forum.gif
Aivara Liepiņa Krapes izstāde
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Aivara Liepiņa Krapes izstāde
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.10.10 16:09
 citēt
Ja nu vēl kādam interesē... www.ir.lv...
Publicēts: 06.10.10 16:44
 citēt
Interese un vēl kā :) dzimtais miests nodzīvoju tur 16 gadus
Publicēts: 06.10.10 17:24 labots
 citēt
Ja ta ta pati kas karājās pusotru gadu Krapē , kolēģis Arvis pirms kāda laika noņēma speciāli priekš tam lai varētu uzlikt Rīgā. Aivars pats par sevi ir Latvijas beidzamo 20 gadu preses foto leģenda un spilgtākā zvaigzne , taka der ieklausīties vīna tekstos un paskatīties izstādi:)

JĀ , Liepiņa izstādes konteksta der iepazīsties ar šito www.epuk.org...
Publicēts: 06.10.10 17:53
 citēt
Visu cieņu Liepiņam.Un visiem,kas tajā akcijā piedalījās.Tikai otrreiz tai pašā upē neiekāpsi...tas pierādījies ne reizi vien.Rambo 3 vai 4 pat ne tuvu nevar salīdzināt ar Rambo1.Deep Purple 2008 nav Deep Purple 73.Citi laiki,citi cilvēki un cita situācija visapkārt.Man liekas,ka pirmā akcija viena diena Latvijā tā īsti netika pabeigta.Es domāju bija milzu ažiotāža un publicitāte.Bet rezultāti tobiš bildes tā arī netika izstādītas vai publicētas visiem pieejamā formā.Bija kādi albumi vai grāmatas,bet reti sastopami vai dārgi vai kaut kā tā...īsti nezinu.Noklusa pats no sevis tas pasākums.
Publicēts: 06.10.10 19:17
 citēt
Šei truna ir par vienu dienu Ogrē, nevis Latvijā!
Publicēts: 06.10.10 20:53
 citēt
arii ar "Viena diena Latvijaaa " vis bija ok .... tad bija citas iespeejas, tagad peec 10 gadiem citas ..... runaaju ar organizetaaju J.Kruuminju - uh kas vinjam par turpmaakaa idejaam!!!
Publicēts: 06.10.10 21:26 labots
 citēt
dansiga:arii ar "Viena diena Latvijaaa " vis bija ok .... tad bija citas iespeejas, tagad peec 10 gadiem citas ..... runaaju ar organizetaaju J.Kruuminju - uh kas vinjam par turpmaakaa idejaam!!!

Nu tu kaut ko lej , pirmkārt akciju "Viena diena Latvijā 1987" Rīkoja LKP Propagandas daļa sadarbībā ar savu ziņu aģentūru LATINFORM lai popularizētu "Ārpus PSRS" jauko dzīvi saulainajā Latvijs PSR , apsalūts Komunistu propagandas pasākums , tieši tapēc tur piedalijās vairāki MASKAVĀ akreditētie rietumu un austrumeiropas žurnalistu :) Pasākuma rezultāts bija "0" nekādi tālāki soļi nesekoja jo PSRS kopā ar LPSR izčākstēja nebūtībā , materiāli pa lielākai daļai aizgāja nebūtībā kopā ar "Propagandas daļu" un vēlāk juku laikos sekojošā LETA aģentūras arhīva izvazāšana pielika tai punktu. Savukārt to akciju kas bija pēc 20 gadiem 2007 gadā rīkoja privāts uzņēmējs Viesturs K sava privātā biznesa IMAGINE reklāmas nolūkos kopistiski ar dažiem čaļiem no vecās akcijas bet balstoties uz Ilmāra Znotiņa sakariem un pieredzi :) Rezultāts ir manuprāt ļoti interesanta grāmata , kaut gan 100% tās izdevēja REKLĀMA bet kā darbs ļoti vērtīga. PROTESTĒJOT pret šo "Komunistu" akciju , alternatīvu pasākumu FOTOGRĀFIEM 1988 gadā Latvijas neformālās "Subjektīvās reālitātes" lielākā autoritāte Egons Spuris rīkoja OGRĒ alternatīvu pasākumu FOTOGRĀFIEM nevis "Padomju dzīvesstila propagandai" viņa akcijā piedalījās pat VAIRĀK gan profesionālu gan amatierfotogrāfu no Latvijas Krievijas viņu skatījums bija PILNĪGI savādāks nekā Komunistu rīkotajai kaut kad Ogrē to ar atbalstīja Rajona kompartijas vadība un Kultūras sektors , SPURA akcija ir notikusi 3 reizes 1988 , 1995 un 2008 gadā visas reizes piedalījās vairāki desmiti spicāko tā laika Foto profu un amatieru visi bildēja Ogres rajonu visu akciju materiāli ir Ogres vēstures muzeja arhīvos un ar Muzeja un dalībnieku atbalstu iznākusi grāmata VIENA DIENA OGRĒ :)
Publicēts: 06.10.10 21:37
 citēt
Lunis, ok ok - es leju .... bet man ar Kruuminju tikshanaas bija par citu jautaajumu , bet vinjsh arii sho to pastaastiija par savaam lietaam un abaam akcijaam un naakotnes plaaniem, kurus nesmu tiesiiga tagd sheit staastiit, bet nu ljooti vilinoshi ;-). Kursh toreiz bija oficiaalais organizeetaajs - tas ir cits jautajaumss ..... Bet tagad pie naakamaas tikshanas ar Kruuminju, es pajautaashu arii par to, kursh bija pirms 20 gadiem un kursh tad iisti tagad bnija .

Ja tevis pieminetais ir Koziols ...... nu tad teiskhu taa ..... paziistu gan Koziolu gan Shleseru no vinju jaunibas laikiem, kad vinji naaca pie mansi, kaa uznjeemejas un piedaavaaja biidiit kopaa biznesu .... vinjos noklausoties, es patiecu taa - zeeni, man ar jums nav pa celjam ... (vo dura, ne?) ..

Es gan nearihiveeju pasaakumus, ka tu to dari, bet nu ari pirmais pasaakums man ir jooti labi palicis atminjaa....
Publicēts: 07.10.10 14:56
 citēt
Ceru ka visi šodien ies vaine ?:face-smile:
Publicēts: 07.10.10 15:29
 citēt
Es ar labprāt pēc darba aizdotos... Ja vien kāds paķertu uz astes. Kāds? :)
Publicēts: 07.10.10 15:54
 citēt
ņibūšu.
Publicēts: 07.10.10 16:09 labots
 citēt
es eju :) ... bet kas es tāds esmu :grimace:
Publicēts: 07.10.10 16:41
 citēt
lidz cikiem tur var raadiit savu degunu?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):