Kur var nopirkt foršu, ikdienišķa izskata fotosomu, piemēram, brezenta? LV veikalu piedāvājumā nevienas tādas, kas patiktu nav. Ārzemju saitos ona, tenba, think tank ir pārāk pieklājīgā cenā (150+).
Bet ja nopirkt kauko šitādu www.ebay.de... un ielikt parastā tirgus tašā? Un vēl Kalahari ir galīgi psihedeliskā dizainā, šī www.ebay.de... vispār hipiju stils.
tāds sīkums vēl - ko taisies tajā somā bāzt iekšā? Cik lielus/daudz dzelžus tai jāsatur?
Think Tank ir foršas, onb ags jau arī izskatās smuki... TIk kā jau teicu - tas kas satur vienu mazu ļeiku un mikroblici tai, varbūt vēl vienu stiklu, būs ievērojami elegantākas un lētākas par tām, kurām jānsatur sevī normāls pilnkadrs ar diviem gaišiem zūmiem un pārīti bliču...
Schneider:Bet ja nopirkt kauko šitādu www.ebay.de... un ielikt parastā tirgus tašā? Un vēl Kalahari ir galīgi psihedeliskā dizainā, šī www.ebay.de... vispār hipiju stils.
es biju vbienubrīd parastai nelielai "sporta" mugursomai uzrīkojis iekšā polsterus.
Blice + kamera ar 24-70 līda iekšā perfekti, bet izskatījās pēc parastas mugursomas...
Simpatiska somiņa, tikai tās "vāks" ir kā radīts zaglīšiem
Tādu aizdari attaisa zibenīgi un bez trokšņa. Redzēju, kā Vecrīgā čigānietes mugursomas revidēja... Tur prasās pievienot riktīgi trokšņainas "ļipučkas" vai ko tamlīdzīgu.
Man ir šī somas 10 un 30 modelis. Ļoti forša tarbiņa. Protams, zinātāju aprindās skaidrs, kas iekšā. No malas netik uzreiz kā varbūt LV propulārās lowepro.
Man ir šī somas 10 un 30 modelis. Ļoti forša tarbiņa. Protams, zinātāju aprindās skaidrs, kas iekšā. No malas netik uzreiz kā varbūt LV propulārās lowepro.
Retrospectivce sērija tak jau spogulim ar lieliem stikliem ģeld... mirorlesam ar vienu papildstiklu vai tik nebūs čum pa lielu?
Nu Retrospective 5 jau ir pa 150- (ja nemaldos ap 135) dabonama. Godīga cena par to kvalitāti
Mani laikam drīzāk pārsteidz tas, ka nav neviena budžeta varianta, kas neizskatās pēc fotosomas. Ir vai nu dārgas un smukas, vai lētas un ne visai smukas. Gaumes jautājums, protams. Atradu www.domkebags.co.uk... , cena ok, bet tai pretrunīgas atsauksmes, vēl iespējams www.tamrac.com... Mover noteikti laba soma, ja neizdosies neko oldschoolīgāku atrast, droši vien būs jāņem.
LIND:Mani laikam drīzāk pārsteidz tas, ka nav neviena budžeta varianta, kas neizskatās pēc fotosomas. Ir vai nu dārgas un smukas, vai lētas un ne visai smukas. Gaumes jautājums, protams. Atradu www.domkebags.co.uk... , cena ok, bet tai pretrunīgas atsauksmes, vēl iespējams www.tamrac.com... Mover noteikti laba soma, ja neizdosies neko oldschoolīgāku atrast, droši vien būs jāņem.
LIND:Mani laikam drīzāk pārsteidz tas, ka nav neviena budžeta varianta, kas neizskatās pēc fotosomas. Ir vai nu dārgas un smukas, vai lētas un ne visai smukas. Gaumes jautājums, protams. Atradu www.domkebags.co.uk... , cena ok, bet tai pretrunīgas atsauksmes, vēl iespējams www.tamrac.com... Mover noteikti laba soma, ja neizdosies neko oldschoolīgāku atrast, droši vien būs jāņem.
No kurienes tik nesatricināms naivums, ka mēdz būt smuki, kvalitatīvi un ar 100% pozitīvām atsauksmēm un tai pat laikā LĒTI????
Nevajag vispārināt. Bija arī dārgas un ar ne visai labām atsauksmēm tāpat, bija dārgas un nesmukas, bet lētas, smukas un kaut pat nekvalitatīvas neatradu. Skaidrs, ka par kvalitāti ir jāmaksā, man jau nevajag pa 30 eur.
Paldies par ieteikumu par crumpler, papētīšu smalkāk. Natgeo noteikti ne, bet paldies.
šitādā sabāžu kameru ar 3 objektīviem, 3 aķiem un lādētaju i varu sviest mašīnā no 5m attāluma. Šķiet tās tašas kas ir 2x-3x lielākas var lietot līdzīgi, bet jāsaprot, ka tās vienalga ir mazas - nederēs bezspoguļu sistēmām kas ir tik pat lielas kā spogulenes tik tizlāk rokā turamas.
Par somām atsauksmes vienmēr būs pretrunīgas. kas vienam der, otram būs neērta. mani natgeo somas neuzrunā, vismaz ne lielās. Tiesa, man vispār somu grūti atrast. Pārsvarā izlīdzos ar parastām pelcu somām no gana bieziem audumiem, kas toč neizskatās ne pēc kā vērtīga. Bet plecu somas vispār ir sāpīgs temats, sevišķi, ja ir vairāki ļoti atšķirīga garuma objektīvi. Tāpat izsvarojumam ir nozīme, kā arī tam, lai varētu ielikt vērtīgās lietas - nav nopietni, ja maku ar skaidro naudu un kartēm piedāvā likt daudz atklātākā kabatā, kā tehniku. Domkes plecu somas, cik čamdītas, man patika. Crumpleri ir ok, pašam bija, bet tur es ņemtu pretty boy mugursomu.
LIND:To visu šajā konkrētajā modelī? Tad gribu redzēt bildi
patiesībā tajā somā (bez visa redzamā un vada) turu iekšā arī vēl vienu somu jo šo, lielo, turu tikai bardačokā vai viesnīcā - bildēt ejot kamera ar vienu objektīvu ir kaklā kamēr pārējie divi un aķi ir žaketes vai kapucjakas kabatās - ja ir baigi karsts un tik krekls, tad pie jostas mazajā somā.
Iekš eBay var gana labas un lētas ķīniešu foto somas iepirkt normālā izmērā, tādas kur A4 formāta mape un 15" portatīvais lien iekšā > 25-30€ Un nekādas stulbas bļemblas "Kropler" "KAKA" nav virsū, vo!