forum.gif
Ziemai ekipējums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ziemai ekipējums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.10 13:40
 citēt
Šitie labie:

www.youtube.com...

ebay pilns, meklē tik pēc "hand warmer"
Publicēts: 04.10.10 13:49
 citēt
Jā - tie ir labie :) It īpaši kādos garākos pārgājienos - iemet kabatā tādus un kād paliek galīgi par aukstu tad sasildi rocīņas :)
Publicēts: 04.10.10 14:03
 citēt
Nupta uzmeistaroju kameras sildītaju ar bačām, pirmais prototips gandrīz izkusa :D
Publicēts: 04.10.10 15:12
 citēt
shauttra:Nupta uzmeistaroju kameras sildītaju ar bačām, pirmais prototips gandrīz izkusa :D

varēji uztaisīt pamācību kā taisi ;) :D :D D
Publicēts: 04.10.10 15:19
 citēt
neatsverams palīgs roku un fotoaparāta sildīšanai, objektivu atkausēšanai
Publicēts: 04.10.10 15:45
 citēt
Rokas vislabāk ieziest ar roņu taukiem, ja nav tad der nivejas krēms...:)
Publicēts: 04.10.10 22:46
 citēt
Visi tik salīgi,tik salīgi! :D Copes,mednieku ekipējums,galvenais lai galva un kājas siltas! ;) Rokās -cimdi bez pirkstiem,kuriem vār pārvilkt dūrainīti pāri.4-10 stundas slēpnī pie -10 līdz -25 C(zivdzenītis,dumbrcālis,plēši,kraukļi pie maitām).Silda...Adrenalīns kad beidzot parādās ilggaidītais modelis un izdodas kvalitatīvi kadri! ;)
Publicēts: 04.10.10 22:48
 citēt
B-Uniq:
shauttra:Nupta uzmeistaroju kameras sildītaju ar bačām, pirmais prototips gandrīz izkusa :D

varēji uztaisīt pamācību kā taisi ;) :D :D D

varu :)
Publicēts: 05.10.10 00:02
 citēt
forelljjanka:Visi tik salīgi,tik salīgi! :D Copes,mednieku ekipējums,galvenais lai galva un kājas siltas! ;) Rokās -cimdi bez pirkstiem,kuriem vār pārvilkt dūrainīti pāri.4-10 stundas slēpnī pie -10 līdz -25 C(zivdzenītis,dumbrcālis,plēši,kraukļi pie maitām).Silda...Adrenalīns kad beidzot parādās ilggaidītais modelis un izdodas kvalitatīvi kadri! ;)

Katram savs... katram savs :super_man:
Publicēts: 05.10.10 06:16
 citēt
tas roksildis bildē pasīvais?, tobiš būtībā siltuma akumulātōrs?
Publicēts: 05.10.10 07:49
 citēt
haralds:tas roksildis bildē pasīvais?, tobiš būtībā siltuma akumulātōrs?

ja kādam ir palikusi vecā fotofiksāža - nātrija tiosulfāts, tad arī var sataisīt šitādus sildītājus, šamo ar var sabērt burciņā kuru ieliek karstā ūdenī kur šams izkūst, un atdziestot vairs nekristalizējas :) atliek iemest mazu gabalinju tiosulfāta un sākas ātra kristalizācija un viss pasākums uzkarst līdz kaukādiem 60-70 grādiem :)
Publicēts: 05.10.10 09:33 labots
 citēt
es esmu dzirdējusi ka izmanto cimdus kas priekš fly-fishing paredzēti :face-devil-grin: jo dažiem modeļiem tikai īkšķim un rādītājpirkstam noņemas galiņš. viens pirkstiņš jau nenosals tik dikti.

nu karoč šitādi www.basspro.com...
Publicēts: 05.10.10 09:36 labots
 citēt
www.tahoemountainsports.com...

šitāda tipa arī esot ok. vsp pamēģini pameklēt tādus kas domāti kalnos kāpējiem, jo viņiem jau nu nebūs extrā biezi, bet silti gan.

ja kas Lowepro ir speciāli photo gloves :face-smile: bet neesot foršas tās pumpiņas

vēl Cabelas šaušanas cimdus vari mēģināt

vai Axesquin cimdus, tie vsp ūberadvancētie

vai Hatch Resistor RFK 300

ja nezini izmēru, viņu nosaka šitā www.selfdefenseproducts.com...

tak vispār miljons variācijas :face-smile:

aizrāvos :face-grin:
Publicēts: 05.10.10 09:52
 citēt
Nevajag fotogrāfam nekādu neoprēnu,neoprēnā pie mīnusiem salst tāpat,vajag ar Thinsulate oderīti un viss.
Publicēts: 08.10.10 20:26
 citēt
Ja tew interese neoprena, tad pa 25Ls varu dabut tadus kas udeni nelaizh cauri... Un neoprens ir 4mm biezs.... Man tadi ir, loti labi noder bildejot zem udens auksta laika ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):