Pati Simfonijas tumba man mājās ir, bet gribu saķīlēt pats kauko līdzīgu, lai būtu kas apskaņo pagalmu, kad ko daru laukos. Ir divi pīkstuļi 2ГД-36, vidējai joslai 4ГД-28, vajadzētu kādu vintāžīgāku basinieku, arī drosele filtram neskādētu, jo diezin vai kur vairāk atradīšu serdeni un uztīšanai vadu. 90.gadu eiforijā "VEIKALOS VISS IR!!!" izmetu visu savu mastera-samodelkina bagātību.
Schneider:Pati Simfonijas tumba man mājās ir, bet gribu saķīlēt pats kauko līdzīgu, lai būtu kas apskaņo pagalmu, kad ko daru laukos. Ir divi pīkstuļi 2ГД-36, vidējai joslai 4ГД-28, vajadzētu kādu vintāžīgāku basinieku, arī drosele filtram neskādētu, jo diezin vai kur vairāk atradīšu serdeni un uztīšanai vadu. 90.gadu eiforijā "VEIKALOS VISS IR!!!" izmetu visu savu mastera-samodelkina bagātību.
Simfonija pagalmam nez vai būs ok. Es vēl saprotu tos kas klusiņām telpās no tā lieldiametra papīrnieka ko cer izmūķēt. Laukam, garažai tagad i dievīgi aktīvie bļauri. Tiesa nezinu kas no demokrātiskā gala skan ok (ir teikuši, bet piemirsu) - aizņemos reizēm no draugiem kas šitos izīrē, bet īrei svarīiga mehāniskā izturība un cipari attiecīgi augsti.
Schneider:Pati Simfonijas tumba man mājās ir, bet gribu saķīlēt pats kauko līdzīgu, lai būtu kas apskaņo pagalmu, kad ko daru laukos. Ir divi pīkstuļi 2ГД-36, vidējai joslai 4ГД-28, vajadzētu kādu vintāžīgāku basinieku, arī drosele filtram neskādētu, jo diezin vai kur vairāk atradīšu serdeni un uztīšanai vadu. 90.gadu eiforijā "VEIKALOS VISS IR!!!" izmetu visu savu mastera-samodelkina bagātību.
spolei serdeni nevajag, serde dod tikai kropli. Spoli var uztīt pats, tik jāzin nepieciešamā induktivitāte. Simfonijas tumbām, ja nemaldos, kad atskrūvēja aizmugures vāku, uz tās droseles bija uzrakstīti dati, jeb ko jaucu, vairs īsti neatceros. ja zin induktivitāti, tad internetā ir vienkārši induktivitātes kalkulatori, kur lodziņos ierakstot pieejamā vada diametru, un induktivitāti, iegūsti spoles izmērus un vijumu skaitu.
Man nevajag ar šlāgerparādi nobļaut lielsaimniecības rapša lauku, kuram otru galu neredz, pietiks ar to, ka normālā skaņā dzirdēšu ķip kauko šitam līdzīgu: www.youtube.com...www.youtube.com... līdz 5 m attālumā. Simfonijas spolei laikam jābūt 5 H.
Piespamojuši, pagāni, par tuc-tuc dejām lai domā tīnīši, es pagalmā varu pārlasīt karpeļus vai tīrīt pupas no pākstīm, lasīt ogas no krūma un dauc ko citu, par ko pilsētnieks pat iedomāties nevar.
TesMens:A-Mars! Es jau divus riteņus savam Subaru nomainīju pret vasaras ripuļiem!
Galvenais- neaizmirsti uzlikt rēcošo vasaras izpūtēju un lielo grāmatplauktu uz grabažnieka. Tad varēsi justies kā riktīgs rallists. Mums te kaimiņos jau tāds viens subārists dabūja ķieģeli uz jumta no niknas tantes 9.stāvā par dumjo rūcināšanu pēc pusnakts...
Friidis: Galvenais- neaizmirsti uzlikt rēcošo vasaras izpūtēju un lielo grāmatplauktu uz grabažnieka. Tad varēsi justies kā riktīgs rallists. Mums te kaimiņos jau tāds viens subārists dabūja ķieģeli uz jumta no niknas tantes 9.stāvā par dumjo rūcināšanu pēc pusnakts...
