Relikviju cienītājiem! Pārdodu kasetes ar dažāda veida krievu mūziku, ir arī dažas jaunas (tukšas), kopā apmēram viens pilns, lielais iepirkumu maiss. Ja kādam interesē, dodiet ziņu.
Ir takš arī "cilvēki ar īpašām vajadzībām", kuriem tādas lietas joprojām interesē- vairāk jau vecā paaudze. Man arī plauktā ir pāris kasešu dekas, bet vairāk nostaļģijai. Reāli kasetes īpaši neklausos un nekrāju- saglabātas tikai dažas oriģinālās, kā arī paša veidotas izlases- arī vairāk nostaļgijai. Ir čupiņa ar jaunām (neatpakotām)- naivai cerībai, ka varbūt kādreiz ko ierakstīšu Un vēl, protams, ir līdzīgs minētajam maiss ar viskaučko, kuru vnk žēl izmest... Man vairāk tīk vinils un lielās lentas- tur vismaz rotējošā "skaņas nesēja" romantika....
Friidis:Manuprāt, ar tādu attieksmi, šis dīls ir lemts neveiksmei...
Frīdi! Es jau netirgoju zelta gredzenus par tūkstošiem, bet vecas krievu kasetes par simbolisku maksu! Tā kā nevajag man te aizrādīt, kas un kā jādara.
Kurš tad te aizrāda- tikai loģiska prognoze Izskatās, ka gremlini ir tik pat cimperlīgi, kā jaunavas un vecmeitas ? 20 Eur par kaķi maisā nebūt nav simboliska maksa. Bet, ja tajās kasetēs tiešām kautkas labs ir iekšā, ja tās ir labas firmas un labā stāvoklī un, ja pratīsi savu preci labi pasniegt un noreklamēt- kaučkāds business tiešām var sanākt. Bet pārāk daudz "ja" Tā kā ceri vien, ka vismaz lodžija uzkāps uz sava rollera un ar kādu polšiņu kabatā atbrauks tam kaķu maisam pakaļ...
Lodžija nav mana mērķauditoroja, jo viņam ar naudām švaki. Visu ir iztērējis par 3D brillēm un citām lietām... Es vairāk spiežu uz tiem, kuriem čungurs makā un grib kādu dziesmu paklausīties nostaļģijas stilā Kuri nežmiedzās par katru kapeiku, bet uzmet vēl pa virsu
Up Relikviju cienītājiem! Pārdodu kasetes ar dažāda veida krievu mūziku, ir arī dažas jaunas (tukšas), kopā apmēram viens pilns, lielais iepirkumu maiss. Ja kādam interesē, dodiet ziņu. Par visu kopā tikai 20€.
saņem dūšu rokās un met visu prom! Esmu gājis visam tam cauri un rezultātā ir stingra pārliecība. ka nevienam tie vecie krāmi NAV vajadzīgi! Arī man bija plaukti ar kasetēm, plaukti ar lentām, plaukti ar vinīlu un platēm, plaukti ar videokasetēm, atvilktnes ar tūkstošiem diapozitīvu, negatīvi,filmiņas, ķīmija, aparāti u.t.t. Paldies dievam, pietika prāta izmest! Tāpēc pacelsim kausus!!! Priekā! HA!
adekvāta tādu kasešu cena, viens tirgo Zoļīkā ir 20 saņi gabalā, grib ņem, gribi ej tālāk, es pieteicos pie kam šamējam ir 80-90 -to populāri disco gabali, nevis kaut kādi krievu sūdi utml
lodzija:adekvāta tādu kasešu cena, viens tirgo Zoļīkā ir 20 saņi gabalā, grib ņem, gribi ej tālāk, es pieteicos pie kam šamējam ir 80-90 -to populāri disco gabali, nevis kaut kādi krievu sūdi utml
Man nav nekādi krievu sūdi, bet gan nopietna kasešu kolekcija! Nu labi, par visu maisu 5eur nolaidīšu...
lodzija:adekvāta tādu kasešu cena, viens tirgo Zoļīkā ir 20 saņi gabalā, grib ņem, gribi ej tālāk, es pieteicos pie kam šamējam ir 80-90 -to populāri disco gabali, nevis kaut kādi krievu sūdi utml
Mož Zoļika kunde paņem Gremlina maisu, turpina iztirgot pa vienai 20 centi gabalā? Ja tur ir vismaz 200 kasetes, tad peļņa sanāk vismaz 100%
Lodžija, pa aliņu no Gremlina sapazīstināsi savā starpā vēstures tirgoņus?