forum.gif
Kolodijs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kolodijs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.18 08:47
 citēt
pieņemu, ka neesmu vienīgais izvirtulis šajā pasaulē, kuru interesē visādas alternatīvas metodes, tādēļ nolēmu apvaicāties - varbūt kāds zina, kur var pasūtīt kolodiju? cik esmu meklējis (laikam jau sūdīgi meklēju), tad neesmu atradis nevienu pārdevēju, kurš sūtītu uz LV.
Publicēts: 23.02.18 09:25
 citēt
Ziņkāres pēc bik iegoglēju. Redzu, ka viens no variantiem ar vecajām tehnoloģijām ir pie čehiem- pat, ja nesūta, nav pārāk grūti pašam aizbraukt pakaļ.. :face-wink:

www.mamut-photo.com...
Publicēts: 23.02.18 09:33
 citēt
Nav grūti...
Es šovasar gan braukšu uz Čehiju pavazāties pa Sudetu kalniem, bet upurēt dienu braucienam uz garlaicīgo Prāgu nebūtu pārāk gudri.
Publicēts: 23.02.18 09:40 labots
 citēt
Neviens nesūta... Diezin kāpēc :D A fiksēšanai kālija cianīdu arī nesūta?
Publicēts: 23.02.18 09:42
 citēt
Cik atceros tad kolodiji ir dažādi, varbūt ar farmaceitiem pakonsultējies kā pašam uzvārīt to zupu..
Publicēts: 23.02.18 11:31
 citēt
Ločmelim jāprasa, šis jau nu zinās.

P.S. mani arī šis temats "fona režīmā" drusku interesē, bet mani vairāk interesē alternatīvs variants, kas būtu staipams apkārt pa pasauli kādas dienas~nedēļas~mēnesi, un dotu vizuāli ļoti līdzīgu rezultātu. Pagaidām neesmu lidz jēdzīgām idejām nonācis, tikai līdz neveiksmīgam eksparimentam i vyss.
Publicēts: 23.02.18 14:34 labots
 citēt
Friidis:Ziņkāres pēc bik iegoglēju. Redzu, ka viens no variantiem ar vecajām tehnoloģijām ir pie čehiem- pat, ja nesūta, nav pārāk grūti pašam aizbraukt pakaļ.. :face-wink:

www.mamut-photo.com...

o, paldies, izskatās, ka šie varētu pat sūtīt pa ES.
Publicēts: 23.02.18 14:35
 citēt
Ko nu Vilcān tā tērēties- ar paldies būs krietni pa daudz- man pietiktu arī ar mazu šmakoukas kortelīti...:face-grin:
Publicēts: 23.02.18 17:42
 citēt
Vylcans:pieņemu, ka neesmu vienīgais izvirtulis šajā pasaulē, kuru interesē visādas alternatīvas metodes, tādēļ nolēmu apvaicāties - varbūt kāds zina, kur var pasūtīt kolodiju? cik esmu meklējis (laikam jau sūdīgi meklēju), tad neesmu atradis nevienu pārdevēju, kurš sūtītu uz LV.

Mani a tas interesē. Pēc ilgiem meklējumiem nonācu pie šā varianta: www.fotoimpex.de...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):