forum.gif
Nopirkšu Canon 24-105 f4L objektvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Nopirkšu Canon 24-105 f4L objektvu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.08.17 21:38
 citēt
Nopirkšu Canon 24-105f4L par reālu cenu. Ja jauns ar 2gadu garantiju maksā 619 eiras, loģiski lietotam,bez garantijas vajadzētu maksāt vismaz uz pusi lētāk.
150-200eiru ekonomijas dēļ, nav jēgas pirkt lietotu.
Publicēts: 29.08.17 22:44
 citēt
Pa 300-350 šad tad var reali dabūt toss kas nakuši ka KIT vel kadiem 5D MKII un 6D
Publicēts: 30.08.17 00:24 labots
 citēt
Nuuu virs 24ļimoni pikseļu šams jau paliek visai skumjš , lidzigi ka vecais 17-40 kurš dereja tik lidz 16 miljoniem FF lidz palika pa pilnigu pudeles dibenu pa malām.:face-crying:
Publicēts: 30.08.17 10:56
 citēt
TesMens:Kur jauns ar garantiju maksā 619? Puse būtu 300€ no tevis nosauktās summas, bet vai par tādu vērts pārdot savējo, gan nezinu, jo man tas ir izcili labs un lietots tik gadu. Turklāt, labums jaunajam ir tikai attēla stabilizatorā un varbūt stūru noēnojumā.

SS. Jauns ar visām garantijām un piegādi līdz mājām 619 eiras.
Esmu iesācējs, amatieris un tūkstošus negribās ielikt tehnikā, paņēmu šo uz nomu, iepatikās. Tāpēc ceru dabūt par normālu cenu.:face-smile:
Publicēts: 30.08.17 17:12
 citēt
Tur jau tas stāsts.
Ja jāpērk lietots pa 450, tad labāk piemetīšu vēl tos 170 un paņemšu jaunu, par tiem liekiem 170 aizmirsīšu pēc nedēļas, toties būs sterils stikls, un vienīgais kurš viņu lauzīs, būšu es.:face-grin:
Publicēts: 30.08.17 22:11
 citēt
TesMens:nu jā, bet mans tik labs, ka 450€ būtu kaut cik adekvāti. Jo vietā tik un tā būtu jāpērk jaunais 24-105, jo diapazona dēļ šis ir ļoti universāls, tas nekas, ka 24-70 labāka attēla kvalitāte, to tik un tā nav kur likt.

Ņem 18-200 viss super nekāda mārketa
Publicēts: 30.08.17 22:45 labots
 citēt
TesMens:tas kropam. Mēs te apspriežam Forte Fortissimō!

Ja ffam tam jāņem 28-350mm un gatavs.
Kvalitātē krunka starp drausmīgo 24-105mm tāpat nebūs,toties ir garāki mm
Publicēts: 31.08.17 05:05 labots
 citēt
TesMens:Smagums. Un 24 labāk par 28

