Visi tik salīgi,tik salīgi! Copes,mednieku ekipējums,galvenais lai galva un kājas siltas! Rokās -cimdi bez pirkstiem,kuriem vār pārvilkt dūrainīti pāri.4-10 stundas slēpnī pie -10 līdz -25 C(zivdzenītis,dumbrcālis,plēši,kraukļi pie maitām).Silda...Adrenalīns kad beidzot parādās ilggaidītais modelis un izdodas kvalitatīvi kadri!
forelljjanka:Visi tik salīgi,tik salīgi! Copes,mednieku ekipējums,galvenais lai galva un kājas siltas! Rokās -cimdi bez pirkstiem,kuriem vār pārvilkt dūrainīti pāri.4-10 stundas slēpnī pie -10 līdz -25 C(zivdzenītis,dumbrcālis,plēši,kraukļi pie maitām).Silda...Adrenalīns kad beidzot parādās ilggaidītais modelis un izdodas kvalitatīvi kadri!
haralds:tas roksildis bildē pasīvais?, tobiš būtībā siltuma akumulātōrs?
ja kādam ir palikusi vecā fotofiksāža - nātrija tiosulfāts, tad arī var sataisīt šitādus sildītājus, šamo ar var sabērt burciņā kuru ieliek karstā ūdenī kur šams izkūst, un atdziestot vairs nekristalizējas atliek iemest mazu gabalinju tiosulfāta un sākas ātra kristalizācija un viss pasākums uzkarst līdz kaukādiem 60-70 grādiem
es esmu dzirdējusi ka izmanto cimdus kas priekš fly-fishing paredzēti jo dažiem modeļiem tikai īkšķim un rādītājpirkstam noņemas galiņš. viens pirkstiņš jau nenosals tik dikti.
Ja tew interese neoprena, tad pa 25Ls varu dabut tadus kas udeni nelaizh cauri... Un neoprens ir 4mm biezs.... Man tadi ir, loti labi noder bildejot zem udens auksta laika