Jā, protams, bet man jau šovakar vajag Un arī rīt un vēl tad aizparīt Nu nevar tak paredzēt, ka savējās abas zipenes saiet sviestā visnepiemērotākajā brīdī...
Schneider:A nafigam tev tie ķīnīzeri ar TTL, ja SB-25 jebajā maksā grašus, bet A režīmā strādā smukāk par visiem teteeliem!
Tie ir ļoti labi ķīnīzeri. Esmu lietojis un nevaru neko sliktu par tiem teikt. Tagad nu nekā nevaru sevi motivēt maksāt trīs reizes dārgāk par NIkona oriģinālajām blicēm , jo tur nekas nav tāds, lai par to varētu izmest 3 reizes vairāk naudas
Schneider:A nafigam tev tie ķīnīzeri ar TTL, ja SB-25 jebajā maksā grašus, bet A režīmā strādā smukāk par visiem teteeliem!
Tie ir ļoti labi ķīnīzeri. Esmu lietojis un nevaru neko sliktu par tiem teikt. Tagad nu nekā nevaru sevi motivēt maksāt trīs reizes dārgāk par NIkona oriģinālajām blicēm , jo tur nekas nav tāds, lai par to varētu izmest 3 reizes vairāk naudas
Te nu gan jāpiekrīt. Īpaši,brīdi kad žaujas statīvs ar sb-910 vai goodox analogu.
traktors:... nu nekā nevaru sevi motivēt maksāt trīs reizes dārgāk par NIkona oriģinālajām blicēm , jo tur nekas nav tāds, lai par to varētu izmest 3 reizes vairāk naudas
Nezinu cik maksā "ķīnietis" ar i-TTL un vai tiem ir arī A vai AA modes iekšā, bet es labāk maksātu €120 par SB-800 vai €60 par SB-28.
traktors:... nu nekā nevaru sevi motivēt maksāt trīs reizes dārgāk par NIkona oriģinālajām blicēm , jo tur nekas nav tāds, lai par to varētu izmest 3 reizes vairāk naudas
Nezinu cik maksā "ķīnietis" ar i-TTL un vai tiem ir arī A vai AA modes iekšā, bet es labāk maksātu €120 par SB-800 vai €60 par SB-28.
kaut kā nemanu, ka tos SB-800 pakaļ mestu pa 120 EUR ebajs rāda sākot ar £129.95 + £14.00 postage un uz augšu, kas nav gluži 120 EUR, parasti tur ir pa 149 vai pat 180 MĀRCIŅĀS + šipings par PRE-owned...
pats savulaik sapirku bišķi Meike MK-910 i-TTL, tagad tādas var sapirkt sākot ar 80 EUR ar šipingu... Nostrādātas labi, strādā labi, par ko sūdzēties NAV VISPĀR. īsti nevaru atrast iemeslu maksāt tik cik grib par lietotu 800-to...
ir lietošanā atī SB-910 oriģinālā, tākā ir ar ko salīdzināt... Grāmatiņu esmu lasījis!