forum.gif
Pārdodu Sony RX10 Mark1
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Sony RX10 Mark1
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.01.18 21:32 labots
 citēt
-=PĀRDOTS=-

Sveiki Forumieši!

Pārdodu Sony RX10 Mark1.

Labs stāvoklis, garantija beigusies.

Cena: 370 EUR
Publicēts: 14.01.18 12:08
 citēt
Autofokuss: Normāls (nav Canon 1DX, bet savu darbu dara)
Baterijas: Labas (tās pašas, kas a6000, man pietiek)
Krāsas: Kā uzgriež pēcapstrādē tā ir. :) Ja nopietni, kā jebkuram citam 1" sensoram, sliktāk kā APS-C/FF, bet labāk par jebkuru mazāku sensoru.
Asums: Objektīvs ļoti labs, žēl ka tādus netaisa lielākiem formātiem t.i. APS-C/FF "superzoomi" tomēr tādi budžetīgi sanāk, (izņemot Canon 28-300mm, kas sver vairākus RX10 ;) ). Bildes: www.flickr.com...
Cena: lētāk, kā e-bay, nevari piesieties. ;)
Publicēts: 14.01.18 22:22
 citēt
Raver:

www.ebay.de...

:face-grin:
Publicēts: 14.01.18 22:59 labots
 citēt
Friidis:
Raver:

www.ebay.de...

:face-grin:

izsolēs mēdz arī veikties + sūtīšana no Vāczemes :)
Publicēts: 15.01.18 10:13 labots
 citēt
Protams, cūcenes faktors gadās visur, bet tomēr- populārām mantām reāla izsole ir vislabākais tirgus cenas rādītājs..:face-wink: Vakar bija 2 izsoles uz RX-10, pirmā- 311 Eur, bet otra beidzās ar lielāku ciparu- 357 Eur- cik sapratu, pirmais piedāvājums bija sliktākā komplektā (bez blendes) un ne tik smuki izreklamēts, toties piedāvājumu cipars krietni lielāks- 27 pret 6. Sūtīšanas izmaksas parasti daudz pāri desmitniekam nesanāk (iepērkos ar LBSS palīdzību).

www.ebay.de...

Tātad (manuprāt) minētā cena - 390 nav slikta, bet tomēr visai diskutabla...:face-wink:

Piedošan- netaisos bojāt dīlu, pat biju jau pats padomājis par šī sen kārotā verķa iegādi- tādēļ arī papētīju cenas. Bet veselais saprāts uzvarēja gadžetomāna velniņu un tomēr pārdomāju- kautkas līdzīgs jau ir - bik kompaktāks, ar mazāku sensoru (Olympus Stylus 1). Arī mana vecā Sony Nex-7 ir pietiekami kompakta un vēl joprojām gana laba kamera, tādēļ neredzu nopietnu jēgu tērēties sistēmu (aksesuāru) maiņai. Abus veiksmīgi nopirku Ebay - patiešām labā stāvoklī un pa visnotaļ saprātīgu cenu (uz to brīdi).

Bet citādi- manuprāt, gana labs gadžets mēreni prasīgam fotomīlim.
Lai veicas ar andeli!
Publicēts: 15.01.18 10:34
 citēt
Jep, katrā no mums tāds lielāks vai mazāks gadžetomāns sēž :)

Papēti, varbūt tomēr? Glaunāks sensors un 24-200 (28-300 vietā). :)
Publicēts: 15.01.18 10:51 labots
 citēt
Paldies, bet laikam tomēr nē.:face-sad:
Ja pērn nebūtu nopircis Oly Stylus 1, noteikti pajemtu šo Soņu- būtu Nex'im "māsa"- tikai zibspuldži dažādi.:face-wink:
Tagad vairs nav luste pirkšanas/ pārdošanas epopeju atkal uzsākt. Un Oly tomēr patīk ar savu kompaktumu pie saprātīga kompromisa kvalitātes.
Ja nu vienīgi, kādu šeit ieinteresētu mans Oly- varētu vēl padomāt...

Publicēts: 15.01.18 12:55
 citēt
Bilde jau noteikti kudī labāka par konkrēto oly ziepi (līdzīgi kā kudī skumjāka par lielāka laukuma sensoriem), bet nu klucis jopcik ku milzīgs :face-grin:

Šitādu var iesmērēt kādam būdīgam celtniekam kam fakts, ka jamo notur par bildētāju, ir svarīgāks nekā kāda bildīte nāk ārā.
Publicēts: 15.01.18 16:04
 citēt
Tikko uzmetu aci un secināju - ai jopt cik milzīga tā kamera priekš tā mazā sensora :exciting:

salīdzināju ar savu ceļojuma gadžetu, par kura bilžu kvalitāti īpašas cerības neloloju un sanāk baisa atšķirība

Publicēts: 15.01.18 16:33 labots
 citēt
24-200/2.8... pat ja patiesie milimetri mazāki, tāpat tur ir diezgan liels tas stikls, kas diktē visu pārējo.
Uzliec tam a6000 kaut ko ekvivalentu un būs pat lielāks
Publicēts: 15.01.18 16:44 labots
 citēt
versatile:24-200/2.8... pat ja patiesie milimetri mazāki, tāpat tur ir diezgan liels tas stikls, kas diktē visu pārējo.
Uzliec tam a6000 kaut ko ekvivalentu un būs pat lielāks

tas skaidrs, bet var arī uzlikt 16 vai 20 mm mazpankūku ar 2.8 un vispār paliks mazs kā prāvāka karbināde...
A šitam - nikā...
un, sensora izmērs, asuma dziļums un viss pārējais tomēr ir par labu APS-C..

p.s. un man kaut kā 24-200 stikli pēc definīcijas kaut kā , nu tā... da kaut F 2.0 vai F 1.8 tas būtu...
Ir jau ērti, bet šitāds kombo ar to mikrosensoru par iespējamo rezultātu nunemaz nepārliecina
Publicēts: 15.01.18 16:56 labots
 citēt
tikko ieņirdzu - izrādās var nopirkt pāreju Nikkon F mount stikls -> Sony E-mount kamera.
Tad pielikt 70-200 F2.8 - un iet cilvēkus biedēt... :exciting:
Publicēts: 15.01.18 17:52 labots
 citēt
Kaučkāds Sony-Nex ar "dzimto" SEL 18-200 superzūmu.
Diez kas nav- tad jau labāk pieciest "lielo kluci" RX-10 ar "mazo" sensoru, vai tādu "ziepi", kā mans Oly Stylus...:face-crying:

Publicēts: 15.01.18 17:59
 citēt
Friidis:Kaučkāds Sony-Nex ar "dzimto" SEL 18-200 superzūmu.
Diez kas nav- tad jau labāk pieciest "lielo kluci" RX-10 ar "mazo" sensoru, vai tādu "ziepi", kā mans Oly Stylus...:face-crying:

Tak salīdzini neuzbudinātus objektīvus. Tam RX10 uzbudinātā stāvoklī izskats būs līdzīgs :D
Publicēts: 15.01.18 18:04 labots
 citēt
Bzh:

Tak salīdzini neuzbudinātus objektīvus. Tam RX10 uzbudinātā stāvoklī izskats būs līdzīgs :D

Tas vairs nav tik pārliecinoši :face-wink:
Piemēram- mans mazais Oly- pat "uzbudināts" neizskatās milzīgs ar savu 28-300. Protams, kvalitāti nevar salīdzināt ar kaučkādu 6D+ 70-200/2,8, bet toties kas pa vieglumu un brīvību- pavasarī Marokas karstumā uzskatāmi par to pārliecinājos...:face-wink:

Publicēts: 15.01.18 18:04
 citēt
Man tik patīk teksts cenu ar jebaju salīdzināšanas laikā: "Bet pieskaitiet sūtīšanas izdevumus!" Interesanti, ar ko mūsu bāleliņš ir nopelnījis samaksu par Deutsche Post vai kāda kurjerdienesta darbu. :anger:
Publicēts: 15.01.18 18:14
 citēt
Friidis:
Bzh:

Tas vairs nav tik pārliecinoši :face-wink:
Piemēram- mans mazais Oly- pat "uzbudināts" neizskatās milzīgs ar savu 28-300. Protams, kvalitāti nevar salīdzināt ar kaučkādu 6D+ 70-200/2,8, bet toties kas pa vieglumu un brīvību- pavasarī Marokas karstumā uzskatāmi par to pārliecinājos...:face-wink:

Baigi grūtā dzīve tiem, kas mīl pa pasauli vazāties un savas gaitas piefiksēt :)
Vispateicīgākā šai lietai ir telefona kamera. Tikai tā sīkā problēma, ka nav tele (bet man tā patīk saspiestās perspektīves bildes :)).
Šobrīd skatos uz "drauga" nomaiņu, bet nevaru saprast, ko darīt ar to, kas man jau ir :) Varētu pārdot Schneideram, bet gan jau viņam liekus grabuļus nevajag :)
Publicēts: 15.01.18 18:17 labots
 citēt
Aļimpusu nevajag, man jau ir tās firmas binoklis.
Bet ar maziem izmēriem man ir K-2S ar 21/3,2 pankoku.
Publicēts: 15.01.18 18:29
 citēt
Schneider:
Bet ar maziem izmēriem man ir K-2S ar 21/3,2 pankoku.

Maziem izmēriem smukā laikā arī ar labu telefonu pietiks.
Bet ko ar to sadarīsi, kad sagribēsi savos Tatros kādu attālāku smuku kalnu kaziņu (divkājainu) pievilkt tuvāk? :face-grin:
Publicēts: 15.01.18 18:35
 citēt
Manā ispratnē labs telefons ir tas, ar kuru ērti zvanīt bez pirkstu slaucīšanas pret displeju.
Ja riesta laiks, pie pareizām kaziņām jāmāk pārlekt arī pāri aizai, vo! :face-wink:

Šogad braucu uz Sudetiem, kopā ar vienu jauku bloga personu, priore no skaudības var izlekt pa sava klostera aukšstāva logu! :face-grin:
Publicēts: 15.01.18 18:56
 citēt
Ja runa ir par izmēru, tad RX10 likās ērtāks par Canon 600D ar kādu no crop universālajām objektīviem, vai a6000 ar 18-200(kas priekš mazā "gripa" ir par smagu).
Publicēts: 15.01.18 20:13 labots
 citēt
Raver:Ja runa ir par izmēru, tad RX10 likās ērtāks par Canon 600D ar kādu no crop universālajām objektīviem, vai a6000 ar 18-200(kas priekš mazā "gripa" ir par smagu).

Drīkst taču turēt arī aiz bibja, nav jau tikai aiz korpusa jātur...
Publicēts: 15.01.18 20:19
 citēt
Bzh:
Baigi grūtā dzīve tiem, kas mīl pa pasauli vazāties un savas gaitas piefiksēt :)
Vispateicīgākā šai lietai ir telefona kamera. Tikai tā sīkā problēma, ka nav tele (bet man tā patīk saspiestās perspektīves

Šeku reku risinājums!
youtu.be...
:face-devil-grin:
Publicēts: 15.01.18 20:25 labots
 citēt
palaidniex:

Drīkst taču turēt arī aiz bibja, nav jau tikai aiz korpusa jātur...

Kompaktkameru šarms ir tajā, ka var arī bibi neaiztikt - ērti un higiēnisko. ;)
Publicēts: 15.01.18 20:55
 citēt
Hehehe... :bad_smile:
Publicēts: 16.01.18 22:29
 citēt
Es par tavu iekāres objektu hehe! :grimace:
Publicēts: 16.01.18 22:33
 citēt
Nu tad vēlreiz - hehehe!
Publicēts: 19.01.18 17:17
 citēt
Up! Cena 370 EUR
Publicēts: 19.01.18 23:18
 citēt
priore:kad būs 250 up?

Pa 250, lai stāv atviltknē, kā kolekcijas priekšmets :)
Publicēts: 21.01.18 10:37
 citēt
Publicēts: 21.01.18 12:47
 citēt
Priore varētu izvirzīt teoriju, ka ar šito bildējamo dūdas knipsēt nu nekādi - tikai kkādus bioatkritumus. Nu un cena attiecīgi kļūtu demokrātiskāka.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):