forum.gif
tattoo
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / tattoo
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.10.10 14:18
 citēt
dansiga:smartins, ty cho - sovsem odurel!??!?!
Nu bet padomā - ja tev uz kreisā pleca būtu tetovējums, takš profila bildei būtu pavisam cita vērtība :)
Publicēts: 07.10.10 14:19
 citēt
smartins, nee nee - es sho prieku atstaashu beebiitei ;_)))
Publicēts: 07.10.10 14:24
 citēt
var tak uzīmēt ar lodīšpildspalvu :)
Publicēts: 07.10.10 14:26
 citēt
Dansigai uz pleca enkuru virs kura puslokā uzraksts Miss Nīgrā Veča 2010
Publicēts: 07.10.10 14:27
 citēt
didamam uz dirsa teovējumu "diršu nepārtraukti"
Publicēts: 07.10.10 14:29
 citēt
smartins:

smuki :)
Publicēts: 07.10.10 14:29
 citēt
alvils:man savukārt kļuva viss (respektīvi tas, ka ar šo konservatīvu kompleksu un stereotipu noplosīto nabadziņu turpmāk komunicēt izvairīšos) skaidrts par fottto pēc šī viena komentāra. :)

Esmu sasniedzis tādu vecuma, ka varu atļauties domāt pats ar savu galvu un nekautrēties kritiski raudzīties uz modes tendencēm, kuras par tādām kāds pasludinājis. Nepatīk man tetovējumi, tetovēta meitene manās acīs neizskatās seksīga, lai ko par to arī teiktu glancētie žurnāli un sabiedrībā valdošie stereotipi.
Attiecīgi arī neraudāšu arī par to, ka kāds ar mani nevēlas runāt. Ne tu pirmais, ne pēdējais. :-)
Publicēts: 07.10.10 14:47
 citēt
Eltons:A nafigā tādas figņas tetovēt?
Cietumniekiem un zekiem, protams, sava hierarhija jāpierāda, bet skuķim kāds kaifs, nesaprotu.
Pie kam, ja nav zināma tetovējuma nozīme, var iekulties nepatikšanās.
Vai vari pāris vārdos izstāstīt motivāciju?
Atceros, krievu armijā kaut kādiem lecīgiem debīliķiem zīmēju uz pleciem un muguras "golajas babas" ar milzu pupiem, galvaskausus, čūskas, staļinus, ļeņinus, un tamlīdzīgas muļķibas... pussauli ar milzu "CEBEP" uzrakstu uz kreisās delnas virspuses šie jau bija paši sabakstījuši...

Neteiksu, ka figna, tam ir noziime prieksh manis, citiem tas var drosi neko neizteikt.Par puuka un tiigera simbolikaam es zinu jau ljoti sen.Man vnk patik zimejumi uz kermena.Galu galaa tattoo gribeeju jau vien kops atceros ka uzzinaaju, ka taadi ir un padsmitniece sen kaa neesmu, jau viens ir un ir pagaajusi gadi ar to un pilniigi un noteikti zinu, ka tas nebuus vieniigais.
Publicēts: 07.10.10 14:53
 citēt
fottto:Vispār jau nav nemaz slikti tie tetovējumi. Jo kalpo par indikatoru - redzi tetovētu cilvēku un kļūst viss skaidrs par šo cilvēku.

kas ir tas viss skaidrs :D?Ja uz sho nevareesi atbildeet tad attieciigi es gan pamatoti vareeshu tevi ievietot kaadaa no saviem tipaazhu plauktinjiem :D.
Publicēts: 07.10.10 14:56
 citēt
fottto:
alvils:man savukārt kļuva viss (respektīvi tas, ka ar šo konservatīvu kompleksu un stereotipu noplosīto nabadziņu turpmāk komunicēt izvairīšos) skaidrts par fottto pēc šī viena komentāra. :)

Esmu sasniedzis tādu vecuma, ka varu atļauties domāt pats ar savu galvu un nekautrēties kritiski raudzīties uz modes tendencēm, kuras par tādām kāds pasludinājis. Nepatīk man tetovējumi, tetovēta meitene manās acīs neizskatās seksīga, lai ko par to arī teiktu glancētie žurnāli un sabiedrībā valdošie stereotipi.
Attiecīgi arī neraudāšu arī par to, ka kāds ar mani nevēlas runāt. Ne tu pirmais, ne pēdējais. :-)

Man ir taa sanaacis, ka tieshi ka uzzinaaju pa tattoo bij baigais bums tad bij baigais bums vinjus nonjemt un reklameeja cenas, saapes, tehnologijas, tagad liekas viss atkal saakas no gala vai arii tiek pienjemts vnk kaa smeekeejoshs cilveeks, vinja dziives stils un viss.Taa, ka man viens piipis ir tattoo modee vai nee!
Publicēts: 07.10.10 15:02 labots
 citēt

bez tattoo seksiiga njem ciet :bad_smile:
Publicēts: 07.10.10 15:10
 citēt
Bebiite:Varat ieteikt kadu tattoo meistaru Riigaa, kadu jauku personibu?Sis nedelas nogale gribu uztaisit uz kakla aizmugure tigera un pūķa simbolikas.Varbut kadam ari velme uztaisit reportāžu?

neesi par jaunu priekš tetovejuma? :haha:
Publicēts: 07.10.10 15:13
 citēt
Publicēts: 07.10.10 15:25
 citēt
chiekurs:
Bebiite:Varat ieteikt kadu tattoo meistaru Riigaa, kadu jauku personibu?Sis nedelas nogale gribu uztaisit uz kakla aizmugure tigera un pūķa simbolikas.Varbut kadam ari velme uztaisit reportāžu?

Ja laikam blins esu, tikai vienreiz preceejusies un tikai viens beerns!
Publicēts: 07.10.10 15:28
 citēt
Bebiite:
chiekurs:

Tikai 1x precējusies? :what: Mēs te sēžam ar manas piektās sievas septīto vīru un brīnamies :D :D :D
Publicēts: 07.10.10 15:33
 citēt
Bebiite:
chiekurs:

Šo Eltonam vajag pastāstīt, kurš te zeku tetovēšanās paražas pēta... :D
Katrs tetovējums nozīmē vīrus, bērnus utt utjpr.. :)
Publicēts: 07.10.10 16:08
 citēt
Ja kāds grib papētīt zeku saskarsmes kultūras īpatnības,var uztetovēt uz pleciem pulkveža pagonus.Un tad pazīmēties attiecīgā publikā.:face-glasses:
Publicēts: 07.10.10 16:16
 citēt
Bebiite:kas ir tas viss skaidrs :D?Ja uz sho nevareesi atbildeet tad attieciigi es gan pamatoti vareeshu tevi ievietot kaadaa no saviem tipaazhu plauktinjiem :D.

Es ar grūtībām padodos provokācijām un to cilvēku saraksts, attiecībās ar kuriem es jūtu iekšēju nepieciešamību atskaitīties par saviem uzskatiem, ir ārkārtīgi mazs. Tā kā droši vari ievietot mani savos plauktiņos!
Publicēts: 07.10.10 16:37
 citēt
fottto:
Bebiite:kas ir tas viss skaidrs :D?Ja uz sho nevareesi atbildeet tad attieciigi es gan pamatoti vareeshu tevi ievietot kaadaa no saviem tipaazhu plauktinjiem :D.

Es ar grūtībām padodos provokācijām un to cilvēku saraksts, attiecībās ar kuriem es jūtu iekšēju nepieciešamību atskaitīties par saviem uzskatiem, ir ārkārtīgi mazs. Tā kā droši vari ievietot mani savos plauktiņos!

taatad viss fotoblogs ietilpst tavaa mazajaa cilveeku sarakstaa, jo par uzskatiem par tattoo taapat daliijies... vnk ja reiz saac tad liidz galam pamato, ja pietruukst olu, tad nav ko saakt :grimace:, jo smagi rodas iespaids, ka vnk tev pasham nav pamatojuma savam uzskatam.
P.S. mana likme ir uz to, ka peec shii mana teksta turpinaatos tavs domaa ko gribi variants tieshi saadi uzrakstiits vai citaadies, vai jebkaads cits gudrs teksts, kursh taapat nepaskaidrotu to, kam prasiiju paskaidrojumu.... taatad tu esi man tagad manaa shaadaa plauktinjaa... tik daudz pa cilveeku tipaazhiem ;)
Publicēts: 07.10.10 17:12
 citēt
Bebiite:... jo smagi rodas iespaids, ka vnk tev pasham nav pamatojuma savam uzskatam.

Es jau teicu, ka mani izprovocēt ir pietiekoši sarežģīti, tāpēc diskusijās neielaidīšos. Tev ir pilnas tiesības domāt visu ko - ka man nav argumentu, ka es baidos, ka man ir problēmas ar olām utt. Tāpat kā man - būt zemās domās par tetovētiem ļautiņiem.
Publicēts: 07.10.10 18:55
 citēt
Par puuka un tiigera simbolikaam es zinu jau ljoti sen.Man vnk patik zimejumi uz kermena.Galu galaa tattoo gribeeju jau vien kops atceros ka uzzinaaju, ka taadi ir.
Par zīmējumiem uz ķermeņa - simpātijas izraisīja hennas zīmējumi. Īpatnība - negarš mūžs var kļūt par priekšrocību - ja apnika, izvēlies citu, aktuālāku. Pirmoreiz redzēju Parīzē, Monmatras rajonā. Studenti - mākslinieki apgūst meistarību. Ta tapat mūsu LMA meitenes praktizējot... Ha - gugle uz "body art - hennas zīmējumi" izmeta veselu lērumu! Nu, izvēle Tava.:face-smile:
Publicēts: 07.10.10 19:14
 citēt
Un cik ilgi tie hennas zīmējumi turās?
Publicēts: 07.10.10 19:18
 citēt
nu ja nemazgājas ta līdz vasarai kad sāk svīst turās :D
Publicēts: 07.10.10 19:30
 citēt
Un vispār ja tetovējums uz ķermeņa aizņem vairāk kā 0.1% tad iedzīvoties ādas vēzī ir elementāri :D vēlu veiksmi ;)
Publicēts: 07.10.10 19:48
 citēt
kad pati saņemšos taisīt tatū, tad iešu pie itā: www.jncstattoo.lv...
par jamo ļoti labas atsauksmes no klientiem. esot forša personība, jauki parunāties, ļoti radošs utt.
Publicēts: 07.10.10 20:22
 citēt
ļoti radoš tas i labi :grimace: prasiji pūķi uz dibena dabon govi uz muguras :D :D :D :D
Publicēts: 07.10.10 21:46
 citēt
Tipa bērnībā uz dibena uztetovēja zvirbuli, bet, kad izauga liels, zvirbulis pārvērtās par ērgli :)
Publicēts: 07.10.10 21:47
 citēt

Baby es ar mieru un ar priku gatavs iemuzhinat Tavas mokas :)
www.saviodsilva.com...

datumu pazinjo , ludzu PZ . :)
Publicēts: 07.10.10 22:11
 citēt
O beidzot pa teemu ar kas prieks :).Jaa henna ar man patiik un taisa jau daudzi tattoo, kas ir hennas ziimeejumu stilaa, tomer no galvas liidz kaajam tattoo negribas buut maksimaalais laikam jau visu muguru atlautos notetuveet, bet tas prieksh manis buutu paaraak laikietilpiigs process un ne vienas dienas darbs neesmu jau Scofields un tuvaakaa laikaa karte izbeegshanai nav jaaziimee :D.
Publicēts: 08.10.10 07:56
 citēt
minerva:kad pati saņemšos taisīt tatū, tad iešu pie itā: www.jncstattoo.lv...
par jamo ļoti labas atsauksmes no klientiem. esot forša personība, jauki parunāties, ļoti radošs utt.

silti iesaku [url=www.ta2.lv]www.ta2.lv[/url]
Nav ne mīļš, ne forši parunāt, drīzāk otrādi, bet tetovē dikti labi;D
Publicēts: 08.10.10 10:56
 citēt
tad jau labāk dekoratīvi vāveri izskūt ...
Publicēts: 08.10.10 13:22
 citēt
Bebiite:O beidzot pa teemu ar kas prieks :).Jaa henna ar man patiik un taisa jau daudzi tattoo, kas ir hennas ziimeejumu stilaa, tomer no galvas liidz kaajam tattoo negribas buut maksimaalais laikam jau visu muguru atlautos notetuveet, bet tas prieksh manis buutu paaraak laikietilpiigs process un ne vienas dienas darbs neesmu jau Scofields un tuvaakaa laikaa karte izbeegshanai nav jaaziimee :D.

www.kasjauns.lv...
Publicēts: 08.10.10 13:22
 citēt
oms:tad jau labāk dekoratīvi vāveri izskūt ...

Lūk to es saprotu! Tā ir riktīga štelle! :)
Publicēts: 08.10.10 14:03
 citēt

jautaajums radaas kur tu aizaugushas izrauj, laika mashiinaa?
Publicēts: 08.10.10 14:09
 citēt
Bebiite:

Ir tādi krēmi, kas paātrina matu augšanu un aizkavē to izkrišanu.. :D
Publicēts: 08.10.10 14:17
 citēt
Bzh:
Bebiite: jautaajums radaas kur tu aizaugushas izrauj, laika mashiinaa?

Ir tādi krēmi, kas paātrina matu augšanu un aizkavē to izkrišanu.. :D

:grimace: ne taa bij domaats, tas bij domaats kur vispaar veel var dabuut meichas ar aizaugushaam vaavereem :haha:
Publicēts: 08.10.10 14:33
 citēt
Nū... Ja ir pierasts pie pilnīgi skūtām, tad pat kaut kāda frizūriņa var likties kā baigi aizaugusi vāvere :)
Publicēts: 08.10.10 14:37
 citēt
bebiite - laikam nekad neesi bijuse publiskās pirtīs ārpus Latvijas.
Publicēts: 08.10.10 14:40
 citēt
Oliss:bebiite - laikam nekad neesi bijuse publiskās pirtīs ārpus Latvijas.

nu aarpus Latvijas ir aarpus Latvijas :D
Publicēts: 08.10.10 14:53
 citēt
Bebiite:

---------------------
vai tad nekad neataug?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt