forum.gif
Pārdodu Nikon D7200
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Nikon D7200
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.01.18 03:57 labots
 citēt
Pārdodu principā jaunu kameru. Pirktu 30.12.17 (bija lietota aptuveni nedēļu, pēc tam ielikta atpakaļ kastē), 1160 kadri.
Nav defektu, viss kā no veikala. Ir čeks un 2.gadi garantija.
Komplektā fotosoma,
gribētu par šo 630

Pārdodu, jo neplānoti izdevās iegādāties D800 :)

www.ss.com...
Publicēts: 14.01.18 11:26 labots
 citēt
Par saviem līdzekļiem varat kaut uz ekspertīzi vest, analīzes nodot, lai pārliecinātos, ka viss ir lietots rūpīgi/
Publicēts: 16.01.18 08:28
 citēt
up
Publicēts: 18.01.18 08:20
 citēt
650 :face-crying:
Publicēts: 22.01.18 09:15
 citēt
Kur vēl zemāk...

cena 630
Publicēts: 22.01.18 09:23 labots
 citēt
neko citu ar šo verķi nevar izdarīt, ka tikai pārdot prom. Tāliekas, ka nīkoņi domāti tikai pārdošanai
Publicēts: 22.01.18 09:49
 citēt
Tāda sajūta, ka lielākā daļa cilvēku ir aprobežota, cenšoties mērīties ar krāniem!

Ar jebkuru lietu var bildēt! Viss ir atkarīgs no paša spējām.

Absolūti nēesmu ne NIKON, ne CANON vai pārējo brendu pielūdzējs, bet nopērku to, kas pa kabatai un to kurš daudz dažādos sīkumos patīk, nevis kam tur procesors niknāks vai matrica karbonizēta vai vēl nez kas tur.

Nevis sapirkt tur CANONUS,vai citus "lētā' gala brendus, kredītā un tad zīmēties ar nezinu kādu tur pārdabisko spēju bildēt.
Pilns internets ar bildēm kas pierāda to, ka nav svarīgi kura ražotāja kameru Tu lieto, cik vecu, vai jaunu modeli, bildes parāda to, ja proti to darīt tad rezultāts būs no jebkuras kameras.

Bezgalīga, bezjēdzīga tēma, jo lielākā cilvēces daļa nevis attīstās bet degradējās cenšoties pierādīt viens otram ka viņa verķis ir daudz labāks un lietderīgāks par otra.

Palūgšu šei visiem meistariem neturpināt šo diskusiju, jo Es šeit tirgoju savu ļoti labu, teju jaunu kameru!
Publicēts: 22.01.18 10:09
 citēt
''Ar jebkuru lietu var bildēt! Viss ir atkarīgs no paša spējām.''

-------------------

Tak kāpēc pirki 8simto?
Publicēts: 22.01.18 10:16
 citēt
Izstās, ka telezakis nopircis 800, jo lielākā spogulī var labāk spoguļoties
Publicēts: 22.01.18 10:25 labots
 citēt
D800 bija tā kamera, kuru biju sen noskatijis, bet nebija sakarīgu piedāvājumu par lietotam kamerām,.
Nāca jaunais gads un daudz pasākumu kur bija jābildē, ņemt uz nomu kameru,vai nopirkt tagad D7200,jo tā ir otrā sev tīkamā kamera un tad nākotnē paņemt D800, kad būs iespēja.
Tā nu sanāca, ka nedēļu pēc jaunā gada man izdevās iegādāties izcilā stāvoklī D800 ar nelielu noskrējienu.Viss.

Ja, gribējās uz mani vērst - tad atšķirībā no citiem "mastjeriem" es lietoju to, ko es lietoju, un nelielos, nenolieku citu cilvēku lietoto tehniku.
Publicēts: 22.01.18 12:20
 citēt
TELEZAKIS: ...atšķirībā no citiem "mastjeriem" es lietoju to, ko es lietoju, un nelielos, nenolieku citu cilvēku lietoto tehniku.

Šeit vismaz pāris "mastjeru" tevi tomēr nesapratīs.
Publicēts: 30.01.18 16:13
 citēt
Pārdots
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):