Schneider:Cosina ir tieši ražotājs, zem markām Soligor, Vivitar, Phoenix tikai tirgo. Pirmo nezinu, bet 19-35 ir pat ļoti nesūdīgs stikls.
Apbrīnojama nekonsekvence aizrādījumos man par gramatikas kļūmēm pret šo vulgāro izteiksmes formu!
Neņem galvā, es taču jau pašā sākumā tev rakstīju, šis blogs ar foto saskaras tikai garām ejot Un, argumentu trūkuma gadījumā, vienmēr sākas gramatikas kļūmju labošana oponentam
Schneider:Cosina ir tieši ražotājs, zem markām Soligor, Vivitar, Phoenix tikai tirgo. Pirmo nezinu, bet 19-35 ir pat ļoti nesūdīgs stikls.
Apbrīnojama nekonsekvence aizrādījumos man par gramatikas kļūmēm pret šo vulgāro izteiksmes formu!
Apbrīnojami neasapratīgs cilvēks, kurš nespēj saredzēt atšķirību starp atsauksmi par objektīvu un augsta līmeņa spriedelējumiem par akadēmiskajiem grādiem. Tavas gramatikas kļūmes atkārtojas tik regulāri, ka tur jau vairāk nevar runāt par kļūmēm, tā ir nezināšana.
Man gan šķiet, ka ja cilvēks studējis LU ekonomistus, ta ņēmies ar nekustamiem un, tad piemācījies jaundzimušajā LKA menedžmentu, tad foto"mākslas" jomā tieši gramatika, akadēmiskie grādi bēdīgos kantoros un organizatoriskie jautājumi arī ir vienīgais kamī būt kompetentam. To cilvēks arī dara. Viss normāli un atbilstoši. Ir tāda "nekā" maisīšana, bet varbūt tas ir pozitīvi. Normālas ģimnāzijas audzēknim tā būtu katastrofa iestāties kultūrteķī, bet kādam ir jāmuļļājas ar tiem kas nevelk - tā vienmēr ir bijis.
Ja valsts atradīs likumīgu veidu kā samaksāt normāliem pasniedzējiem, tad arī līmeni var uzcelt padsmit gadu laikā. Un komiskais moments pazudīs. Diemžēl LV tā notiek tikai retajās no privātajām izglītības iestādēm. Valsts iestādēs līmenis turas tikai atsevišķās fakultātēs ar senām tradīcijām - vietās kur pasniedzēji piecieš zemo algu prestiža dēļ.
Kā jau vari izlasīt: - "par zemākajiem cipariem būtu ar mieru šķirties. Vai nu stāstiet savas idejas."
Iespējams nākamnedēļ varēs sarunāt arī lētāk. Šobrīd 4 kungi strādā pie savas finansu plūsmas jaunajam projektam - "iegādāt platleņķi"
Vispār cilvēkiem ar rocību vāji - kad paliek lieks kas patiesi labs, bet 500-2000€ robežās, tad pilnīgs klusums līdz mēneša-pusgada laikā aiziet pirmajam kam ievajagās. Par šiem diviem kipišš kā telefoncentrālē.
versatile:Kas piedodams vienkāršam ierindas pilsonim no preiļiem, galīgi nebūtu piedodams akadēmiski tik izglītotam personāžam.
Tur jau tā lieta, ja cilvēks ar nopirktu 5.klases liecību spriedelē par akadēmiskas izglītības nepieciešamību, tas stipri velk uz autoskolas instruktoru, kurš savu kursu prezentācijas pasākumā ir nogāzis visus vārtu stabus.