Orientējošais sākums ap 16 00, ilgums 1h cena 75e. Pats netieku, gaidu pieteikumus ar portfolio. No zināmajiem darboņiem te viensmuzikants kvalificējas automātā, ja piesakās.
Schneider:Man tikai no 29.jūnija preses centrā ļauts saņemt akreditācijas papīrus, kaukāds stulbums, pirms pašiem svētkiem jākratās uz Rīgu tikai dēļ tam.
Schneider:Es nemaz nedomāju pieteikties, domāts bija, ka tās vecmeitas savu trobeli rīko laikā, kad nopietni fotogrāfi aizņemti ar svarīgākām lietām.
Sākumā domāju,ka joko. Esmu pārliecināts,ka pat 1/3 nopietno neiet uz šo pasākumu kaut vai tāpēc,ka vairums fotogrāfu ir stipri egocentriski kretīni,kurus interesē tikai sava naba nu un maksimums kāda šķirba lai pavairotos
Nils laikam domā, ka te ir izsludinājis iepirkuma konkursu par 75 štukām un nu visi fotogrāfi metīsies virsū kā uz medu, sūtīs visādus portfolio un vēl nezin ko!
Ja tev ir ko rādīt,tad tā nav problēma. Problēma tā varētu būt,ja rādāmais tāds ne pārāk. Es esmu sūtījis portfolio identiskos gadījumos pasūtītājam,nez kādēļ neizjūtot par to milzu kaunu. Ir tikai normāli,kad klients vēlas zināt ko pirks. Nozarei sakārtojoties tas būs standarts.
NilsS:Ja tev ir ko rādīt,tad tā nav problēma. Problēma tā varētu būt,ja rādāmais tāds ne pārāk. Es esmu sūtījis portfolio identiskos gadījumos pasūtītājam,nez kādēļ neizjūtot par to milzu kaunu. Ir tikai normāli,kad klients vēlas zināt ko pirks. Nozarei sakārtojoties tas būs standarts.
Tieši tā, ja ir velme strādāt un apmierina cena, tad jautājums 'kas ir portfolio' atkrīt. Vnk paliek der mans stils vai nē. Un viss, nekādas liekas runāšanas.
Nejokoju. Ja es reizē arī dejoju, tad kādēļ lai neuztaisīt arī normālu reportu no tām vietām, uz kurām bez biļetes nelaiž? Šitais kadrs www.fotoblog.lv... koncerta laikā smukāk izskatītos, jo visi būtu tautas tērpos.
Schneider:Nejokoju. Ja es reizē arī dejoju, tad kādēļ lai neuztaisīt arī normālu reportu no tām vietām, uz kurām bez biļetes nelaiž? Šitais kadrs www.fotoblog.lv... koncerta laikā smukāk izskatītos, jo visi būtu tautas tērpos.
It nemaz nepiekrītu,jo no lielkoncerta ir video un 1000000 bilžu,toties no mēģinājumiem faktiski nekā. Ja es taisītu fotostāstu,tad drīzāk koncentrētos uz mēģiem lauku kultūršķūņos,braukšanu,sadzīvi utt,lielkoncertam atstājot aisberga virsotnes tiesu.
Būs arī sadzīve, lauku kultūršķūņi utt, bet patīkamāk, ja arī aisberga virsotne ir sava, ar savējiem kadrā (kaut arī tajā barā, kad visiem gandrīz vienādi tērpi, grūti savus pamanīt).
Plutonijs:Nils laikam domā, ka te ir izsludinājis iepirkuma konkursu par 75 štukām un nu visi fotogrāfi metīsies virsū kā uz medu, sūtīs visādus portfolio un vēl nezin ko!