Kurš Juris tas ir? Ja visiem pazīstamais, tad laikam būs izmēģinājies Anglijā fotografēšanu, adzinību neieguvis, metis to pie malas un tagad brauc uz Latvijas siltumnīcām vākt ražu.
tilgaso:Diemžēl 15 min atpakaļ rezervēja cits foruma lietotājs, ja darījums nenotiks došu jums zināt.
Es tas biju, kas pieteicās. Ne nu tāpēc, ka tas objektivs mans sapnis, bet tāpēc, ka patreiz tāda situācija, ka vācu priekš parotaļošanās smagas un jaudīgas kameras + kaut kādus objektīvus pie tām. Es jau tilgaso uzrakstīju, ka 7d II mani arī interesētu. Rezumējums - tas 24-105 reāli arī ebay maksā vairāk un to pārdot par 400 īpašu problēmu nebūtu (tos tagad aktīvi meklē panasonic kameru filmētāji), bet ja nu tilgaso uzlika tik zemu cenu, tad tā ir viņa kompetence. Tā kā man konkrētais objektīvs nav tik ļoti vajadzīgs, bet kā tagad ievēroju - I_D to meklē, tad ierosinu sekojošo - es no rezervācijas atsakos, lai jau I_D to 24-105 ņem, bet nu tad lai drusku pa virsu samaksā tilgaso, jo tik lēti 24-105 var dabūt tikai specifiskos gadījumos (ja vien tehniski viss ir ok).
Up^ 5d un Canon objektivs ir rezerveti un cerams ka paris nakamo dienu laika nonaks jauno ipasnieku rokas. 7d un Tamron lecas joprojam gaida gadigus ipasniekus