BET mans variants baltā krāsā,kas jau ir kruta! 350mm ir 3,5 reizes labāk par nīkulīgajiem 105mm. Garāks pat Krāslavā IR labāks,to tev jebkura apstiprinās! .Un ja Tev jau ir 28-350mm tad pilnai laimei vajag tikai 12-24,viss cits te būtu lieks. Šo varētu nosaukt par letgaļu intelģenta mast hēv - derēs i kūtī,i ciempadomē. Pa lielam jau vieni un tie paši lopiņi vien jābildierē. Ak jā,smagums....nuu riktīgam lauku puikam smagums var būt tikai sirdē un to skalo ar kāndž. Viss cits ir atrunas un slinkums!
Publicēts: 31.08.17 22:07
 citēt
:face-grin:Nu veči, te cilvēciņš taisās iegādāties normālu bu stiklu, ar kuru pabildēt savu kaķi ,sievu un citus radus, īsāk sakot verķi kurš derētu vairumam gadījumu, bet jūs.... tā vietā lai piedāvātu objektīvu pa normālu cenu, sākat stāstīt,kas būtu labāks. Ir man gan garais gals, gan tuvais. Šis iepatikās tāpēc, ka kautkur braucot,pietiek ar vienu, ja protams nav jābildē vāveres vai citi putni:face-grin:
Vēl joprojām ceru tikt pie šā objektīva par 300-350 eirām, pretējā gadījumā palikšu dusmīgs un nopirkšu jaunu.
Publicēts: 01.09.17 08:52
 citēt
Protams, ka nevar, BET Tā ir adekvāta pirmā iemaksa LABAM jaunam stiklam. Tiem kuri Bildē pof līmenī un jūt katru niansi, svarīgi būtu bildēt ar to labāko, tādam diletantam kā es, pietiks arī ar ar palietotu veco labo.
Kaut gan, Piemēram, visu laiku bildēju ar labu kropu, vismaz man tā likās, ākstīšanās pēc pamēģināju pirmo piečuku.... un aptaisījos, Tas 12 gadus vecais agregāts taisa patīkamākas bildes par manu samērā jauno 70D. Protams, zinu ka galvenais ir tas,kas bildē, nevis ar ko bildē,Bet ko lai dara, tagad esmu saslimis ar FF.
Tāpēc padomāju, varbūt kādam skapī mētājās, ne sevišķi vajadzīgs, bet laikam jau tādi stikli tāpat vien nemētājās.:face-sad:
Publicēts: 01.09.17 09:10
 citēt
I_D: ...LABAM jaunam stiklam. Tiem kuri Bildē pof līmenī un jūt katru niansi, svarīgi būtu bildēt ar to labāko...

Tūliņ atnāks viens, kurš tev populāri apskaidros, ko nozīmē zūms, pie tam vēl ar caumuru, mazāku par 1,2.
Vīenīgais glābiņš, kas noturēs tavas akcijas, ir FF. :face-grin:
Publicēts: 01.09.17 21:00
 citēt
un jaunais ir traki dārgs pret veco. Labums šajā gadījumā ir universālums.

Nebija nemaz tik traki, ja nemaldos jauno pie mums var nopirkt pa 1035 eirām bet jebajā pa 800 ar kapeikām.
Publicēts: 01.09.17 23:02
 citēt
Publicēts: 01.09.17 23:03
 citēt
Publicēts: 02.09.17 09:31 labots
 citēt
Manuprāt, reāla, notikusi Ebay izsole ar daudzu konkurentu sacensību ir daudz nopietnāks arguments, nekā dažu reliģiski tendētu un dikti taupīgu foto-piensaimnieku spriedelēšana... :face-grin::face-grin::face-grin::face-devil-grin:

www.ebay.de...
Publicēts: 02.09.17 20:02 labots
 citēt
Pēc eBay Vācijas notikušajām izsolēm zemākā cena ir ~ EUR 389 - www.ebay.de...

Man ir 24-105 pārbaudīts, kad veicu MA Canon centrā un atzina par labu esam, arī visuāli viss ir smuks, vai dosi EUR 375?

P. S.
Ja interesē, kāpēc? Tad tāpēc ka gribu 70-200 f4 nopirkt tuvāko dienu laikā :face-smile:

P. S. S.
+ varu Rīgā kur vajag aizvest.
Publicēts: 02.09.17 21:36
 citēt
Ja pa 300 eirām, Rīt būšu gatavs pircējs {pie nosacījuma, ka stikls ir OK) bez variantiem, bet pa 375, jāpadomā.
Publicēts: 02.09.17 22:28
 citēt
Pa 300 gan ne. Tad labāk lieku eBay lai ceļo uz Vāciju/UK. :)
Publicēts: 03.09.17 08:28
 citēt
Tur jau tā lieta, ka šie odjektīvi ir kalpojuši gadiem ilgi, garanijas loģiski viņiem nav. Jakas saplīst, dabūšu ielikt smuku naudu lai savestu kārtībā.
Tāpēc lietotu mantu pir:face-smile::face-smile:kšu pa lēto, vai nepirkšu nemaz. Labāk paņemšu jaunu un priecāšos,vēl jo vairāk, jo 240 € nav tā lielākā nauda.
Publicēts: 03.09.17 08:46
 citēt
Šis nebija tas, kuram par plusu pārdošanas sludinājumā skaitījās teksts "svaigi nomainīta kontaktu šlepe"?
Publicēts: 03.09.17 18:37
 citēt
Bet Tu garantē ka vismaz gadu šis stikls ies kā šveices pulkstenis (pie nosacījuma,ka ar to netiek spēlēts futbols un lietots tas tiek tikai pa brīvdienām?) Un pirki viņu jaunu, doķi un pats, pats galvenais :face-grin: kastīte ari ir?
Ja tā, tad vajadzētu sazvanīties, varbūt satirgosimies:face-wink:
Publicēts: 03.09.17 19:23
 citēt
Neredzu nevienu iemeslu lai kāds tirgotu 24-105 labā stāvoklī pa jebkādu citu cenu zem EUR 400,00. Es piedāvāju pa 375 jo pēc pāris dienām braucu projām un bija ideja pārdot, lai varu uzreiz nopirkt to ko vajag. Tā kā tas nav iespējams, tad ielikšu eBay un pārdošu pa ~ eur 400,00

