forum.gif
Ja kādreiz ko savajagās uz nomu - neliels sarakstiņš ar pieejamo klāstu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Ja kādreiz ko savajagās uz nomu - neliels sarakstiņš ar pieejamo klāstu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.08.17 18:49
 citēt

Iespēja iemest aci pašreizējā sarakstā.
Tas gan vēl tiks papildināts, taču, varbūt kādam jau tagad ir kāda vajadzība, tad nu apskatiet.
(Tehnika - bodiji/stikli - nedaudz vēlāk), iesākumā aksesuāri.

ej.uz...
Vairāk: rent@camerabag.eu
Publicēts: 22.08.17 12:50
 citēt
PhotoMaster:Vai lādētāju priekš Canon 5D Mark III arī var dabūt uz īri? Nevajag ilgi, pietiktu uz kādām 2-3 dienām, cik tas maksātu un vai drošības nauda arī jāiemaksā? Kādas būs sankcijas, ja gadījumā neatgriežu to laikā atpakaļ?

Nomas sarakstā vēl oficiāli nav (bet pieļauju ka kaut kur kastēs ir).
Cena varētu būt sekojoša:

* 1 diena = 4 EUR
* 2 dienas = 6 EUR
* Nedēļas nogale (piektdien savāc - pirmdien līdz 11:59 AM atdod) = 8 EUR
* 3 dienas un vairāk = 2.5 EUR dienā
* nedēļa (7 kalendārās dienas) = 15 EUR
* Piegāde / Savākšana (Rīgā 2 EUR)

Ar drošības naudām ir tā, parasti pirmajās reizēs tiek ņemta drošības nauda (šajā gadījumā par lādētāju tie būtu 20 EUR). No kuriem tiek atvilkta dienas nauda. Saņemot mantu atpakaļ, tiek aprēķināts kāds termiņš izmantots, starpība tiek dota atpakaļ. Matemātika vienkārša:

20 EUR drošības nauda, paņēmi uz nedēļas nogali, pirmdien atdevi atpakaļ (20 - 8 = 12 EUR), tātad, no drošības naudas tiek atgriezti 12 EUR. Ja neatgriez laikā, tad tam noteikti ir kāds skaidrojums. Beisikā kamēr drošības nauda nosedz patērētās dienas, tikmēr viss gludi :face-glasses:

p.s. Es šajā lietā skatos ļoti vienkārši un praktiski, strādāju lai cilvēkiem palielinātu nevis ierobežotu iespējas. Ja klients dara tāpat attiecībā uz mani, tad esam uz viena ceļa. :face-wink:

Līdzīgi arī uz citām nomas pozīcijām.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):