Taada lieta esmu noliemis iegadaaties sho aparaatu 550d , bet ir viena probleema ieksh ebay ir vairaki modeli kaa piemeram: 1 Canon EOS KISS X4 / 550D + 18-55mm 55-250mm 2 Canon Kiss x 4 / EOS 550D Body + 18-55 + 75-300 USM III 3 CANON 550D/T2i+~18-55 mm&75-300 USM~4 LENS 8GB KIT
kuru kitu ieteiktu nemt vai labaak vispaar nemt visu atsevishki ar ko atshkiras kiss x4 no T2i?
taatad janem tikaij 550D tam straadaa ja? man te ieteica nepirkt komplektus un pashu kameru ebay varot iesmeereet itkaa labaak esot pirkt veikalaa. Ko juus sakat?
lai būtu garantija - vajag Canon eiropas garantijas lapiņa ar pārdevēja zīmogu un čeku, ja čeka nav - tad garantijas arī nav. Zvani uz laptop.lv - šī kamera vienmer ir pieejama )
visspar ta jau ir vienalga ko pirkt starp shiem tirm.. ...vajag lai lietotajam augtu rokas no pereizas vetas un tad ari bildes bus SUPER!!!! tapec iesaku - vadities no intuīcijas
rkraw:visspar ta jau ir vienalga ko pirkt starp shiem tirm.. ...vajag lai lietotajam augtu rokas no pereizas vetas un tad ari bildes bus SUPER!!!! tapec iesaku - vadities no intuīcijas
No kuras vietas? Es bildēju ar mobilo telefonu, man aug rokas no parēzās vietas un vai man ir prāts?
FxQuadro:kiss x4 no T2i --------- KISS x4 - Japanu versija T2i - ASV versija. Garantija nestrādā Latvijā.
Tā pa lielam - ar ko Japānai un ASV versijas atšķiras no Latvijai paredzētās versijas? Tikai ar elektrību?
ar pāreju lādētājam... + CD, kas nāk klāt paredzēts Japāna/okeānija/austrālija vai asv/can....
Nu jā...vēl dažos gadījumos prece var gadīties, ka tiešām taisīta japānā nevis kualalumpurā.... Pie mums jau opiciāli nonāk skandināvu nelikvīds mīnus labākais, ko igauņi paņem
Vot, cilvēks nopērk fočuku, vai kompi, vai vēl nez ko dārgu, kas paredzēts ASV 100 voltiem, pieslēdz pie mūsējiem 220 un priecājas, kā naudiņa izkūp gaisā ar smirdīgiem pēc plastmasas dūmiem