forum.gif
labprāt iegādātos jēdzīgu palielinātāju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / labprāt iegādātos jēdzīgu palielinātāju
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.03.18 08:44
 citēt
ja nu gadījumā kāds vēlas notirgot normālu palielinātājum (tipa durst, jobo, ne krokus un upa) ar negatīvu atbalstu līdz 6x7, tad nu ziniet, ka drīkstat man piedāvāt.
Publicēts: 01.03.18 09:17 labots
 citēt
Vylcans:ja nu gadījumā kāds vēlas notirgot normālu palielinātāju... ar negatīvu atbalstu...- drīkstat man piedāvāt.

Cik zinu, negatīvs atbalsta tikai fototelefonus... :face-grin:
Publicēts: 02.03.18 08:35
 citēt
TesMens:Iesācējam var būt derīgs.

jā, nu tā kā es ar bilžu kopēšanu savam priekam neregulāri nodarbojos kādus gadus 15, tad nu beidzot būtu jāizremontē pieliekamais dzīvoklī, jāiegādā sakarīgs palielinātājs (krokuss pašam ir) un jāpadara tas process par max plezīrīgu bilžu taisīšanu.
Publicēts: 05.03.18 07:03
 citēt
Ne visam ir jāatmaksājas - tādēļ to sauc par hobiju. Tāpat, kā amatierastronomija - patīkama laika pavadīšana ar nulli peļņas.
Publicēts: 05.03.18 13:44
 citēt
Friidis:
Vylcans:ja nu gadījumā kāds vēlas notirgot normālu palielinātāju... ar negatīvu atbalstu...- drīkstat man piedāvāt.

Cik zinu, negatīvs atbalsta tikai fototelefonus... :face-grin:

dotajā momentā ar fotopalielinātāju nevaru palīdzēt, jo savu BELARUS, par vīna pudeli, kuru izdzēra ciemiņi, atdevu, kādam blogā diezgan populāram cilvēkam, bet ar padomiem fototelefonu jomā varu palīdzēt jebkurā brīdī
Publicēts: 05.03.18 15:57
 citēt
TesMens:Atmaksāšanās liecina, ka esi kādam patiesi vajadzīgs.

esmu pašpietiekams
Publicēts: 05.03.18 19:16
 citēt
tas bija precīzi šitais, pilnā komplektācijā www.photohistory.ru...
Publicēts: 13.03.18 15:37
 citēt
Es arī labprāt iegādātos palielinātāju ar melnbalto galvu, pilnā komplektācijā, 6x6 kadra izmēram. Šobrīd sliecos uz Durst 605.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):