L sērijas objektīviem cena nekrītas un nevar to tā rēķināt, ka lietotam jāmaksā pusi no jauna, tā vienkārši tirgū nenotiek.

Ja gribās ļoti lēti bet jaunu nu tad ņem citam tirgum paredzētu un miers, būs gan kastīte, gan maisiņš gan plastmasiņi un bezmaksas piegāde, EUR 549 - www.e-infin.com...)

:)
Publicēts: 03.09.17 20:03
 citēt
ielikšu eBay un pārdošu pa ~ eur 400,00

L sērijas objektīviem cena nekrītas un nevar to tā rēķināt, ka lietotam jāmaksā pusi no jauna, tā vienkārši tirgū nenotiek.

Tirgus ir tirgus, tajā notiek visādi brīnumi, vēl jo vairāk gadījumā ,kad nav jāsteidzās un nauda kabatu neplēš.:face-smile:
Tev piedāvāju uz sitiena 3 stoķus, ateicies. Bet tāir cena par kuru ņemtu nedomājot. Par augstāku cenu domāju, vai ir jēga riskēt, vai pirkt jaunu.:face-smile:
Publicēts: 03.09.17 21:38
 citēt
Bļāviens! Nav kasrītes! Tas ir baigai zāģis:face-crying:
Publicēts: 04.09.17 09:07
 citēt
Ja nometīsi vēl pa vieniniekam no katra šī cipara, aizskriešu pakaļ momentā, jo saki ko gribi 333 ir daudz smukāk.:face-smile:
Un būsi man labākais čoms.
Publicēts: 04.09.17 14:06
 citēt
Un pat kastīte ir :face-wink:
Publicēts: 11.09.17 11:27
 citēt
Vēl joprojām gribu nopirkt šo objektīvu!
Publicēts: 11.09.17 15:36
 citēt
Da tas vispār man šķiet neeksistēja:face-grin: vai arī saņēma labāku piedāvājumu, īsi sakot pazuda.
Tavējo par 444 nepirkšu, ja nu vienīgi fokusa gredzenu no zelta uzliksi, jo to nelietoju, bet kruta izskatītos:face-grin:
Publicēts: 11.09.17 18:47
 citēt
Paldies visiem par uzmanību, šodien beidzot tiku pie kārotā objektīva:face-smile:*
Publicēts: 12.09.17 11:00
 citēt
Rokas spiediena nebija, bet tas šajā štelē nav galvenais, galvenais, ka tiku pie svaiga stikla,pa normālu cenu,bet pārdevēja atbrīvojās no nevajadzīga krāma:face-smile: Un abiem prieks.
Publicēts: 12.09.17 14:53
 citēt
Diez vai, Man tas ir vajadzīgs kā rotaļlieta, nopietnāki bildētāji domāju ,ka skatās uz citiem stikliem.
Publicēts: 12.09.17 15:00
 citēt
Kādēļ krāms? Operatīvai lietošanai reportāžās pašā reizē, ne jau visi nodarbojas ar auxtajām māxlām.
Publicēts: 12.09.17 20:35
 citēt
Priekš manis, protams nav krāms.:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):