UZMANĪBU ‼️ Dārgie foto un video draugi! Dodam prom visu kas mums ir! TAS NAV JOKS! Mēs vēlamies virzīties tālāk, tāpēc mums jāšķirās no tā kas mums ir! "TOP LIELAIS IZPĀRDOŠANAS SARAKSTS" NENOKAVĒ TO! Savas darbības laikā esam krietni uzaudzējuši savus krājumus, taču vēlamies būt vēl kreatīvāki, inovatīvāki un pieņemt jaunus izaicinājumus.
Vēlamies atbrīvoties no pilnīgi visa līdz šim krājumos esošā, lai pakāptos vienu pakāpienu augstāk un spētu jums piedāvāt daudz kvalitatīvāku servisu un iespējas!
Šajā "TOTĀLĀS izpārdošanas sarakstā redzēsi daudz un dažādas pozīcijas, uzskaitīsim dažas no tām: #Filtri, #Statīvi, #Kameras, #Objektīvi, #Kronšteini, #Stiprinājumi, #AudioAksesuāri, #VideoAksesuāri, #Filmēšanas #Stabilizātori, #Vadi, #AtmiņasKartes, #Droni un daudz kas cits. To visu mēs piedāvāsim par tirgū līdz šim nebijušām cenām! Tas nebūs cenu dempings, tā patiešām būs totāla līdzšinējo krājumu izpārdošana
Mēs ar prieku #nosūtīsim šo #sarakstu ikvienam, kurš būs ieinteresēts. Saraksts ir liels, bet jau tagad zinām, ka arī interesentu nav maz. Šo sarakstu saņems katrs, kurš būs aplaimojis mūs ar savu e-pasta adresi! Pirmie veiksminieki ir visi tie, kuri ir piereģistrējušies mūsu Camerabag.eu e-veikalā, kā arī visi tie, kuri ir ienākuši tajā ar savu #FACEBOOK profilu! #Ienāc arī Tu un saņem savu "LIELO IZPĀRDOŠANAS SARAKSTU!" Ja pats neesi fotogrāfs, tad nodod šo ziņu tālāk saviem paziņām, iespējams kāds no viņiem šo brīdi ir gaidījis ļoti ilgi! #Noteikti #Dalies
www.camerabag.eu... Tici mums, tā ietaupījis Tu vēl nebūsi nekad! Camerabag.eu Kurš pirmais brauc, tas pirmais ietaupa! Ķeramies klāt sarakstam. Čau!
scrnly Iebāz to FACEBOOK profilu sev dziļi anālajā atverē! Kretīns kurš nevar uzrakstīt visiem normāli redzamu preci un cenu var turpināt pašapmierināties.
scrnly Iebāz to FACEBOOK profilu sev dziļi anālajā atverē! Kretīns kurš nevar uzrakstīt visiem normāli redzamu preci un cenu var turpināt pašapmierināties.
Tur taču ir skaidri un gaiši rakstīts, iedod savu e-pasta adresi, nosūtīšu sarakstu. Lai gan, spriežot pēc Tavas rakstības stila, mums iespējams vajadzētu piesēst pie kādas tējas, aprunāt radušos sāpi
NilsS:Tu to joku izstrādāji lai dabūtu dikti daudz reģistrēto? Man atsūtījās autoatbilde par reģistrāciju un viss
Šoreiz nudien nē! Kontakti protams ir laba lieta, taču tieši e-pasti ir ērtākais veids kā man nosūtīt to sarakstu visiem interesentiem. Tiem, kam tas patiesi interesē. Vakardien tikai pieķērāmies sarakstu, tāpēc vēl nedaudz jāpagaida, tur tiešām daudz mantu. Bet, ja esi piereģistrējies, tad Tu to noteikti saņemsi! Paldies
Ja saraksts ir tās sasvītrotās cenas,tad autors ir tups komediants,kurš ar savu diršanu atņēma man gandrīz 10min! Optikai cenas ir vairāk nekā 100e virs ssa tirgoņu cipara! Izpārdošanas vietā izpirdēšana vien sanāca. Vienā punktā taisnība - ietaupīšu! Kā nekad....jo neko nepirkšu.
