forum.gif
Pārdodu Epson R3000 orģinālās tintes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Epson R3000 orģinālās tintes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.09.17 13:53 labots
 citēt
Sveiki,
Tā kā mans Epson R3000 printeris būs jālaiž pelnītā atpūtā uz citiem printēšanas laukiem, pārdodu iepirktos rezerves tintes kārtridzus.

Visas tintes ir orģinālās Epson ražojuma un neatvērtā iepakojumā. Pieejami sekojoši daudzumi:
PB - 2gab
MK - 2gab
LK - 1gab
LLK - 2 gab
VLM- 2 gab
VM - 2 gab
Y - 2 gab
C - 6 gab
LC- 2 gab

Cena 19.50Euro par 1 gab. Ja ņem visas uzreiz, bonusā iesāktās tintes no printera pa brīvu. Palikušais apjoms vidēji 50%.

Tel. 26541237

Publicēts: 29.09.17 22:58
 citēt
410 eur. Ja dolaarus var ziimeet, tad atmaksaajas!
Publicēts: 30.09.17 17:50
 citēt
Tev nu gan lielā formāta apjomi ja paris gados nolietojas lidz missenei...
Publicēts: 30.09.17 22:50
 citēt
Lunis:Tev nu gan lielā formāta apjomi ja paris gados nolietojas lidz missenei...
Vipār man viņš lietošanā kadus gadus 4 kopā.
Izdrukātais apjoms un patērētās tintes daudzums ir salīdzinoši smalki uzskaitīts - nodrukāti ~150m2 - grūti komentēt daudz vai maz. Pieņemu ka industriālajiem tas noteikti nav nekas. Bet mājas apstākļiem - nezinu.

Attiecīgi tam apjomam tinte tērējās sekojoši:
VM 4
LLK 12
LK 8
MK 4
C 3
VLM 12
Y 9
PK 8
LC 9

Nākamajam printerim taisīšu nedaudz smalkāku uzskaiti - izdalot m/b bildes un krāsainās.
Publicēts: 01.10.17 03:07 labots
 citēt
mrproxy:
Lunis:Tev nu gan lielā formāta apjomi ja paris gados nolietojas lidz missenei...
Vipār man viņš lietošanā kadus gadus 4 kopā.
Izdrukātais apjoms un patērētās tintes daudzums ir salīdzinoši smalki uzskaitīts - nodrukāti ~150m2 - grūti komentēt daudz vai maz. Pieņemu ka industriālajiem tas noteikti nav nekas. Bet mājas apstākļiem - nezinu.
.

Nekosev pie 900+ bildes A3+ , majas apstakļiem tas tak ir grandiozi ! Izturigs verķis:) Šitadā gadujumā tev jau atmaksatoss kas ari nigraks. Nu vecit tug gan raujies uz printera ta drukadams , nesanāk racionālāk uzsēsties kadam PRO drukas kantorim.
Publicēts: 02.10.17 12:56
 citēt
Lunis:
mrproxy:Vipār man viņš lietošanā kadus gadus 4 kopā.
.

Nekosev pie 900+ bildes A3+ , majas apstakļiem tas tak ir grandiozi ! Izturigs verķis:) Šitadā gadujumā tev jau atmaksatoss kas ari nigraks. Nu vecit tug gan raujies uz printera ta drukadams , nesanāk racionālāk uzsēsties kadam PRO drukas kantorim.

Visiem citiem drukas kantoriem atšķirībā no sava printera ir viena problēma, viņi nevar palīdzēt, momentā, kurš parasti iestājas sestdienas vakarā un pavadošais teksts ir - "bāc bildes tak vajga izdrukātas".
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):