1. oktobrī tika atklāta Ulda Peļņas foto izstāde "Lidojuma dimensija." Izstāde iekārtota airBaltic training ēkā, kura atrodas blakus lidostai un centrālajai pasta mājai. Pie reizes var apskatīties kāds izskatās kustīgs lidojuma simulators un visas ierīces, kur trenējas stjuartes. Pusdienas arī turpat var garšīgi paēst. Ja brauc ar 22. autobusu jākāpj ārā vienu pieturu pirms lidostas, pie pasta. Privāto mašīnu var nolikt aiz airBaltic training mājas speciālā visu stāvvietā. Piebrauc pie šlagbauma, piespiež pogu, saka, ka uz izstādi un ir iekšā.
Riebiga:Token, es jau uzreiz pieteiktos... Luni, davai ka organizee...
Man šitāis drīzāk jāsajūdz ar kādu ģelu tai galā , Rīga man nav pa ceļam bet Lidosta gan diezgan bieži hmmm VARIANTI / PIEDĀVĀJUMI , man der tikai dienas vidus.
Darba laiks ir no 0900 līdz 1700. Izstāde būs līdz 15. decembrim. Tos, kas no Ogres varu no rīta braucot uz darbu aizvest. Uzrakstiet draugos, sarunāsim.
BTSKY:Darba laiks ir no 0900 līdz 1700. Izstāde būs līdz 15. decembrim. Tos, kas no Ogres varu no rīta braucot uz darbu aizvest. Uzrakstiet draugos, sarunāsim.
Tač ieliec telefona numuru! Tā kā tāds bērns vai 20-gadīga meitene /ar seju/"uzraksti draugos..."
BTSKY:Darba laiks ir no 0900 līdz 1700. Izstāde būs līdz 15. decembrim. Tos, kas no Ogres varu no rīta braucot uz darbu aizvest. Uzrakstiet draugos, sarunāsim.
Tač ieliec telefona numuru! Tā kā tāds bērns vai 20-gadīga meitene /ar seju/"uzraksti draugos..."