forum.gif
Vajadzīgs fotogrāfs 30 jūnija vakarpusē vecmeitu ballītes bildēm.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vajadzīgs fotogrāfs 30 jūnija vakarpusē vecmeitu ballītes bildēm.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.05.18 15:16
 citēt
Orientējošais sākums ap 16 00, ilgums 1h cena 75e.
Pats netieku, gaidu pieteikumus ar portfolio.
No zināmajiem darboņiem te viensmuzikants kvalificējas automātā, ja piesakās.
Publicēts: 31.05.18 15:57
 citēt
Nu viņas i dajoš, visi fotogrāfi uz to laiku jau gludina kurpju šņores uz Dziesmusvētkiem.
Publicēts: 31.05.18 16:29 labots
 citēt
Schneider:Nu viņas i dajoš, visi fotogrāfi uz to laiku jau gludina kurpju šņores uz Dziesmusvētkiem.

Gludinam vienu h mazāk un iegūstam dziesmīšu alus un šašļika budžetu, taxi arī ierakstas. Visu to darot dungojam "Ne jau slinkojot......"
Publicēts: 31.05.18 17:05
 citēt
Man tikai no 29.jūnija preses centrā ļauts saņemt akreditācijas papīrus, kaukāds stulbums, pirms pašiem svētkiem jākratās uz Rīgu tikai dēļ tam. :anger:
Publicēts: 31.05.18 19:06
 citēt
Schneider:Man tikai no 29.jūnija preses centrā ļauts saņemt akreditācijas papīrus, kaukāds stulbums, pirms pašiem svētkiem jākratās uz Rīgu tikai dēļ tam. :anger:

Nav portfolio,nav darba piedāvājuma
Publicēts: 31.05.18 20:19
 citēt
Kas ir portfolio???:amazing::amazing::amazing:
Tas ir kaut kāds latviešu jaunvārds?
30.06. man ir brīvs ese tieku :big_smile:
Publicēts: 31.05.18 20:20
 citēt
"Vajadzīgs fotogrāfs 30 jūnija vakarpusē vecmeitu ballītes bildēm."
Tātad to fotogrāfu vecmeitas grib bildēt dažādās piedauzīgās pozās ....?
Publicēts: 31.05.18 20:37
 citēt
Olisam arī vajadzētu kvalificēties automātā :face-smile:
Publicēts: 31.05.18 20:49
 citēt
Uz automātu kvalificējas tikai Maksātnespējas administratori, vo!
Publicēts: 31.05.18 21:06
 citēt
Es nemaz nedomāju pieteikties, domāts bija, ka tās vecmeitas savu trobeli rīko laikā, kad nopietni fotogrāfi aizņemti ar svarīgākām lietām.
Publicēts: 31.05.18 23:47
 citēt
Hugo:"Vajadzīgs fotogrāfs 30 jūnija vakarpusē vecmeitu ballītes bildēm."
Tātad to fotogrāfu vecmeitas grib bildēt dažādās piedauzīgās pozās ....?

Paldies hugo,ka nepagāji garām un iepirdi arī te ko foršu. Gudrinieks
Publicēts: 31.05.18 23:52
 citēt
Schneider:Es nemaz nedomāju pieteikties, domāts bija, ka tās vecmeitas savu trobeli rīko laikā, kad nopietni fotogrāfi aizņemti ar svarīgākām lietām.

Sākumā domāju,ka joko. Esmu pārliecināts,ka pat 1/3 nopietno neiet uz šo pasākumu kaut vai tāpēc,ka vairums fotogrāfu ir stipri egocentriski kretīni,kurus interesē tikai sava naba nu un maksimums kāda šķirba lai pavairotos
Publicēts: 31.05.18 23:57 labots
 citēt
Oliss:Kas ir portfolio???:amazing::amazing::amazing:

+ 33% krāniņam. Bet ja tik mazs kā tev,var izspiest vairāk
Publicēts: 01.06.18 01:11 labots
 citēt
Nils laikam domā, ka te ir izsludinājis iepirkuma konkursu par 75 štukām un nu visi fotogrāfi metīsies virsū kā uz medu, sūtīs visādus portfolio un vēl nezin ko! :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.06.18 07:25 labots
 citēt
Ja tev ir ko rādīt,tad tā nav problēma. Problēma tā varētu būt,ja rādāmais tāds ne pārāk.
Es esmu sūtījis portfolio identiskos gadījumos pasūtītājam,nez kādēļ neizjūtot par to milzu kaunu. Ir tikai normāli,kad klients vēlas zināt ko pirks. Nozarei sakārtojoties tas būs standarts.
Publicēts: 01.06.18 12:34
 citēt
NilsS:Ja tev ir ko rādīt,tad tā nav problēma. Problēma tā varētu būt,ja rādāmais tāds ne pārāk.
Es esmu sūtījis portfolio identiskos gadījumos pasūtītājam,nez kādēļ neizjūtot par to milzu kaunu. Ir tikai normāli,kad klients vēlas zināt ko pirks. Nozarei sakārtojoties tas būs standarts.

