Sveiciens skaistajā rudenī! Jau kādu laiku stāv prātā tāda doma, ka arī es gribētu sev skaistas bildes. Varbūt ir kāds, kas piekristu pabildēt kolēģi? (ja tā var teikt)
dacux:Sveiciens skaistajā rudenī! Jau kādu laiku stāv prātā tāda doma, ka arī es gribētu sev skaistas bildes. Varbūt ir kāds, kas piekristu pabildēt kolēģi? (ja tā var teikt)
Vakar tieši modeles nojuka vienā strīpā visas, dabūju draugos pavisam nevainīgu, bez pieredzes, pieaicināt.
Biju domājis arī šiten sludekli iemest, bet tad pārdomāju- nekad šitādās lapās nevienu fočētiesgribētāju neesmu atradis. Tomēr redz, viena ir bijusi, vismaz virtuāla gribētāja jā...!
dacux:Sveiciens skaistajā rudenī! Jau kādu laiku stāv prātā tāda doma, ka arī es gribētu sev skaistas bildes. Varbūt ir kāds, kas piekristu pabildēt kolēģi? (ja tā var teikt)
Varbūt,es varētu kādu reizē pabildēt Tevi,kad esmu Rīgā. Pašai arī vajag kaut kādas jaunas bildes..bet nesanāca...sapožņik bez sapog.... vajag arī ar kādu sarūnāt,lai nobildēties.....
Varbūt,es varētu kādu reizē pabildēt Tevi,kad esmu Rīgā. Pašai arī vajag kaut kādas jaunas bildes..bet nesanāca...sapožņik bez sapog.... vajag arī ar kādu sarūnāt,lai nobildēties.....
tad jau tev tāpat kā man jā, varētu sarunāt, cik bieži esi rīgā?
vintovka:
tad jau tev tāpat kā man jā, varētu sarunāt, cik bieži esi rīgā?
nu.it kā ir plāni aizbraukt uz Rīgu nākošnedēļ..ir darīšanas...bet precīzi,vai braukšu,zināšu tikai otrdien...bet ja braukšu,tad uz 2-ām dienām. mans tel.numurs-29676804 ja vienīgi tev patīk manas fotogrāfijas kvalitāte