Cenas nu galīgi nav nekadas draudzīgās , izņemums ir pāris dargā gala kameras , bet kurš dargo galu pērk "No name" tirgoņiem. Tas kā jaumo mersi pirkt autoplacī
Trešo reizi atgārtošos, izpārdošanas cenām nav nekāda sakara ar tām cenām, kas redzamas e-veikalā www.camerabag.eu Tās mantas, kas būs sarakstā ir visas tās, kas atrodas stokā, noliktavās. Laiki mainās, jāiet uz priekšu pretī jauniem mērķiem. Katra paša izvēle protams ir pirkt nepirkt, taču sarakstu mēs nosūtīsim tikai tiem cilvēkiem, kas būs iedevuši savu e-pastu!
Mājas lapā gan jau ka cenas arī mainīsies, jo mainīsies arī veikala vadība. Lai jauka diena visiem!
TesMens:Kāpēc tik sarežģīti? Publicē linku ar cenām vai pašu sarakstu!
tā nevar, vid ziņotāji visapkārt!
VID te galīgi nejauc gaisu, arī uz viņu darbinieku e-pastiem šis saraksts noteikti aizies Vai Tur fotogrāfu nav..? Šeit nevar, tādēļ ka auditorija šeit ir tikai lai pogas klaviatūrai spaidītu (tieši komentāros), tie kam kaut kas interesē, manuprāt jau sen ir uzrakstījuši vēstuli, vai izdarījuši to portālā.
versatile:es gan pieregojos, bet var uz a@ljubvi.net vai pis@taisni.lv atmest.
Tu, puis gan "nedaudz" varēji muti paturēt un pirkstus pietaupīt, ja nezini kam raksti, tad vismaz padomā vai ir vērts. Man jau pa lielam vienalga, bet lai nesanāk tā, kad Tu man uz ielas ko jautāsi par un ap foto tēmu vai servisiem, tad man būs Tev ar e-pasta adrešu nosaukumiem jāatbild..
versatile:....var uz a@ljubvi.net vai pis@taisni.lv atmest.
Versatile, es jau laikam pavisam vecs palieku un aktuālās jaunatnes problēmas vairs nesaprotu. Es vēl varētu saprast Tavu kreņķi, ka kādā brīdī nav krieviski runājošas ļubestības (ljubvi net), bet tāda publiska kontakt adrese, kā "pis@taisni.lv" man diemžēl nedalec (labi, ka vismaz latviski)...
Tā otrā adrese ir tiem, kam man kas jautājams visādos forumos. Publiskās infoirmācijas serviss. Taisni.lv vnk domēns, kam to piesēju. Nesaprotu problēmu. Es gan arī šo joku nekad neesmu par baigi jautru uzskatījis
Te ir pasažieris kuram vēl līdz brūnam degunam jāielien lai tikai sarakstu saņemtu. Es meklēju 2 fiksus bet esmu pārāk pieradis pie solīdiem pārdevējiem. 10 gados ko esmu pircis/pārdevis šis ir pirmais tik īpašs
NilsS:Te ir pasažieris kuram vēl līdz brūnam degunam jāielien lai tikai sarakstu saņemtu. Es meklēju 2 fiksus bet esmu pārāk pieradis pie solīdiem pārdevējiem. 10 gados ko esmu pircis/pārdevis šis ir pirmais tik īpašs
Būs gatavs saraksts, nosūtīs visiem. Visticamāk tas būs jaunedēļ, tā lai raizes pazūd interesentiem. @NilsS, par solīdiem pārdevējiem / pircējiem prieks, ka tieši Tu izsakies.. Atgādināšu vienu amizantu gadījumu.. - Tev vajag baltu cauršaujamo lietussargu, cena tam 7.00 LVL, kad Tev viņš tka pievests, jo pašam negribējās lietainā dienā no biroja skriet laukā, paldies vietā atskanēja frāze: "A pa [piečuku] nevar?" Tāpēc arī šeit neviens tev nekādus sarakstus nepublicē, jo jēga maza no tādas auditorijas. Tīri tik, cik uzturēt manas tēmas un ierakstus augšgalā, pārējais ir tukši salmi.
Runāt vienmēr runā vieni un tie paši, darītāji rīkojās aizkadrā.
Šī topika autors tā velk garumā sava dižsaraksta izsūtīšanu, ka, šķiet, reti kurais vairs negrib ieraudzīt tās brīnumcenas.
Rīgā ir viens vairāk vai mazāk zināms turīgs biznesmenis (tiešām viens no lielākajiem īpašniekiem LV), kura vairāku īpašumu pārdošanas saraksts jau daudzus gadus ir sava veida leģenda. Pirmā fiška ir tanī, ka šo īpašumu pārdošanas noslēpuma apvītais piedāvājums netiek publicēts nekur - ne netā, ne papīra medijos. Bet par to sarakstu ir dzirdējuši gandrīz visi komercijas cilvēki un redzējuši arī ļoti daudzi. Otrā fiška ir cenas - tās saraksta īpašumiem ir nedaudz augstākas kā vidēji tirgū līdzīgiem, lai arī īpašumi ir lieli un salīdzināt to cenas ir pagrūti (tie nav ne dzīvokļi, ne ģimeņu mājas). Tāpēc saraksts ir ilgu laiku un tam vairāk nāk klāt, nekā iet prom.
Konkrētajā topika gadījumā arī ir noslēpuma gaisotne, tik nezināmie ir citi un lielākais no tiem - kas ir par cēloni it kā unikāli zemajām cenām, nevar taču būt, ka jaunai tehnikai cenas var būt zemākas kā citur tikai no vēlēšanās "būt vēl kreatīvākiem, inovatīvākiem un pieņemt jaunus izaicinājumus".
NilsS:Te ir pasažieris kuram vēl līdz brūnam degunam jāielien lai tikai sarakstu saņemtu. Es meklēju 2 fiksus bet esmu pārāk pieradis pie solīdiem pārdevējiem. 10 gados ko esmu pircis/pārdevis šis ir pirmais tik īpašs
Būs gatavs saraksts, nosūtīs visiem. Visticamāk tas būs jaunedēļ, tā lai raizes pazūd interesentiem. @NilsS, par solīdiem pārdevējiem / pircējiem prieks, ka tieši Tu izsakies.. Atgādināšu vienu amizantu gadījumu.. - Tev vajag baltu cauršaujamo lietussargu, cena tam 7.00 LVL, kad Tev viņš tka pievests, jo pašam negribējās lietainā dienā no biroja skriet laukā, paldies vietā atskanēja frāze: "A pa [piečuku] nevar?" Tāpēc arī šeit neviens tev nekādus sarakstus nepublicē, jo jēga maza no tādas auditorijas. Tīri tik, cik uzturēt manas tēmas un ierakstus augšgalā, pārējais ir tukši salmi.
Runāt vienmēr runā vieni un tie paši, darītāji rīkojās aizkadrā.
Pat neatceros vai es no tevis ko nopirku vai nē,taču atmiņā paliki kā čalis,kuram jāpiemet soļķim lai atbrauc esmu braucis pa 300 km lai nopirktu sev interesējošas lietas,lētākie čainas lietussargi gan nav tā manta jaunekli. Paredzu ilgu mūžu kreatīvajam sarakstam
z_z:Šī topika autors tā velk garumā sava dižsaraksta izsūtīšanu, ka, šķiet, reti kurais vairs negrib ieraudzīt tās brīnumcenas.
Rīgā ir viens vairāk vai mazāk zināms turīgs biznesmenis (tiešām viens no lielākajiem īpašniekiem LV), kura vairāku īpašumu pārdošanas saraksts jau daudzus gadus ir sava veida leģenda. Pirmā fiška ir tanī, ka šo īpašumu pārdošanas noslēpuma apvītais piedāvājums netiek publicēts nekur - ne netā, ne papīra medijos. Bet par to sarakstu ir dzirdējuši gandrīz visi komercijas cilvēki un redzējuši arī ļoti daudzi. Otrā fiška ir cenas - tās saraksta īpašumiem ir nedaudz augstākas kā vidēji tirgū līdzīgiem, lai arī īpašumi ir lieli un salīdzināt to cenas ir pagrūti (tie nav ne dzīvokļi, ne ģimeņu mājas). Tāpēc saraksts ir ilgu laiku un tam vairāk nāk klāt, nekā iet prom.
Konkrētajā topika gadījumā arī ir noslēpuma gaisotne, tik nezināmie ir citi un lielākais no tiem - kas ir par cēloni it kā unikāli zemajām cenām, nevar taču būt, ka jaunai tehnikai cenas var būt zemākas kā citur tikai no vēlēšanās "būt vēl kreatīvākiem, inovatīvākiem un pieņemt jaunus izaicinājumus".
Izklausās pēc viena mana kundes Mārtiņa kam lērums industriālu īpašumu - viņš gan īpaši neslēpj, ka pērk, apsaimnieko un izīrē - pārdot tik virs tirgus cenas, lai nopirktu vairāk vietā. Bet to jau nevar darīt ar aziātu knipsējamiem kuri 10 gadu laikā zaudē vairāk kā 90% cenas.
scrnly: Tāpēc arī šeit neviens tev nekādus sarakstus nepublicē, jo jēga maza no tādas auditorijas.
Tad kādam mārrutkam vispār tādai auditorijai bija jāliek to sludinājumu??? Un vai tik nebiji tas čudiks, kurš šeit ar putām uz lūpām piāroja ķīnīzeru noneima filtrus, ka tie esot no labākā japāņu stikla un vēl vērtīgāki par Hoiju?
Vēl jaskatās lai mazie kanotir nebankrotē mēnesi pēc pardošanas, paliks liels jautājums kurš nodorošinās garantijas saistības ja tādas būs nepieciešamas
321-:Vēl jaskatās lai mazie kanotir nebankrotē mēnesi pēc pardošanas, paliks liels jautājums kurš nodorošinās garantijas saistības ja tādas būs nepieciešamas
Nav jāskatās,tu riskē. Es to sapratu pirms diezgan daudziem gadiem,kad noname kantorī pa labu ciparu pirktais pc sāka birt nost. Cenai jābūt tādai,kas atsver risku - ja tā nav,tad nepērc
Tas saraksts ir kā Katalonijas neatkarība - it kā ir, bet neviens nezin kā tā izskatās un ko darīt, ja tiešām paliks vieni bez EUR valūtas un EU tirgus. Katālāņi teica, ka paņēmuši pauzi uz 2 mēnešiem, lai pārdomātu visu vēlreiz. Varbūt saraksts arī pārdomā savas esības būtību.
Tas saraksts ir kā Katalonijas neatkarība - it kā ir, bet neviens nezin kā tā izskatās un ko darīt, ja tiešām paliks vieni bez EUR valūtas un EU tirgus. Katālāņi teica, ka paņēmuši pauzi uz 2 mēnešiem, lai pārdomātu visu vēlreiz. Varbūt saraksts arī pārdomā savas esības būtību.
Toties cik skaļu frāžu te no kupča izskanēja. Jau sāku gatavot muķi vismaz 2 fiksiem a nekā...nebrīnos,jo feisī jau mēnešus 3+ gaidu cenu sigma art 50 1.4
Man pilnībā pietika apskatīties veikala uzrādītās cenas - lielākiem cipariem bez pvn un mazākiem reālās ar visu pvn. Nezinu kā citi, bet es tādus darboņus/veikalus automātiski ieskaitu krāpnieku-uzmetēju kategorijā un sūtu nahuj uz visiem laikiem.
P.S. paredzu makaronu kāršanu uz ausīm par juridiskām personām un dažādiem pvn dažādās valstīs.