Tā ir anekdote,bet redz kur nemaz ne anekdote-pēdējā Sporta Avīzē bija pagaršs apraksts kā iet šķēpa metējam Vasiļevskim,intervija un kā pa dzīvi,traumas un tā....lai nu Vadims to neuztver par uzbraucienu.Blakus visam citam šis piemin,ka esot iepatikusies fotogrāfēšana(kas tur slikts?),esot apguvis fotomākslu divu mēnešu kursos,vēl tik atliekot iemācīties kā rīkoties ar viņam piederošu labu fotokameru.Nu koroče ko tās visas podziņas nozīmē un priekš kam domātas.Tad komplekts būšot pilns un bezmaz varēs domāt par citu karjeru.Jo pāriet uz nedaudz citu šķēpa izmetienu,tas prasa vismaz gadu treniņa...gods kam gods, pārāk nopietni gan viņš to neteica.
viecha, nuuu ... es jau arii visu laiku skandinu , ka esmu kruta maaxliniece;-)))) bet tas jau nenoziimee, ka es taa domaaju .... un visu laiku smeju par vienu dzheku, kursh mani regulaari audzina ... nu kaa es taa ... fui cik es esot iedomiiga ;-))))
Labprat pamacitu . Man pat color filminja ir , ko ielikt ieksha taja T70 , daudzreiz lietojama www.mir.com.my... Ak ja , samaksa simboliska - kafija ar balzamu