R - 700 EUR; 3. Samyang 12mm f/2 NCS CS Black Fujifilm X - 300 EUR.
Pērkot visu kopā 1800 EUR. Ja kāds cits piedāvājums no Jums, droši rakstiet vai zvaniet. 26090808, rinalds.vacers@inbox.lv
Uj, stikliem cenas labas, bet x-t1 nemaksā 700. par 800 jau mazlietotu x-t20 var dabūt. Savu x-t1 par kkādiem nepilniem 500 vai 550 pavasarī nopirku... A to samyangu negribi uz weekendu izīrēt?
Jolan:Pārdevu.Vakar aizsūtiju uz Austriju.Gribu mazu vieglu fočiku(noguru no lielām smagām somām)
Saprotama vēlme. Mans mašīnas bardačoka fočuks ir Canon 100D ar Sigmu 18-200 (tādus te Fotoblogā pat pieminēt nedrīkst) un pat tas brīžīem liekas par lielu. Tad jau Tev patīkami izvēles prieki priekšā.
Man kompis velk lielus failus,monitors 4k/27 collas,tāpēc negribētu laisties zemāk par 24 pikseļiem.Vienīgais ko es nevaru atrast,sakarīgu zoomu FujiFilm,lai zinātu ko kabināt virsū.
...drīz parādīsies Nikon D850,bet vairs neesmui gatavs staipīt smagumus
GunarsII: Mans mašīnas bardačoka fočuks ir Canon 100D ar Sigmu 18-200 (tādus te Fotoblogā pat pieminēt nedrīkst) un pat tas brīžīem liekas par lielu.
A tu iespraud iekšā pankoku 24/2,8 un jūties laimīks! Būs kā ar filmu laiku tālmērnieci Ķenonet vai Minolta haimatik.
Tā doma ļoti pareiza. 50/1,8 pārdevu, galīgi nebija pielietojuma. Tomēr pamatlieta ir tā, ka bildēju maz. Nejaušos kadriņus, tāpat kā vienu otru produktu bildi biznesa vajadzībām uztaisīt ar savu 18-200 varu. Nopietniem darbiem man ģimenē ir viens profesionālis, to tad arī angažēju, kad ievajagās
Bet vispār dārgi ir bildēt tādus s...us, kā Tavā galerijā ar Canon EOS 5D Mark III.... bet nu tas tā.... skaidrs, ka esi šī bloga trollis.... bet tas pat labi, ilgāk mans sludeklis tiek aktualizēts, par to Tev paldies!