forum.gif
dienas gaismas studija vai IR?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / dienas gaismas studija vai IR?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.10.10 13:16
 citēt
vai tiešām Latvijā neviens neizmanto dienas gaismas studiju?
pati esmu fotografijā ļoti liela dabiskās gaimas mīļotāja, bet siltajam laikam beidzoties un pārceļoties uz telpām, mīlot jau vari, bet reali nav kur strādat:)
paskatijos netā, pasaulē ir diezgan daudzi fotografi kas strādā ar to saucamo natural lihgt, dažiem studijas mājās, citiem nē, vardu sakot man ļoti patīk ši lieta
vai tiešām Latvijā neviens nefotografē tādā veidā? ja fotografē lūdzu padalaties ar informāciju:)
sirsnigs paldies:)
Publicēts: 06.10.10 13:24 labots
 citēt
Kā neizmanto ? Visi kam ir mākslinieku darbnīcas mansardos IZMANTO , pats kad dzīvojos Parīzē praktiski bildēju tikai vecā mākslinieku darbnīcā Foša avēnijās mansardā bez jebkādas papildus gaismas tik ar "Virsgaismu" , darbnīca sen bija "Oranžērija" bet saimniece man tur ļāva bildēt cik tik gribu , taka gaisma tā superīga TIKAI mums ir cita gaismas struktūra nekā tur:):) LABI atzīti porretisti praktiski tik vien kā dabīgo un pastāvīgo gaismu izmanto bilēšanai , Blices utt tas ir tāds "Lētucis" uz ātru roku bildētājiem :face-wink::face-grin:
Publicēts: 06.10.10 13:45 labots
 citēt
man ir studija ar dabīgo virsgaismu - bilde gan tumsā :D

content5-foto.inbox.lv...

var bildēt tikai ar dabīgo + miksēt ar zipenēm

protams sānu gaisma īsti nav pieejama - šitā kartiņa ir saule + šķiet zipene piemiksēta

content21-foto.inbox.lv...

kantori iespējams noīrēt ar
Publicēts: 07.10.10 08:21
 citēt
Lunis:Kā neizmanto ? Visi kam ir mākslinieku darbnīcas mansardos IZMANTO , pats kad dzīvojos Parīzē praktiski bildēju tikai vecā mākslinieku darbnīcā Foša avēnijās mansardā bez jebkādas papildus gaismas tik ar "Virsgaismu" , darbnīca sen bija "Oranžērija" bet saimniece man tur ļāva bildēt cik tik gribu , taka gaisma tā superīga TIKAI mums ir cita gaismas struktūra nekā tur:):) LABI atzīti porretisti praktiski tik vien kā dabīgo un pastāvīgo gaismu izmanto bilēšanai , Blices utt tas ir tāds "Lētucis" uz ātru roku bildētājiem :face-wink::face-grin:

oo, superigi, es laikam tiešām nebiju redzejusi nekur mansarda studiju..LV
vai Tu nezini vēl kādu Lv,kurš tā bildē?

Mārim- varu atsutit info smalkaku vēstulē- cik maksā, kur atrodas u.c noteikumus:)
Publicēts: 07.10.10 08:56 labots
 citēt
justfly:
Lunis:Kā neizmanto ? Visi kam ir mākslinieku darbnīcas mansardos IZMANTO , pats kad dzīvojos Parīzē praktiski bildēju tikai vecā mākslinieku darbnīcā Foša avēnijās mansardā bez jebkādas papildus gaismas tik ar "Virsgaismu" , darbnīca sen bija "Oranžērija" bet saimniece man tur ļāva bildēt cik tik gribu , taka gaisma tā superīga TIKAI mums ir cita gaismas struktūra nekā tur:):) LABI atzīti porretisti praktiski tik vien kā dabīgo un pastāvīgo gaismu izmanto bilēšanai , Blices utt tas ir tāds "Lētucis" uz ātru roku bildētājiem :face-wink::face-grin:

oo, superigi, es laikam tiešām nebiju redzejusi nekur mansarda studiju..LV
vai Tu nezini vēl kādu Lv,kurš tā bildē?

Mārim- varu atsutit info smalkaku vēstulē- cik maksā, kur atrodas u.c noteikumus:)

Tā bildē visi mākslinieki kam Mežciemā gar Eizenštaina ielu darbnīcas un Purciemā uz Ieriķus un Ainavas ielas stūra mūrī darbnīcas un Aģī tur Dzirciema Buļļu ielas rajonā darbnīcas. Vislabākā darbnīca no bildēšanas viedokļa ir Torņkalna vecajās mājās tur ne mazums ir 20 gasimata sākumā sabūvētu Mākslinieku darbnīcu , esmu Āģi bildējis pie vina slavenas tante darbnīcā ka bildējot telpā pie silta kamīna var atvērt sienu un rudenīgs dārzs fonā vai piesniguši koki attkarībā no gadalaika:):) Ķoti laba šāda vieta Vecrīgā ir Melngalvju nams.

Reku piemēram bilde 100% dabīgā loga gaismā

Reku vēl
Publicēts: 07.10.10 13:27
 citēt
mjaa, vietas kur izmantot reizi pa reizēm, protams var atrast, es domaju kā patstavigo vērtibu:)) kur ikdienas būt, nu kad ir ko bildēt:) paldies par foto, bet es redzu tikai vienu:)
Publicēts: 07.10.10 17:50
 citēt
Ar zibspuldzēm nav nemaz tik grūti iemācīties, ja tik ir vēlēšanās!
Publicēts: 07.10.10 17:52
 citēt
Lunis:Blices utt tas ir tāds "Lētucis" uz ātru roku bildētājiem :face-wink::face-grin:

Paskatoties pats uz savu galeriju, pie kādiem bildētājiem Lunis sevi pieskaitītu?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):