forum.gif
Vecs papīrs un vecā ķīmija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vecs papīrs un vecā ķīmija
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.02.18 09:45 labots
 citēt
Labdien! :)
Skatos, Ansius par šo senāk jautāja, bet es gribētu precizēt.
Esmu atradis Lāčplēša foto bode Unibrom - GOST 10752-79 (24*30) neiesāktu foto papīra paku. Saimnieks saka 10eur, bez garantijām. Vai tā ir adekvāta cena šādām papīram?

Tālāk, sapratu, ka vajag lietot "bromkāliju vismaz dubultā un bezotriazols turklāt pie tīstekļa jāpieber".

Kādam ir kas pārdodams no šī visa?

P.s. vēl meklēju attīstītāju melnbaltais filmai, vienalga, koncentrātu, pulveri.
Publicēts: 02.02.18 10:03
 citēt
BFSā jauna Ilford paīra cenas nav lētākas ?
Publicēts: 02.02.18 11:55
 citēt
Tos, kuri neķeras uz astrologu murgiem, apčakarē noandelējot bojātus materiālus kuri jau jauni esot ir 10x sūdīgāki par Ilford šodienas produkciju. Nu cik aklam ir jābūt, lai nerdzētu starpību. Tak katrai omei ir kurpju kaste ar nožēlojamas kvalitātes mb radu bildēm - tādi sūdi sanāk no svaigiem padomju materiāliem. Šodien vispār kateraktes kalngals :face-grin:
Publicēts: 02.02.18 19:52
 citēt
Unibrom ir vissliktākais papīrs manā praksē. Sirsnīgi neiesaku.
Publicēts: 02.02.18 20:32
 citēt
PSRS papīrs labs vienīgi treniņam - ja iemācīsies uz PSRS papīra taisīt bildes, tad uz īsta papīra būs bērnu spēle.
Publicēts: 02.02.18 21:11
 citēt
Mazohisti...:face-crying:
Publicēts: 02.02.18 22:00 labots
 citēt
Iebrien feizbukā Fototelpā, tur tev visu apskaidros sīki, saprotami bez indes un sacensībām asprātībā.
Pats, būdams pirkstuķīmijāmērcētājs jau kopš 1970.gada, varu pateikt, ka cēneri pat nodzert būs gudrāk, nekā izdot par to Uņibromu.
Publicēts: 02.02.18 22:19 labots
 citēt
Schneider:Iebrien feizbukā Fototelpā, tur tev visu apskaidros sīki, .

Ar īsu virtuālu skaidrojumu vien būs pamaz, lai tā riktīgi šamā padarīšanā iebrauktu. Jāmeklē pacietīgs un zinošs skolotājs. Es tādai lomai nekādīgi nederu- visu to mocību (m..ucību :) ar izteiktu nelabumu atceros un nekādas vēlmes tajā tumšajā un piesmakušajā upē (fotovanniņā) otrreiz kāpt nav... :face-crying:
Publicēts: 02.02.18 22:43
 citēt
Nu tava alerģija pret to ir plaši zināma. :face-grin:
Bet, ja cilvēks dzīvo Rīgā, tad nav nekādu problēmu arī aiziet un apskatīties, kā tas praksē darāms.
Publicēts: 02.02.18 22:50
 citēt
Schneider:Nu tava alerģija pret to ir plaši zināma. :face-grin:

Ja būtu tikai savas privātās vai "mākslas" bildes tīstījis/ kopējis- nekāda vaina. Bet, ja stundām jāsēž tumsā un jākopē visādi sveši un pretīgi purni, jebkuram pieriebsies..:face-crying:
Publicēts: 03.02.18 00:17
 citēt
Es arī esmu stundām sēdējis vannas istabā, taisot čupām vienādu kāzu bilžu, bet laikam tajā ziņā būs bijusi biezāka āda vai mazāk smalka un jūtīga dvēsele. :face-grin:
Publicēts: 03.02.18 00:23
 citēt
Tāda viela kā bromkālijs neeksistē......... Ir tāda viela kā kālija bromīds, kuru vajaga savienot ar sudraba nitrātu.......
Tad pievienot vielu X un sanāk WOW :big_smile:
Publicēts: 03.02.18 07:31
 citēt
Ķimikālijām ir ķīmiskie un sadzīves nosaukumi. Ir nātrija hidroksīds, nātrija sārms, kodīgais nātrijs, kaustiskā soda, ziepjakmens un ziepjuzāles, ir kalcinētā soda, potašs, vitrioli un salpetri, dzēstie un nedzēstie kaļķi.
Ar bromkāliju pilnas 50.gadu, tipa "Jaunajam fotoamatierim" fotogrāmatas.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):