Tieši tā, ja ir velme strādāt un apmierina cena, tad jautājums 'kas ir portfolio' atkrīt. Vnk paliek der mans stils vai nē. Un viss, nekādas liekas runāšanas. :face-kiss:
Publicēts: 01.06.18 12:41
 citēt
Nejokoju. Ja es reizē arī dejoju, tad kādēļ lai neuztaisīt arī normālu reportu no tām vietām, uz kurām bez biļetes nelaiž? Šitais kadrs www.fotoblog.lv... koncerta laikā smukāk izskatītos, jo visi būtu tautas tērpos.
Publicēts: 01.06.18 13:00
 citēt
Schneider:Nejokoju. Ja es reizē arī dejoju, tad kādēļ lai neuztaisīt arī normālu reportu no tām vietām, uz kurām bez biļetes nelaiž? Šitais kadrs www.fotoblog.lv... koncerta laikā smukāk izskatītos, jo visi būtu tautas tērpos.

It nemaz nepiekrītu,jo no lielkoncerta ir video un 1000000 bilžu,toties no mēģinājumiem faktiski nekā. Ja es taisītu fotostāstu,tad drīzāk koncentrētos uz mēģiem lauku kultūršķūņos,braukšanu,sadzīvi utt,lielkoncertam atstājot aisberga virsotnes tiesu.
Publicēts: 01.06.18 13:18
 citēt
Būs arī sadzīve, lauku kultūršķūņi utt, bet patīkamāk, ja arī aisberga virsotne ir sava, ar savējiem kadrā (kaut arī tajā barā, kad visiem gandrīz vienādi tērpi, grūti savus pamanīt).
Publicēts: 01.06.18 23:44
 citēt
Ja vecmeita neķītra, es gribu bildēt! :)))
Publicēts: 02.06.18 02:06 labots
 citēt
MT9:Ja vecmeita neķītra, es gribu bildēt! :)))

Ar gribēšanu vien nepietiek, ir jāsūta portpholio uz konkursu, kur tevi izkabinās lodžija un citi foto gribētāji...
Publicēts: 03.06.18 12:45
 citēt
Plutonijs:Nils laikam domā, ka te ir izsludinājis iepirkuma konkursu par 75 štukām un nu visi fotogrāfi metīsies virsū kā uz medu, sūtīs visādus portfolio un vēl nezin ko! :face-grin::face-grin::face-grin:

Uldi, jūs esiet kļuvis diezgan nodrāzts
Publicēts: 03.06.18 13:11
 citēt
NilsS! Pastāsti labāk, kā veicās ar konkursa organizēšanu? Cik fotografēt gribētāji jau ir pieteikušies? Kad būs zināms uzvarētājs?
Publicēts: 14.06.18 14:02
 citēt
Portfolio :DDDD Priecājies, ka kāds vispār parakstās.
Publicēts: 14.06.18 14:30
 citēt
Kādreiz bija aktuāli zem jebkuras tēmas jautāt: "Juri, tu?" Tagad to nomainījis Uldis :D
Publicēts: 14.06.18 18:31
 citēt
Bet ko darīt, ja Juris atmetis dzeršanu, bet Purčika točkas klienta karti atdevis Uldim?
Publicēts: 14.06.18 20:23 labots
 citēt
Ingars:Portfolio :DDDD Priecājies, ka kāds vispār parakstās.

Tas saucās, pats sev paņēma gaļas gabalu, bet citiem atmeta kaulus un tos pašus, negrib tik viegli atdot :face-grin:
Publicēts: 15.06.18 12:22
 citēt
tāl nav jāiet, pēc vecmeitām

youtu.be...
:face-grin:
Publicēts: 15.06.18 12:32
 citēt
Nu re, vismaz viens portfolio ir iesūtīts :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes: