Ir filtrs 62 mm, bet tas ir kastītē uz 77 mm, kura nelien nevienā somas kabatiņā. Varbūt kādam ir lieka mazāka izmēra, kura būtu tieši 62 milimetriem, līdzīga redzamajai B+W vai Sigmas, apaļā?
Pirms uzrakstīt iepriekšējo depešu, es takš sameklēju tās kastītes. Tur gan iekšā (apaļajā) dzīvo viens Vivitar CPL, bet gan jau atradīsim šamējam citu mitekli... Par tām šmakovkām, protams ampelēšanās, bet skraidīt ar to paciņu pa pasta stacijām gan man nav lustes. Domā pats variantus.
Izdomāju. Jebajā no ķīnīzeriem var nopirkt smukas apaļas kastītes pat ar visu Super-Hiper-Ultra-Extra-Pro-plus filtru. Mēnesi var sanākt gaidīt, bet tas nav dzīvības un nāves jautājums.
Frīdi, varbūt kādu reizi, kad mans dēls brauks uz Rīgu garām Ogrei, varētu sarunāt, ka jūs saskrienaties ceļa malā?
Vai dēlam OCTA ir? Vispār jau man līdz tai ceļa malai lieka kasīšanās sanāk- kamēr saģērbies, kamēr uzkurbulē un uzsildi autiņu, kamēr pie pārbrauktuves pusstundu gaidi.. Bet gan jau kaučkā sarunāsim- ja dikti šam piekodināsi, pats pārbrauks uz manu pusi.
Labi, ja brauks viens uz/no medībām bez sīča, gan jau izmetīs līkumu.
Eu, varbūt kam vajag experimentiem ar vazelīnu lētā gala Kenko Digital UV 62 mm ar 77 mm kasti, addošu par velti, kaut arī pats pāris EUR samaksāju, šitādu te: