Un kas būtu jādara? Jo web dizaineris tikai uzzīmē lapu fotošopā. To uzzīmēto tad realizē frontend izstrādātājs un funkcionalitāti servera pusē - backend izstrādātājs. Var būt arī 2 in 1 izstrādātāji, bet reti kad izstrādātājs ir arī dizaineris.
Dizains apmēram ir skaidrs, vairāk interesē programmētājs, kas var reāli realizēt tehniskas lietas mājas lapas platformā. Ar maksu ir tā, ka parasti speciālists pats zin cik maksā viņa darbs. Ja fotogrāfam jautā cik maksā kāzu fotografēšana, tad parasti, ja nav iesācējs , viņš nejautā, cik gatavs klients maksāt.Tieši tāpēc prasu atsauksmes un ieteikumus, jo ir pilns internets ar dizaineriem un mājas lapu veidotājiem, kuri piedāvātā darba kvalitāte ļoti atšķiras.
Man te vairāki dizainu taisīja, taisīja un neviens tā arī neko neuztaisīja. Lai arī kopēji samaksāju vairāk kā 700 eur. Visu samuhļīju pats. Šie teica, ka man tā mājaslapa esot tik vienkārša, ka tur nekādu dizainu nevarot uztaisīt. Tagad vajagot visādus Css un iekļaut MySol utt. Gribēju Joomlā. Nē Joomlā neejiot kodi kopā, jo man lapa par vienkāršu. Goda vārds. Lai arī samaksāju 170 eur. Un nekas - pilnīgi.
nu, meklējot speciālistus, vajadzētu info par darāmā darba apjomu, tehnisko specifikāciju un pieejamo budžetu. ja es zinātu visus trīs, tad es varētu sākt domāt, vai man tas ir interesanti, vai nav.
dizainera nav, bet ir programmētājs normāls, kas sajēdz arī, PM taisa biznesa saitus, i arī biznesa klases serveri dizainu taisa tiešām citi - kas paši neprogrammē, jo dizainiskā domāšana ar programmēšanu neiet kopā vairumā gadījumu
Squarespace.com Uzskatu ka ja netaisies taisīt kaut ko īpaši specializētu ar unikālām aplikācijām - taisi pats. Ja gribi visu taisīt no nulles - tev jāmeklē dizaineris/uzturētājs un jāīrē serveris/hostings. Ja lapu taisi no nulles šādā veidā - nekad nav tā ka uztaisīs tev lapu dzīvosi laimīgs. Būs bugi kuri pēc tam būs jālabo, bar ko būs jāmaksā extra. Būs ik pa brīžam jāuzlabo drošība, utt... Beigu beigās tas izmaksās vairāk kā gribējās.
3rdHalf:Squarespace.com Uzskatu ka ja netaisies taisīt kaut ko īpaši specializētu ar unikālām aplikācijām - taisi pats. Ja gribi visu taisīt no nulles - tev jāmeklē dizaineris/uzturētājs un jāīrē serveris/hostings. Ja lapu taisi no nulles šādā veidā - nekad nav tā ka uztaisīs tev lapu dzīvosi laimīgs. Būs bugi kuri pēc tam būs jālabo, bar ko būs jāmaksā extra. Būs ik pa brīžam jāuzlabo drošība, utt... Beigu beigās tas izmaksās vairāk kā gribējās.
+/- pat piekrītu - ir daudz variantu vienkāršām lapām, kur var uztaisīt uz gatava CMS (squarespace, wix, wordpress) + izvietot attiecīgā hostingā. kā arī pilns ar dažādiem templates ir, lai varētu piedzīt pie sev tīkama paskata.
Blēņas. Tad kad vajag tad nav nekas. Pilnīgi nekas!
Tas tāpat kā tagad gribu kaut kur aizbraukt ceļojumā. Neticēsiet, bet nav pilnīgi nekā. Neviena tūrfirma neko nepiedāvā. Tas labais kas bija pāris gadus atpakaļ vairs nav. Iegāju prasu kur palicis tas un tas. Vairs nav. Vajadzēja braukt kad bija. Saku tad es ar Jums braucu tur un tas arī vairs nav. Nu ko lai dara gaidiet.
Tas gan taisnība, ja gribi vienkārši pavazāties pa kalniem, tad piedāvājums kļūst arvien nabadzīgāks. Visas firmas ved tik uz visādām Makarskas un Trogiras rivjērām, bet pavāļāties pie ūdens es varu arī sava dīķa malā. Uz Krkonoši piedāvā tik viena firma tik vienu braucienu. Impro paliek pavisam nelietojams, pēc cenām spriežot, viņi katru tūristu līdz galapunktam aiznes uz rokām.
Armands:Un stapcitu, kādēļ paša Vylcāna webs paglabāts?
hmmm... jo izskatās, ka beidzot bijušais darba devējs, uz kura servera +/- oficiāli hostējās mana lapa, ir to pasākumu piegriezis. vai kas tāds. būs jāpapēta.
Schneider:Tas gan taisnība, ja gribi vienkārši pavazāties pa kalniem, tad piedāvājums kļūst arvien nabadzīgāks. Visas firmas ved tik uz visādām Makarskas un Trogiras rivjērām, bet pavāļāties pie ūdens es varu arī sava dīķa malā. Uz Krkonoši piedāvā tik viena firma tik vienu braucienu. Impro paliek pavisam nelietojams, pēc cenām spriežot, viņi katru tūristu līdz galapunktam aiznes uz rokām.
Vai tiešām lai aizbrauktu līdz Tatriem un pavazātos ir vajadzīga tūrfirma??
Ja nevar sagrabināt kompāniju braucienam ar savu mašīnu, tad tas ir lētākais un vienkāršākais. Par Impro kvalitāti - nu tur visādi gadās, gids tarkšķ par Polijas un Lietuvas karaļu vēsturi visām firmām vienādi, tas, ka tēja/kapeja/buljons autobusā tiek piedāvāta, diezin vai izmaksā +30%.