forum.gif
Pārdodu:Nikon F5
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu:Nikon F5
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.18 16:49 labots
 citēt
Kā jauna. 350eur cīši.

Publicēts: 11.02.18 18:40
 citēt
Ņikans FM2 būtu vērtīgāks.
Publicēts: 11.02.18 18:54
 citēt
Padārgs riekstu dauzāmais :face-smile: kamera jau super protams, atceros kādā 98. lasīju par to fotožurnālā un sajūsminājos. Pašlaik gan tādai pielietojumu neredzu. Sporta, zvēru, kara reportieri uz šauro filmu vairs nebliež, bet amatierim kurš vēlas paniekoties ar filmiņu nevajadzīgi smaga un lieks apgrūtinājums.
Publicēts: 11.02.18 19:40
 citēt
Verķis, protams, gana labs! Bet- pievienojos skeptiķiem- priekš nostaļģiskas rotaļlietas vai personiskā muzeja eksponāta bik pa dārgu tas prieks..:face-crying:
Piemēram- šodien Ebajos nosolīju minētai nostaļģijai sava mūža pirmo digigrāfu Olympus C-1400L, pilnā komplektā un it kā pilnībā darba kārtībā. Tālajā 1997. gadā tāds maksāja ap 2k $ bet es nosolīju pa nieka 10,50 Eur (labi, ar visām sūtīšanām pie 20 Eur sanāks, bet ne jau 350...:face-wink:

Publicēts: 11.02.18 20:02
 citēt
Paskatàs cik jebajà F pīci maksoj...

Šis vèl mūs visus pàrdzeivūs...
Publicēts: 11.02.18 21:30
 citēt
Tod jebajā jōtiergoj.
Tycu, ka pōrdzeivōs, bet vysdreižōkais, ka tys nūtiks bez myusu leidzdaleibys.
Publicēts: 11.02.18 21:57
 citēt
Jèbrèjà arî tirgojas. Śeit ar atlaidi :face-kiss:
Publicēts: 11.02.18 22:35
 citēt
Nu bet Kārlis jau pateica - navajaga!
Publicēts: 12.02.18 08:10
 citēt
njā, ar šitiem pēdējo paaudžu filmu profesionālajiem verķiem ir tā, kā ir - uz filmas nevienam nav vajadzīgi 6 kadri sekundē, superātrs autofokuss un pārējās pro fīčas. filmu kamerās ļautiņi vēlas nostaļģiski vintāžīgu dizainu, plezīrīgu knibulīšu grozīšanu un kompaktumu.
man uz klavierēm stāv Pentax Z-1p, kurš bija Pentax priekšpēdējais flagmanis, un es to pat vairs nemēģinu pārdot, jo, ja kāds arī ņems, tad par tik lētām naudām, ka man būs žēl atdot. savukārt visādi Pentax MX gan iet uz urrā.
bet, protams, var uzrakstīt konceptuālu projektu, pievienot pavadvēstulē un pārdot kameru Obscurai, kā mākslas darbu :)
Publicēts: 12.02.18 09:31
 citēt
Konkrētais jau ir viltus obscura ne projektu rakstītājs.
Publicēts: 12.02.18 10:39
 citēt
OBSCURA:Kārlis nav vienīgais soģis. Vajag mācīties rakstīt konceptuālus projektus, kur jāizmanto filmas, piesaistot līdzekļus no Valsts un EU.

Tomēr tas nav Marnics, drīzāk Jurčiks mēģina atklāt sevī humorista talantu.
Publicēts: 12.02.18 11:09
 citēt
Vylcans:njā, ar šitiem pēdējo paaudžu filmu profesionālajiem verķiem ir tā, kā ir - uz filmas nevienam nav vajadzīgi 6 kadri sekundē, superātrs autofokuss un pārējās pro fīčas. filmu kamerās ļautiņi vēlas nostaļģiski vintāžīgu dizainu, plezīrīgu knibulīšu grozīšanu un kompaktumu.
man uz klavierēm stāv Pentax Z-1p, kurš bija Pentax priekšpēdējais flagmanis, un es to pat vairs nemēģinu pārdot, jo, ja kāds arī ņems, tad par tik lētām naudām, ka man būs žēl atdot. savukārt visādi Pentax MX gan iet uz urrā.
bet, protams, var uzrakstīt konceptuālu projektu, pievienot pavadvēstulē un pārdot kameru Obscurai, kā mākslas darbu :)

ja ir interese knibinaties ir Nikon nikomat ft2 ar nikkor-o 35mm f2 pa 110eur
Publicēts: 12.02.18 11:11
 citēt
Robis7000:
Vylcans:njā, ar šitiem pēdējo paaudžu filmu profesionālajiem verķiem ir tā, kā ir - uz filmas nevienam nav vajadzīgi 6 kadri sekundē, superātrs autofokuss un pārējās pro fīčas. filmu kamerās ļautiņi vēlas nostaļģiski vintāžīgu dizainu, plezīrīgu knibulīšu grozīšanu un kompaktumu.

ja ir interese knibinaties ir Nikon nikomat ft2 ar nikkor-o 35mm f2 pa 110eur

oi, man pietiek verķu, ar ko knibināties - sākot ar 35mm filmu un beidzot ar 13*18cm, bet paldies par piedāvājumu.
ja nu gadījumā kādam būtu piedāvājumā 500 C/M haselis, tad par to gan varētu padomāt.
Publicēts: 12.02.18 11:16
 citēt
Vylcans:
Robis7000: ja ir interese knibinaties ir Nikon nikomat ft2 ar nikkor-o 35mm f2 pa 110eur

oi, man pietiek verķu, ar ko knibināties - sākot ar 35mm filmu un beidzot ar 13*18cm, bet paldies par piedāvājumu.
ja nu gadījumā kādam būtu piedāvājumā 500 C/M haselis, tad par to gan varētu padomāt.
bronicu s2 esi lietojis ?
Publicēts: 12.02.18 11:20
 citēt
Robis7000:
Vylcans: oi, man pietiek verķu, ar ko knibināties - sākot ar 35mm filmu un beidzot ar 13*18cm, bet paldies par piedāvājumu.
bronicu s2 esi lietojis ?

neesmu gan, bet, pat ja man būs bronica s2, es, visticamāk, tik un tā gribēšu arī haseli, līdz ar to - labāk izlaist bronicu un ķerties uzreiz pie haseļa. :)
Publicēts: 12.02.18 19:49
 citēt
OBSCURA:Kārlis nav vienīgais soģis. Vajag mācīties rakstīt konceptuālus projektus, kur jāizmanto filmas, piesaistot līdzekļus no Valsts un EU.

“…piesaistot līdzekļus no valsts un…” Cilvēku valodā tas nozīmētu: “iestāstot kādam, kurš ticis pie paša nepelnītas naudas dalīšanas…”
Tādu taisnīgas pārdales aktīvistu mums sen vairs netrūkst, tikai viņu nodarītais posts vēl tik drīz netiks pienācīgi novērtēts. Kad tiks, būs jau par vēlu.
Publicēts: 12.02.18 20:28
 citēt
OBSCURA iedomājies sev nišu starp valsti un fotogrāfiem.
Publicēts: 12.02.18 21:14
 citēt
Visi šeit sen jau ir detalizēti un vispusēji izpētījuši situāciju, vienīgais, kurš nostāda sevi smieklīgā situācijā, ir Arkoblendscura.
Publicēts: 12.02.18 21:52
 citēt
A par ko te bazars? :amazing:
Publicēts: 08.03.18 12:50
 citēt
pārdota :face-kiss:
Publicēts: 09.03.18 10:08
 citēt
Friidis:Verķis, protams, gana labs! Bet- pievienojos skeptiķiem- priekš nostaļģiskas rotaļlietas vai personiskā muzeja eksponāta bik pa dārgu tas prieks..:face-crying:
Piemēram- šodien Ebajos nosolīju minētai nostaļģijai sava mūža pirmo digigrāfu Olympus C-1400L, pilnā komplektā un it kā pilnībā darba kārtībā. Tālajā 1997. gadā tāds maksāja ap 2k $ bet es nosolīju pa nieka 10,50 Eur (labi, ar visām sūtīšanām pie 20 Eur sanāks, bet ne jau 350...:face-wink:

Kā tas ir "nosolīji"? Droši vien vēlējies pateikt, ka pārdevējs bija ielicis minimālo summu 10,50€? Taču nevēlēsies te kādu piemānīt, ka eksistēja arī OTRS solītājs :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):