forum.gif
Saimnieciskās darbības reģistrācijas forma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Saimnieciskās darbības reģistrācijas forma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.18 12:36
 citēt
Sveiciens!

Pēc pusotra gada pauzes uzjautāšu Jums atkal to pašu jautājumu - kādu savas darbības reģistrācijas formu Jūs šobrīd izmantojat un vai atzīstat par labu esam. Patents/ Mikrouzņēmums/ Pilna IIN apmaksa utt. Likumdošana nu ir pa gadiem pamainijusies, noteikti ir kādas jaunas atziņas. Cik sarežģīta ir birokrātiskā (dokumentācijas un nodokļu maksas) daļa ar VID. Vai Jums ikdienā palīdz grāmatvedis? Un cik maksā viņa pakalpojumi?

Netieku skaidrībā kāda forma reālajā dzīvē būtu izdevīgāka.
Publicēts: 02.03.18 12:39
 citēt
Tiešām pa pusotru gadu neesi nopelnījis 15 eiro profesionāļa konsultācijai?!
Publicēts: 02.03.18 12:46
 citēt
Nebija aktuals sis jautajums, cits darbs, nebija laika foto lietam tada apmera, lai butu jadoma par darbibas registresanu.

Kaut ka leti izklausas par profesionalu konsultaciju :) :) :)

Kurs nevelas dalities sava pieredze atbilstosi jautajumam, lugtum aizvert so temu.
Publicēts: 02.03.18 12:50
 citēt
Dārgāk ir tiem, kam viss jāskaidro pa piecas reizes, sestajā rādot uz pirkstiem. Normāliem cilvēkiem ar stundas konsultāciju ir vairāk kā gana.
Publicēts: 02.03.18 12:56
 citēt
Es aizgāju uz VIDu, tur pirms gadiem 5 bez maksas ieteica fiksētā nodokļa maksājumu, kad to aizklapēja - ka maniem apjomiem vislabāk atbilst MU, iedeva arī grāmatvedes kontaktus, ar kuru es itin mierīgi iztieku visādām deklarācijām, neskaidrībām, pārmaksu atgūšanai u.t.t.
Publicēts: 02.03.18 13:02
 citēt
Es izvēlējos mikrouzņēmumu. Darbojos gan citā jomā, grāmatvedība nav sarežģīta, reizi ceturksnī maksā nodokli no apgrozījuma un miers.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):