pieņemu, ka neesmu vienīgais izvirtulis šajā pasaulē, kuru interesē visādas alternatīvas metodes, tādēļ nolēmu apvaicāties - varbūt kāds zina, kur var pasūtīt kolodiju? cik esmu meklējis (laikam jau sūdīgi meklēju), tad neesmu atradis nevienu pārdevēju, kurš sūtītu uz LV.
Ziņkāres pēc bik iegoglēju. Redzu, ka viens no variantiem ar vecajām tehnoloģijām ir pie čehiem- pat, ja nesūta, nav pārāk grūti pašam aizbraukt pakaļ..
P.S. mani arī šis temats "fona režīmā" drusku interesē, bet mani vairāk interesē alternatīvs variants, kas būtu staipams apkārt pa pasauli kādas dienas~nedēļas~mēnesi, un dotu vizuāli ļoti līdzīgu rezultātu. Pagaidām neesmu lidz jēdzīgām idejām nonācis, tikai līdz neveiksmīgam eksparimentam i vyss.
Friidis:Ziņkāres pēc bik iegoglēju. Redzu, ka viens no variantiem ar vecajām tehnoloģijām ir pie čehiem- pat, ja nesūta, nav pārāk grūti pašam aizbraukt pakaļ..
Vylcans:pieņemu, ka neesmu vienīgais izvirtulis šajā pasaulē, kuru interesē visādas alternatīvas metodes, tādēļ nolēmu apvaicāties - varbūt kāds zina, kur var pasūtīt kolodiju? cik esmu meklējis (laikam jau sūdīgi meklēju), tad neesmu atradis nevienu pārdevēju, kurš sūtītu uz LV.
Mani a tas interesē. Pēc ilgiem meklējumiem nonācu pie šā varianta: www.fotoimpex.de...