Varbūt kādam mājās putekļus klāj kāds 2000to gadu modelis, kurš nekādīgi nevar sev atrast jaunas mājas. Prasības: Tehniskā kārtībā, pietiks ar body only, nenokauta baterija. Der arī kāds cits ražotājs ja komplektā nāk ar pāreju uz Nikon tipa objektīviem. Jo lētāk jo labāk bet dārgāk par €100 gan nepiedāvāt. Ceru uz atsauscību PM vai šeit
Vispār jau es meklēju Nikon. Lai arī cena ( ja tur nav kļūdas) ir salda, man pat nav objektīva ar ko viņu pārbaudīt. Nē nu ok, varbūt tad laicīgi jau jāmeklē M42 uz Canon (ir kas piedāvājumā?)
priore:tajā grupā tiek pārdotas gan pārejas ar un bez čipiem, gan visādi heliosi.
Es jautāju šejieniešiem. Kāpēc nesūti uz ebay vai ali kur to pašu ķīnieti var nopirkt bez vietējo bāleliņu uzcenojuma? Jā un mēneša laikā tai grupā tā arī nekas man interesējošs nav parādījies.
Jā kamera tiešām lēta, ja vien tur nav ieviesusies kļūda, par to naudu var ņemt un piepirkt adapterus, lai var lietot esošos objektīvus. Starp citu ssā arī regulāri parādās lēti Canon bodiji 25-50€ robežās. Bet tā steigas nav, bet lai cik dīvaini vislabākie piedāvājumi atrodami ss no lombardiem. Bet no turienes negribas principiāli pirkt un vēl jo vairāk ka cilvēki mīl tur nodot problemātisku tehniku. Sagaida ka negļuko, citam iepiļīt sirdsapziņa neļauj, stiepj uz lombardiem nodot. Tā arī paplašinot meklējumu loku pēc daudziem read only gadiem piereģistrējos fblogā , tomēr adekvātāki cilvēki nekā sejasgrāmatas sales grupās. Nesen redzēju ka viens meklēja ko līdzīgu, cilvēki vēsā purnā piedāvāa filmiņkameras, kameras par vairākiem sotakiem, kaut arī tur bija limitēts budžets un definētas prasības.
Interesanti ja varētu uzreiz nokomplektēt ar adapteri. Ekspress jautājums jums un citiem forumiešiem: kā šim standartam ar pārejām? Kādam Rīgā ir piedāvājumā Nikon uz Sony vai kaut vai pats vienkāršākais M42 uz Sony?
upd. Paskatījos ka ķīniešiem nav problēmu, tik vien kā laiks, tātad šis jautājums noņemts no dienas kārtības. Paliek: kas var viņu piedāvāt RĪgā ar godīgu uzcenojumu? Brutal es jums tūlīt uzrakstīšu PM
Lai nevairotu jaunus topikus paturpināšu šeit pat: Atkal vajadzība, prasības principā tās pašas:
Varbūt kādam mājās putekļus klāj kāds DSLR modelis, kurš nekādīgi nevar sev atrast jaunas mājas. Prasības: Tehniskā kārtībā, pietiks ar body only, nenokauta baterija. Der arī kāds cits ražotājs ja komplektā nāk ar pāreju uz M42 tipa objektīviem. Jo lētāk jo labāk bet dārgāk par €100 gan nepiedāvāt. Ja ir kas labs uz M42 arī nekautrējaties piedāvāt. Ceru uz atsaucību PM vai arī šeit.
P.S. Paldies Brutal par Sony, kalpo godam vēl šobaltdien.
Man nav nikon DSLR, bet varu piedāvāt sony nex3 body pa 90 eur, piemetīšu uzreiz pāreju uz m42. Ar adapteriem varēsi lietot i nikon, i m42, i canon, i minolta un visu citu