forum.gif
Filmu fotoaparātu remonts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Filmu fotoaparātu remonts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.08.17 11:01
 citēt
Varbūt kāds var ieteikt meistaru, kurš labo filmu fotoaprātus un vecos objektīvus.Situācija ir tāda, ka labs meistars pie kura agrāk laboju, izcils meistars, visu varēja salabot, ir devies dzīvot uz ārzemēm.Ivars Vībe no Briāna ielas, meistars labs, saka ka var labot, bet daudzās situācijās negrib ņemties ar fimu aparātu labošanu. Cik saprotu Ilgvars Nagla atkal ir pazudis, neceļ tālruni ???Egīls Hāzners šobrīd ir ārzemēs . Eduardus no Lāčplēša ielas arī nav variants.Varbūt vel ir citi labi meistari ???
Publicēts: 15.08.17 14:37
 citēt
Šajos laikos mazāk kreņķu būs ebay nopirkt kārtējo kameru, ne meklēt meistaru, vismaz mana formula izskatās tāda. Unikālu kameru, ko var tikai remontēt, man nav.
Publicēts: 15.08.17 16:02
 citēt
Publicēts: 16.08.17 12:16
 citēt
Ar Ilgvaru pēdējoreiz runājos vasarā, teica, ka nu jau vairāk arī brilles nelīdzot, ir metis pie miera smalkmehānikas remontus un baudot dzīvi lauku idillē.
Publicēts: 16.08.17 13:00
 citēt
Nez vai ir izdarījis ne mazāk smalku darbu: Savam džipam galīgi sarūsējušo virsbūvi nomainījis pret nedaudz mazāk rūsas skārto... :face-grin::face-grin:
Publicēts: 17.08.17 16:35
 citēt
Tik smalki neatceros, stāvēja pagalmā kaut kāds zāļi brūns braucamais...
Publicēts: 19.08.17 23:51 labots
 citēt
šitas pie Nagļonkuļa viņš mums vecu filmenieku fans ar 40+ gadu stažu. Gan jau bauda vasaru laukoss kā allaž . Septembri būs
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):