85/1.8 ir viens no tiem stikliem, kura dēļ ik pa laiakm apsveru domu par atgriešanos pie canon. Bet nekas, būs drīz pilnvērtīgi adapteri uz fuji, varēs lietot
TesMens:Patlaban runā, ka ar adapteriem neesot pilnīga kontrole. AF lēns un gan jau vēl kaut kas. Kādi tavi novērojumi? uz Canon asums iestādas zibenīgi, īpaši neiespringstot.
Vēl neesmu novērojis, jo nav ialzaisti adapteri - poagaidām ir tikai demo video. bet domāju iegādāties, ja cena nepārsniegs kādus 200 eur. bet jā, 85/1.8 savulaik bija visātrākais AF no visiem canon stikliem, arī L, arī rerportzūmiem.
TesMens:Patlaban runā, ka ar adapteriem neesot pilnīga kontrole. AF lēns un gan jau vēl kaut kas. Kādi tavi novērojumi? uz Canon asums iestādas zibenīgi, īpaši neiespringstot.
Vēl neesmu novērojis, jo nav ialzaisti adapteri - poagaidām ir tikai demo video. bet domāju iegādāties, ja cena nepārsniegs kādus 200 eur. bet jā, 85/1.8 savulaik bija visātrākais AF no visiem canon stikliem, arī L, arī rerportzūmiem.
135/2.0 noteikti nezāģē ātrumā,varētu pat vinnēt milisekundes uz 3m pogas rēķina noteikti
versatile:85/1.8 ir viens no tiem stikliem, kura dēļ ik pa laiakm apsveru domu par atgriešanos pie canon. Bet nekas, būs drīz pilnvērtīgi adapteri uz fuji, varēs lietot
Tik tie adapteri ar autofokusu maksās aptuveni tikpat, kā lietota Canon krop kamera ar 85mm 1.8 kopā. Esmu caur parasto adapteri pamēģinājis Canon 85 1.8 uz fuji ar rokas fokusēšanos. Manuprā fuji 56 mm 1.2 ir optiski labāks. Žēl, ka Canoni ar STM motoru rokas fokusēšanās režīmā uz necanoniem nestrādā, citādi paņemtu Canon 10-18.
versatile:85/1.8 ir viens no tiem stikliem, kura dēļ ik pa laiakm apsveru domu par atgriešanos pie canon. Bet nekas, būs drīz pilnvērtīgi adapteri uz fuji, varēs lietot
Tik tie adapteri ar autofokusu maksās aptuveni tikpat, kā lietota Canon krop kamera ar 85mm 1.8 kopā.
Tik traki nebūs. Man patīk fuji bildes struktūra, tas viens. Otrs, 85/1,8 + adapteris būs lētāk kā fuji 90/2 - ja nebūs, tad būs man 90/2 Bet nebūs Adapteriem ar AF i tendence pie ~200 eur nostāties. Un īstā fiška ir sigmas art un 1.8 gaismasspējas zūmi.