ss. aprakstā ir kļūdas - izmērs ir 45mm nevis 43 ( tātad ne katram ir tik liela roka - es pat teiktu ka vairumam 45mm ir par lielu). Pat apeņu brendus vilto...jo retailā šim cena ir ap 200-300...es dodu 90% ka tas ss.lv ir fake - vse hronometri rabotajut Varbūt autoram nav fake, nezinu - jo bilžu nav. 100 usd parasti maksā replikas. Kaut arī pulkstenis ir overpraice (ar minerālstiklu , kvarcu etc), bet PVD korpuss un ķēde kaut ko maksā...
ss. aprakstā ir kļūdas - izmērs ir 45mm nevis 43 ( tātad ne katram ir tik liela roka - es pat teiktu ka vairumam 45mm ir par lielu). Pat apeņu brendus vilto...jo retailā šim cena ir ap 200-300...es dodu 90% ka tas ss.lv ir fake - vse hronometri rabotajut Varbūt autoram nav fake, nezinu - jo bilžu nav. 100 usd parasti maksā replikas. Kaut arī pulkstenis ir overpraice (ar minerālstiklu , kvarcu etc), bet PVD korpuss un ķēde kaut ko maksā...
Ja vajag, varu arī nosūtīt reālas bildes, bet ja saku, ka viņš ir kā jauns, tad kāda tām nozīme?
lodzija:jāsaka, ka labāk ir īsti pulksteņi, nevuis feikie
Lodžija! Pulkstenim ir oriģinālais Armani iepakojums ar visām hologrammas zīmēm, garantijas grāmatu un ID numuru. Protams, mūsdienās var visu nokopēt, jautājums vai labi, vai slikti!? Par tādu cenu aicinātu īpaši neieslīgt diskusijās par šo tēmu, gribi ņem, negribi ej uz veikalu un pērc pulksteni par 2000€!
Apģērbu šuvēji jau tirgo Q&Q kvalitātes ceijerus tikai uzraksts mainīts. Attiecīgi tādam jaunam cena 10-50€ atkarībā no tā cik jēdzīga siksniņa pielikta. Plus lai ko tādu liktu uz roku jau vajag zeķes zandalēs, vārītas portfeļdžinsas ar pusmetru augstu jostu, zirgasti pie plikas pļeškas un dermantīna "jostas" somiņu.
...vārītas portfeļdžinsas ar pusmetru augstu jostu
No džinsām joprojām atzīstu tikai "klasiku" kurai minētie "ponti" nedraud. Nu bet šodienas džinsu modi ar mākslīgām driskām un caumuriem ap un virs ceļgaliem man nav lemts saprast. Vasaras karstumā vēl varētu attaisnot ar ventilācijas priekšrocībām, bet kā vēsākā laikā? Tad jau labāk šorti ar zeķēm zandalēs...
šodien veikala redzeju, vienu armani "cienitaju" uzsista zila acs, nolamājās krieviski, bet bija 2 kreditkas, uz vienas nebija naudas
PS par naudu runajot, no Dimas dabuju 100 euro viņš tagad rukā Beļģijā, gaļas rūpnīcā, tur alga 3000 euro, vietējiem maksā 4000, Vacijā maksājuši 800 tikai
Dimas prezents no Vacijas - kapuchino kafija , ģimenes paka
lodzija:šodien veikala redzeju, vienu armani "cienitaju" uzsista zila acs, nolamājās krieviski, bet bija 2 kreditkas, uz vienas nebija naudas
PS par naudu runajot, no Dimas dabuju 100 euro viņš tagad rukā Beļģijā, gaļas rūpnīcā, tur alga 3000 euro, vietējiem maksā 4000, Vacijā maksājuši 800 tikai
Tie 3000 jau uz papīra, ne jau uz rokas!? Uz rokas kādi 2000 sanāk, mīnus dzīvošana, ēšana, kādi 1000 paliek pāri...
Beļģija ir augstu nodokļu zeme un lai uz rokas ar 1. nodokļu klasi saņemtu 2300 eiro, jānopelna bruto 5000 eiro. Ja 3000 bruto, tad visticamāk 1600 ar kapeikām, ne vairāk ...