Mēs pagājušō vasaru uztaisījām līdzjutēju instrumentu pieskrūvējot šito (konkrēto) tauri:
motorzāģim kā izpūtēju - nēēēēnormāls trobelis.
Tiesa taure pēc dienas ārdīšanās izjuka pa lodējuma šuvēm
Schneider:Tieši pašlaik pagalmā lieku celiņu betona plāksnes, pie šķūņa durvīm tajā pašā Simfonijas tumbā skan Da Doo Ron Ron, nekādu kombju bļāvienus nevajag.
Tev māja kalna galā? Šite viss pa virsu vēl līgojas un gan jau pārdesmit cm zem zemes vēl sasalis.
Un tu būsi tas, kurs noteiks man vajadzīgos normāluma parametrus? Jautājums bija, vai kādam nav noteiktas markas skaļruņi, ja tev apspriežamais priekšmets liekas par nesaprotamu, sēdi savā piecstāvenes dzīvoklī, klausies RD Eļektroņikā pirktos Logitech un nemaisies te kā peļu sūds pa putraimiem! Vo!
Nevajag man neko mūsdienīgāko, vienkārši nostalžī par zaļo jaunību, kad ķimerējos ar radiolietām, pats mājās remontēju radio un televizoru, bet tagad pat nezinu, kas šiem iekšā. Atvedu no laukiem un saremontēju maģi Sonata-304, radiolu Rekord-69 un atskaņotāju Akords. Detaļas sapirku Latgalītē, pārsteigums bija, ka rokasgranātas izmēra K50-3 2000μF 25V vietā tagad ir mazā pirkstiņa gala lieluma štrunts. Un vecos padlaiku skaņas regulatorus, počus ar slēdzi arī var nopirkt pilnīgi jaunus. Akordam izmetu plašu griezēju, sanāca stipreklis, bet oriģinālajai kurpju kastes veida tumbai skaņa kā konservu bundžai, sadomāju uztaisīt pats ko jēdzīgāku.
Kādu no sākumā pieminētajiem skaļruņiem , domāju, varētu dabūt. Ir man zināms viens lampu stiprekļu/tumbu būvētājs . Tam pilna māja, krievu laiku radiodetaļu, skaļruņu. Pirms kāda laika viņam aizvedu Passāta bagažnieku[ ar nolaistiem sēdekļiem ] ar lampām, kuras atradām vienā ūķi bijušajā Aizkraukles telefonu aparātu rūpnīcā. Bet tā kā zināmās aprindās tie skaļruņi vēl arvien ir populāri, un maxās kaut kādu ciparu
Schneider:...., vienkārši nostalžī par zaļo jaunību, kad ķimerējos ar radiolietām, pats mājās remontēju radio un televizoru, bet tagad pat nezinu, kas šiem iekšā. Atvedu no laukiem un saremontēju maģi Sonata-304, radiolu Rekord-69 un atskaņotāju Akords. Detaļas sapirku Latgalītē, pārsteigums bija, ka rokasgranātas izmēra K50-3 2000μF 25V vietā tagad ir mazā pirkstiņa gala lieluma štrunts. Un vecos padlaiku skaņas regulatorus, počus ar slēdzi arī var nopirkt pilnīgi jaunus. Akordam izmetu plašu griezēju, sanāca stipreklis, bet oriģinālajai kurpju kastes veida tumbai skaņa kā konservu bundžai, sadomāju uztaisīt pats ko jēdzīgāku.
lodzija > Schnederam > re ku iesaka džeku, kas metina metāla kastes. bit.do... Šīs drīnišķās kastes lieti noderēs tieši basa skaļruņiem (ozolapas arī pēcāk varēs iegravēt) Lai veicas un nezūd iedvesma, bet ja, kas - uzjautā, šeit radošus risinājumus vienmēr piedāvās, vo!
Slēdz iekšā savu centrāltirgus Panasonix un klausies brāļus Ilmārus, nemaisies, kur tevi neprasa, vo! Vari kaut apprecēt to lodžiju, ja esi tā iztvīcis pēc viņa.
Esi pieklājīgs un negandē tēmu ar lupatām, pats tak vēl nesen sludināji morāles tīrību u.t.t! Skat pašam tēmas aizsācējam Schnederam ir problēmas ar temata saturēšanu! Iesaki ko radošu basa skaļruņu lietā, VO!