sanaaca man beidzot notiirgot 2 lietinjas ebaja ... skaisti vai ne
Probleema: gaan peec pirmaa gan otraa, pikjis uz kaadu briidi paypalaa stav un tad pazuud radaas balance: 0, a hansenee ka neparaadas nekaai ienakoshie darijumi no paypal ta ari neparaadijaas
es kautko nevaru iebraukt ....
mosh ir kaads ruudiits peypalists kam vareetu uzzvaniit un rast apgaismiibu shajaas niansees. ? buushu dikti pateiciigs ...
Bankas konta izrakstos darījumi parādās dažas dienas vēlāk, ja pēc kādām dienām trim, četrām neparādīsies, tad var sākt meklēt, agrāk satraukumam nav pamata. Un vispirms saņemsi ziņu no paypal savā e-pastā, ka naudiņa pārskaitīta.
PayPal viss ir automatizēti un tas strādā normāli...ja kaut kas tomēr aizķeras, vai pats vēlies mainīt, tad ir pļurrrr....bet, neskatoties uz visu, tā ir droša finansu institūcija.
P.S. no autora teksta pilnu informāciju, kas, kad un kā notika, nevar uzzināt...piemēram, vai pircējs preci saņēma, apstiprināja utt.
Principā maksātājs var atsaukt savu maksājumu ja nav saņēmis preci, bet tādā gadījumā Tev bija jāsaņem epasts no paypala vai no ebaja ar lūgumu paskaidrot situācju, ja ir bijis epasts un Tu viņu esi ignorējis tad nada varēja pazust.
un neaizmirstat verificēt savu akkountu, jo pretējā gadījumā ir limits darījumiem dienā 1ooUsd vai eur. neatceros. Protams var samaksāt ar vairāk, bet var pēc tam būt problēmas.
Zirguc, Tavs problēmas apraksts ir līdzīgs kā visiem - vēlos nopirkt labu Canon fotoaparātu. Ne dārgāku par 150 ls.
Pircējs nebij no Nigērijas?
Ja no naudas izgaišanas brīža ir pagājušas vairāk par 5 dienām, tad sliecos domāt, ka ir Kaspara variants. Es pats esmu atsaucis naudu Ķīnietim par viltotu SD atmiņas karti - ne paypals protestēja, ne ķīnietis. Ķīnieti vispār izdzēsa no sistēmas.
Vaards:Zirguc, Tavs problēmas apraksts ir līdzīgs kā visiem - vēlos nopirkt labu Canon fotoaparātu. Ne dārgāku par 150 ls.
Pircējs nebij no Nigērijas?
Ja no naudas izgaišanas brīža ir pagājušas vairāk par 5 dienām, tad sliecos domāt, ka ir Kaspara variants. Es pats esmu atsaucis naudu Ķīnietim par viltotu SD atmiņas karti - ne paypals protestēja, ne ķīnietis. Ķīnieti vispār izdzēsa no sistēmas.
Pirceejs no USA suma 60$ uz epastu atnaaca meils no ebaja ka chaliits vineejis un peec 2 dienaam arii meils par to kaa shams noreikjinaajies, ka arii paypals atrakstiija ka ienaakusi nauda un laiks shipot, kautkaa snaaca taa ka kaadas 4 dienas nebija tam visam laiks piekjerties jo biju ar termometru padusee, un antibiotikaam apreibis .... Tagad saako cheekot nu nav Pay palaa stav Balance uz 0 ... iisti nav skaidrs stuutiit to verkji uz jenkjiem vai nee ...
varbuut peipals nosuuta automaataa pikji kas ienacis un bankas kaarti kas regjistreeta un tapec taads klusum jo liidz swdbankai nav aizgaajis ...
stulbaakais ka izrakstaa par vairaakiem meneeshiem nopeipala konkreeti shii ienakoshaa maksaajumaa ar + nav tb neeksistee ...
a ebajaa uz statusa staav "Payment was initiated on Sep-29-10 and is being processed through PayPal.
Zirgucs: peec 2 dienaam arii meils par to kaa shams noreikjinaajies, ka arii paypals atrakstiija ka ienaakusi nauda un laiks shipot!
joka peec. paarsuuti shitos 2 mailus uz a@ljubvi.net - bet ja vari, tad caur outlook, lai abi epasta faili (.eml) ir pielikumā. Vai arī - iekopē man e-pastā ziņojuma headerus.
Pats vien būsi vainīgs. Ja saņēmi e-pastu, ka, ka nauda no paypal ienākusi, tad vajadzēja nosūtīt preci un pircējam e-pastu, ka prece izsūtīta (nezinu precīzi cik, bet prece jānosūta dažu dienu laikā). Visticamāk, ka darījums ir atsaukts un būsi nopelnījis neuzticama klienta statusu. Pamēģini sazināties ar ebeju un izskaidrot situāciju. Lai veicas!
aibeks:vajadzēja nosūtīt preci un pircējam e-pastu
e-pastus par preces izsutishanu gadas sanjemt labi ja treshdaljaa gadijumu. Nav raditajs. 4 dienas ari nav raditajs. Iespejams, ka maili no itkaa ebay un paipala bija fake, ja jau neuzraadaas ar + un vari tikt paypal kontaa. izdari to, ko mineeju iepr. postaa.
Veestules from headeri viltot var jebkurš. Svarīgāk skatīties serverus, caur kuriem vēstule sasniegusi adresātu.
versatile e-pastus par preces izsutishanu gadas sanjemt labi ja treshdaljaa gadijumu.
Esmu iepircies ebejā padsmitiem reižu un vienmēr saņēmis e-pastu par preces nosūtīšanu. Iepērkos galvenokārt no tirgotājiem ar augstu pozitīvo reitingu, tas nav mazsvarīgi, ja gribi būt maksimāli drošs par savu naudu. Tas pats arī pardodot savu preci. Daži pārdevēji pārdodot savu preci, uzstāda noteikumu, ka pircējam jābūt vismaz 10 pozitīvām atsauksmēm par iepriekšējiem darījumiem. Iespējams, ka Zirguci mēģināja apkrāpt, nu bet ja manta nav nosūtīta, tad paldies dievam būs izticis ar vieglu stresiņu un mācību. Pats galvenais- nekad nesūtīt preci, kamēr nauda nav ienākusi tavā bankas kontā! Un viss.
nu, man faktisko darījumu skaits pie simta. So what? Atsuutiitu man tos epastus ar nesajaatiem headeriem, paskatiitos.
Pa manam Zirga Uts pats ir sisadmins. Attiecīgi mācēs izlobīt IP adresi un palūkoties no kāda Tobago tā nākuse.
Ja nauda parādijās Paypal kontā, tad tā nevar izgaist bez apraksta (vienīgi ieskaitīties kartē var - man tā ieskaitās atgrieztie maksājumi, kurus es no negodprātīgiem selleriem atgūstu - bet tad maili no paypal sistēmas un ebaya sūtās gan man, gan pārdevējam. Pārdevējs izmisumā kautr ko raksta u.t.t.. Esmu ebajā no `93 gada un izveicis vairākus simtus pirkumu).