forum.gif
Pārdots
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdots
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.02.18 13:38 labots
 citēt

Pārdodu mazlietotu Canon EOS 6D bodiju, tehniski perfektā un vizuāli ļoti labā stāvoklī. Slēdzis noskrējis nedaudz mazāk par 6K, spogulis nepilni 15K. Servisā pārbaudīts, beigtu pikseļu nav!

Komplektā: Kamera, Siksna, Body cap, Oriģinālais lādētājs (LC-E6), Baterija, Manuāļi, CD

Cena: 790 €

Ja ir kādi papildus jautājumi, droši rakstiet PM vai zvaniet: 27704577
Apskatāms Pārdaugavā. Iespējama piegāde visā LV teritorijā.
Publicēts: 26.02.18 12:30
 citēt
Kā saprast - slēdzim 6k, spogulim 15? Beidzot esi ielicis labu cenu, vajadzētu ātri aiziet
Publicēts: 26.02.18 16:20
 citēt
NilsS:Kā saprast - slēdzim 6k, spogulim 15? Beidzot esi ielicis labu cenu, vajadzētu ātri aiziet

Man jau pa lielam vienmēr ir labas cenas :)

Par slēdzi un spoguli, skaidroju:
Kā jau zināms, tad spogulis tiek pacelts katru reizi, kad kamera tiek iestatīta Live view režīmā, vai kad tiek uzņemts kadrs. Savukārt slēdža (shutter) skaitītājs griežās tikai tad, kad tiek uzņemts kadrs. Kaut kā tā.

Respektīvi - ja sēdi istabā ar tikko izpakotu kameru (jaunu no kastes), 10x ieej live view režīmā, taču atrodoties tajā uzbildē tikai vienu kadru, skaitītāji rādījumi būs (slēdzis x1, spogulis x10). :face-glasses:
Publicēts: 26.02.18 19:30
 citēt
Kur logjika? Lai ko redzeetu live view rezjiimaa sleedzim ir jaatveras. 10x ieejot live view rezj. Sleedzis 10x atveras un 10x aizveras. Tobish nostraadaa 10x.
Sleedzis veraas vaaljaa ciet, bet skaitiitaajs negriezjas. Un kas tas par spogulja skaitiitaaju. Pirmo reizi par taadu dzirdi.
Publicēts: 26.02.18 20:14
 citēt
constrig07:Kur logjika? Lai ko redzeetu live view rezjiimaa sleedzim ir jaatveras. 10x ieejot live view rezj. Sleedzis 10x atveras un 10x aizveras. Tobish nostraadaa 10x.
Sleedzis veraas vaaljaa ciet, bet skaitiitaajs negriezjas. Un kas tas par spogulja skaitiitaaju. Pirmo reizi par taadu dzirdi.

Grūti man apstrīdēt šos "ekspertus" un pierādīt kaut ko.. :)
p.s. FYI - slēdža skaitītājs netiek skaitīts pie Live view režīma.. tāpat kā netiek skaitīts spoguļa pacēlums pie automātiskā sensora tīrīšanas.
Cilvēks pajautāja, es paskaidroju. :face-glasses:

constrig07: Un kas tas par spogulja skaitiitaaju. Pirmo reizi par taadu dzirdi.
Zināšanai - tiem, kuri kaut ko nezina, vai nekad neko par kaut ko nav dzirdējuši, tas vēl nenozīmē ka tā nav :face-wink:
Publicēts: 27.02.18 00:09
 citēt
TesMens:Es ar esmu ievērojis, ka darbojoties live view režīmā un papildus kaut ko iefilmējot, spogulis nostrādā, neuzņemot kadru. Tik man nav tik liela starpība starp abām darbībām, pārsvarā bildēju tradicionāli.

Tā viņš ir - spogulis paceļās arī pie matricas tīrīšanas, manuālās (servisā) :face-glasses:
Publicēts: 27.02.18 01:10
 citēt
OBSCURA:Tik bieži tīrīšanu neveic, lai būtu tāda starpība.

Cienītie.. reti kurš vispār min tādu spoguļa noskrējienu.. taču zinot to, ka potenciālam pircējam varētu interesēt kaut kas vairāk par kameras nosaukumu, tika minēts kas un kā.
Mēs jau te sākam attīstīt paplašinātu "kā būtu ja būtu tas kas varētu nebūt ja nebūtu" topiku.

Interesentiem, kamera vēl ir pieejama! :face-glasses::face-wink:
Publicēts: 27.02.18 06:19
 citēt
Kursh taadu pirks, kas skaita nepareizi vai arii paaraak pareizi. :face-wink:
Publicēts: 27.02.18 22:55
 citēt
PhotoMaster:Riskanti šito pirkt, beigās pēc visiem algoritmiem, reālais slēdža nolietojums var izrādīties 100 reizes lielāks! :anger:

Dzīvē noteikti tā Var gadīties, bet ne tām kamerām kuras tirgoju es! :big_smile:
Ir taču ļautiņis, kas skrien uz IB servisu nočekot vai viss ir tā kā pateikts, mierīgu sirdi saku, vienmēr būs 1:1 manis rakstītajam :)
Publicēts: 27.02.18 22:57
 citēt
TesMens:Nu jā, pēc korpusa arī neko nevarot noteikt, tas var būt nomainīts ar visām iekšām! Un laikam jau 5Ds vai D800 arī nav piedāvājumā.

5Ds un D800 sekundārajā tirgū pie manis (uz sitiena) vēl nebūs gan, taču sūtāmi/pasūtāmi ir gan mazlietoti, gan jauni! :face-glasses:
Publicēts: 28.02.18 08:43 labots
 citēt
scrnly:
PhotoMaster:Riskanti šito pirkt, beigās pēc visiem algoritmiem, reālais slēdža nolietojums var izrādīties 100 reizes lielāks! :anger:

Dzīvē noteikti tā Var gadīties, bet ne tām kamerām kuras tirgoju es! :big_smile:
Ir taču ļautiņis, kas skrien uz IB servisu nočekot vai viss ir tā kā pateikts, mierīgu sirdi saku, vienmēr būs 1:1 manis rakstītajam :)

Visu cieņu patiesībai par pārdodamo preci!
Bet ja kaut ko gribi pārdot, jāvadās, nedaudz no citiem aspektiem.
Foto lietotāju aprindās, panaceja ir filmēšana, nezinu kāpēc tādi stereotipi, laikam jau no "ceptā" sensora, vai vēl nezinu kas tur notiek. Visi potenciālie pircēji izvairās no filmētām kamerām. Un īsti nav tādu softo, kas "mājas" apstākļos uzrādītu, kas liecinātu par video jūzēšanu.
Par konkrēto modeli ar 6 k noskrējienu, nenorādot pārējo, var dārgāk prasīt.
Man ar ~10K no rokām izrāva pa 800, ar defektiem, ko slidinājumā netiku minējis un domāju, ka joprojām pircējs neko nezin par to.
Un tādu skrējēju uz IB servisu, kas pārbauda stāvokli/odometru ir maz.
Mans ieteikums, autoram-salabo sludekli SS.LV.- aizies grabēdams.
Publicēts: 28.02.18 09:18 labots
 citēt
Paldies par ieteikumiem, ņemšu vērā! :face-glasses:

Pilnīgs off toppic, taču tomēr: Vēl tikai neliela atkāpe par tām filmētāju kamerām (globāli), tīri informatīvi ja jau tēma aizskārta. Gluži kā senā reklāmā par Sprite "Visu izšķir slāpes..", arī kamerā visu izšķir sensors / matrica. Ar to es gribēju teikt - ir piiiiiiilnīgi vienalga, filmējusi tā kamera, fočējusi lidojusi lidmašīnā, stāvējusi laboratorijā ar rentgena aparātiem blakus, piiiiiilnīgi vienalga. Ja vien sensors ir kārtībā.

To es tā attiecinu nevis uz kādu konkrēti bet tieši uz tiem, kuri uzskata ka filmētās kameras ir tuč sliktākas nekā fočētās. Jebkurš fotogrāfs var nodarīt lielāku skādi divreiz ātrāk kā filmētājs, proti - neveiksmīga kadrs "disenē" vai "staro Rīga" - lāzergaismas, vai pārlieku azartiska centība long exposure kadrējumos. Pļak un sensors noskādēts.

Lai jauka diena visiem! :face-wink:
Publicēts: 28.02.18 16:02
 citēt
NilsS:Kā saprast - slēdzim 6k, spogulim 15? Beidzot esi ielicis labu cenu, vajadzētu ātri aiziet

Es savu par 850 kopā ar 50/1.4 pārdevu. Tā bija normāla cena. Šī, manuprāt, ir joprojām muļķu piesaistei.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):